Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)
Raspunsuri - Pagina 5
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Andreea de la ploiesti...cum mai tahicardic la 6 saptamani? nu prea se pupa ceva. |
Sabina, 6 saptamani si 5 zile
Andreea,
in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Annisia spune:
Bravos Piciule!!!! Bun venit pe lume bebe ALEX!!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!!
Anistule, si mie mi se pare aiurea cu diagnosticul stagiarului. Cum puii mei sa-si dea sea,ma ca o inima de 6 sapt nu e ok? Acum tu daca vrei neaparat sa-ti bagi prostii in cap, nu ai decat... Eu zic sa stai linistita si sa-mi promiti ca fara panica si ganduri negre. Te pupic!
Kriss, cand iti ies actele de divort, sper sa-ti organizam o mega petrecere sa sarbatorim cum se cuvine eliberarea ta din aceasta prostie care nu te caracterizeaza, nu-ti apartine si nu trebuie sa faci parte din ea!!!! (Sper ca ai salvat pozele, pentru tribunal, da???!!!! Ah, stai ca parca tu esti avocat, ce te invat io ce so cum...) Bafta multa! Sa se termine repede si sa nu doara!!! Si felicitari, poti sa spui ca te-ai nascut a doua oara! Practic incepi o noua viata!!!! Uraaaaa!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
kriss79 spune:
Kriss, cand iti ies actele de divort, sper sa-ti organizam o mega petrecere sa sarbatorim cum se cuvine eliberarea ta din aceasta prostie care nu te caracterizeaza, nu-ti apartine si nu trebuie sa faci parte din ea!!!! (Sper ca ai salvat pozele, pentru tribunal, da???!!!! Ah, stai ca parca tu esti avocat, ce te invat io ce so cum...) Bafta multa! Sa se termine repede si sa nu doara!!! Si felicitari, poti sa spui ca te-ai nascut a doua oara! Practic incepi o noua viata!!!! Uraaaaa!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
[/quote]
nu, astea nu le-am salvat..nu am avut timp si nu mai avea rost..am altele incendiare, ca sa zic asa de mai demult..pastrate la soramea acasa..eu intentionez sa fac divort din culpa comuna fara motivare,adica vina amandurora si fara alte motive, explicatii..nu vreau sa ma balacaresc prin tribunal si dupa ani si ani sa vada fata in hot.de div. toate astea..se face ancheta sociala la dom.minorului, un martor pt. copil si atat..sper ca pana in vara sa se termine..apoi mai am si partaj de facut, ca acum 1 an si ceva m-a bagat intr-un credit imobiliar din care nu stiu daca pot iesi..sunt codebitor, ca eram sotie si nu putea lua creditul singur. pe mine nu ma intereseaza decat sa nu mai trb. sa platesc imp.la primarie pt. casa, caci sunt coproprietar acolo..din ce stiu, nu pot iesi din contratul de credit daca nu aduce pe altcineva..dar am sa merg sa intreb la cea care i-a facut creditul.in rest, nu avem de impartit nimic.
Acum am sa vad cum merge cu dosarul..cand imi da termen, daca face fitze..primul termen va fi cu siguranta pe la sf. lui febr sau martie, chiar..va mai povestesc eu..
m-am mai linistit acum, aveam asa o durere in piept dupa ce i-am zis toate porcariile alea..a venit o prietena si am mai vb si acum sunt ok.asa ca imi voi reveni eu..sa fiu sanatoasa si e deajuns..va rasari soarele si pe strada mea..in plus, cred ca toate in viata asta se platesc, nu cred ca poti face tot ce iti pofteste inima si sa treci prin viata asa usor.. nu mai vreau insa sa am nimic cu el, sa nu il mai vad si aud..cred ca nu va suna prea curand sa vina sa vada fata, poate doar cand e bona acasa..si daca va mai suna, cel putin 1-2 luni sunt in stare sa nu ii raspund.
PICIO, FELICITARI!! REFACERE USOARA!!
Cristina si
Alessia Stefana Poze noi
Bazar SEBI!
Celia spune:
Papanash, sanatate multa lui Andrei!
Kriss, cred ca ai luat decizia corecta si o sa va fie bine tie si Alesiei. Nu cred ca va merita . Tu esti o mamica puternica si vei reusi sa faci fata situatiei. Bine ca ai reusit sa te descarci de tot ce ai adunat in ani...
Vale, ma bucur ca sunteti bine tu si Andrei. Sper cat de curand sa citesc astfel de vesti se despre Alex.
Aniast, sper sa fie totul bine si sa te poti bucura linistita de samburel si Vladi.
Sabina , cum e cu dra?
Alina, drum bun si sa petreceti frumos!
Cecilia si astazi la scoala? Care e perioada de vacanta dintre semestre?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
aniast72 spune:
Annisia, te-am prins, nu esti atenta. 
Am scris ca Dr. era cu un stagiar...
In dr meu (Vladareanu) am super incredere, promit insa sa nu ma panichez si sper sa fie bine. Sa stii ca isi poate da seama daca e ok sau nu chiar si la 6 saptamani, doar poate masura nr de batai/min si stie clar cat trebuie sa fie normal. 
Andreea,
in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
alinkav spune:
Picea, felicitari!!!!!

Bine ai venit pe lume bb Alex!!!
Fetelor merci, nu mergem sa petrecem, doar sa-i vedem, ca nu ne-am vazut de mult, acum sunt pe drum, noroc ca mai merge laptopul, sa pot butona nitel!!!Mai aflu si noutati extraordinare!!!!
Kriss, 
totul va fi bine, ai sa vezi!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
devylla spune:
Ma tot gandeam la Piciulika care a nascut deja si la Yaia,Erina,Gabriela...fetelor urmeaza sa nasteti!!!VA doresc din inima multa multa bafta!
Eu una acum,n-as mai avea putere inca o data.Ma opresc la doua gaze minunate!Cu toate ca sotul isi doreste inca un copil,eu una nu mai sunt in stare.Pe mine,experienta cu nasterea prematura a Lisei m-a traumatizat!Atunci am fost puternica si optimista si Lisa de asemenea leoaica
,acum cand ma gandesc,ma apuca spaima.Era tare mica si plapanda.Si gata sa nu va mai sperii
.Imi scuzati iesirea.
Erina spune:
| Micul nostru Alex a sosit azi 16.01 la 8.55 perfect si grabit. Are 3.630 kg si 52 cm + o pofta de supt grozava. Suntem f bine si fericiti, dar cam epuizati deocamdata. Pupici Silvia, Alex, Michael si Radu |
Bine ai venit pe lume ursulet Alex!!!
Sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta frumoasa!!!

Draga Piciulika, felicitari din inima si refacere rapida!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
devylla spune:
Kriss te imbratisez cu drag!Sunt sigura ca e cea mai buna decizie pe care o puteai lua,pentru fericirea ta si a copilului.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, s-a nascut si primul iepuras! |
Acum doarme Tudor si va citesc pe voi. Daca apuc, o sa bag un ochi si acolo...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)