Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea, Doamne ajuta sa fie bine samburelul si la toamna sa-i faci cadou lui Vladi un bebelus nou-noutz !
Fii optimista, puiul tau va fi bine !
Te imbratisez strans

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

bun venit pe lume bebe ALEX!!!! refacere rapida mamico si felicitari din inima!!!

yaia.tin pumnii pe miercuri sa fie asa cum va doriti
prietena mea trebe sa nasca pe 23 luna asta si bebe nu era intors,i l-au intors la spital acu vreo doo zile in urma.procedura aia pe burta de ti-o suceste si doare.
acu e bine merci,nu s-a intors inapoi cu,capsoru` in sus.

kriss si eu sunt alaturi de tine si te sustin.nu va merita,sunteti minunate.dar intr-o zi o sa se trezeasca si atunci sa vezi tu plans pe el cand o sa isi dea seama ce a pierdut

offf off cat m-am intristat cu vestile astea rele,soti nerecunoscatori!!!!! sper sa treceti cu bine peste hopurile astea fetelor si sa aveti puterea de a merge inainte
o sa se intoarca ei,si inca cum,si cat de plansi,va zic din propia experienta numai ca eu am fost mai slaba si i-am deschis IAR usa.
multumesc Lui Domane Doamne(vb fiicamii`) ca e bine acum si ca am trecut cu bine si peste asta,insa niciodata nu se stie cand mai apare cate o buba:(((((((

aniast felicitari din suflet pt bb.sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.lasa gandurile negre la o parte,roaga-te la DD si totul va fi bine.increde-te in el si nu vor fi probleme.
cand eram insarcinata cu Melissa am sagerat de prin s8 pana in s16-17 nu mai stiu exact.ultima data am crezut ca am scapat-o in wc asa tare am sangerat cand m-am dus la baie.dar a stat acolo bine merci fara sa o deranjeze ceva m-am rugat si am plans nopti intregi,si acu fac la fel. totul va fi bine.

fetele cu bebei la purtator,sa aveti nasteri usoare usoare usoare,fara nici o durere,numai asa cat sa va dati seama ca vine bebe

la noi toate`s bune si frumoase.fetele sanatoase,fericite si toate cele,mai bine nu se poate
sa va zic si eu o perluta de-a fiicamii
o schimbam intr-o zi de pampers si ii zic:
Ebonee te rog sa faci pisu la olita de acum,nu mai fa pe tine ca o vitica!!!
ea:mami,Ebonee nu e viica,daddy e cow

Ebonee te rog sa imi aduci mopul ca sa pot sterge pe jos ce ai murdarit tu,
Ebonee adu` mopul
Ebonee,nu auzi??adu-mi mopul
ea:na`uzi (nu aud)

o multime de prostioare stie fiicamea,si sa raspunda inapoi,stie cel mai bine.off offf

va pup,ma duc ca s-a trzit flamanda Melissa
sa aveti oseara frumoasa

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Kriss, cred ca toate fetele din grupul nostru iti vor da dreptate si te vor felicita ca ai avut puterea sa spui STOP acestei relatii care nu-ti mai oferea nimic bun. Sunt convinsa ca iti este foarte greu, dar tot greu ti-a fost si in ultimul an de zile, asa ca sigur vei reusi sa treci peste aceasta perioada. Si dupa aceea vei putea sa-ti aduni una cate una bucatelele din viata si sa le lipesti la loc. Iar intr-o zi vei zambi din nou fericita, chiar daca acum iti pare greu de crezut.
Meriti sa fii fericita, meriti sa fii iubita si sa te simti implinita. Alessia merita o mamica 'cu mintea intreaga' cum spune Roxana. Daca tu nu te mai consumi intr-o relatie nefericita vei avea mai multa disponibilitate pentru ea. Si-s convinsa ca vei incerca sa compensezi faptul ca momentan nu are o familie 'normala'.
Tatal ei poate in continuare sa-i fie tata si daca nu locuieste in aceeasi casa cu voi. Daca isi doreste cu adevarat asta, va gasi el o solutie pentru a-i fi alaturi.
Stiu ca e usor pentru noi sa iti dam sfaturi, tie insa iti este foarte greu. Dar suntem aici pentru tine oricand si dorim sa te sustinem, sa-ti fim alaturi si sa te incurajam. Cand vei simti nevoia unei vorbe bune, vino aici - cu siguranta o vei gasi !
Fii puternica pentru tine si pentru fetita ta !

Mergi la inceput

Erina, sanatate multa Dariei ! Ooof, ce rau imi pare ca e tot bolnavioara si ati ajuns la antibiotic... Refacere rapida ii uram ! Iar tie liniste, sanatate si sarcina usoara in continuare ! Sa profiti din plin de zilele acestea petrecute la PN, cand te vei intoarce in Bucuresti iar o sa le regreti

Si catre frumusica Teutza trimitem multe urari de sanatate, sa fie cat mai curand iar in forma maxima ! Ne e tare dor de postarile mamicii ei

Mergi la inceput

Gabriela, cand e ziua taticului de Sara ? Sa stim si noi pe cand scoatem majoretele la treaba ?
Sper ca te-ai odihnit azi, ca nu se stie ce te asteapta saptamana viitoare

Yaia, tinem pumnii sa fie totul cum iti doresti miercuri ! Si dupa aceea sa incepem sa cautam nume pentru surioara lui Tudor

Mergi la inceput

Maria e bine, de luni va merge la gradinita - azi am fost la clinica, sa o vada un dr si sa ne dea avizul necesar pt reintrarea in colectivitate. De doua nopti nu mai tuseste, slava Domnului, mai are ceva secretii ca o aud ca respira mai harait, dar aseara nu am avut ce sa scot cu batista bebelusului desi ii bagasem in nas o fiola de ser.
Acum "face baza" pentru un castel din cubulete, suntem singure acasa, tati lucreaza dupa-amiaza. Nu-i sta gura o clipa , si acum vorbeste singura ( iar eu profit ca se joaca singura si 'ma dau' pe forum ).
Ieri, in timp ce-i preparam mancarea :

ea : 'pune mami pe Stefania" ( adica un dvd cu 'Lazy Town', de sambata trecuta a facut o mare pasiune dupa el )
eu : 'bine, punem pe Stefania'
ea : 'nu de pe Internet, ca sunt mici' ( adica sa nu-i pun clipuri de pe youtube, ca imaginea ii apare in fereastra mica, ci sa pun dvd-ul care are imaginea pe tot ecranul )

Am ramas

Mergi la inceput

danielle, ma bucur tare sa citesc vesti bune de la voi . Tot stau si ma intreb cum reusiti voi sa va descurcati cu 2 puiuti singure, fara nici un ajutor si sa mai si postati pe aici mesaje ce debordeaza de energie
Imi place la nebunie de Ebonee, ce activitati are si cat de sociabila este. Cred ca este o nazdravana si jumatate, daca si Melissa va fi la fel... nu te vad bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Bine ai venit Alex! S#259; v#259; dea Dumnezeu mult#259; s#259;n#259;tate la toti. Gabi, acum scriu de pe tel dar mîine seara promit s#259; lucrez la predictie.... dac#259; nu cumva mi-o iei înainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Bine ai venit bebe Alex ! Sa ai o viata minunata si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Piciulicule te felicit din suflet!Sa-ti traiasca ursuletii!!

Kriss cred ca-ti este greu,dar o decizie mai buna decit asta nu puteai lua!....meritati sa fiti linistite si fericite atit tu cit si dulceata ta mica! te imbratisez cu drag!

Andreea din Ploiesti doamne ajuta sa fie totul bine cu simburelul!

Yaia tin pumnii sa fie cum vrei tu!

Daria si Andrei multa sanatate!

Matteo e si el de o saptamina cu otita la ambele urechi :((...antibiotic,nurofen si aerosoli (ma bucur ca de data asta reusim sa-i facem aerosolii,ca nu mai statea de ceva vreme)....insa cu antibioticul si nurofenul e jale,ne chinuim cite o ora pina reusim sa i le dam ....

Pupici si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Alex sa fii sanatos si sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de fratiorul si parintii tai.Picea sa te bucuri de familia ta, sunteti un exemplu minunat.Sa-mi spui si mie cum e cu trei barbati in casa sa stiu ce ma asteapta!
Noi suntem bine,Ieri l-am vazut pe bb2.E ok mai marecu o saptamana , are deja 1360g la 28 de sapt.E in miscare tot timpul ca si fratele lui. Week-endul asta am fost in Bucuresti la control cu Luca dupa noi,El e n cumintel.Iubeste mult sportul si tot timpul ar sta imbracat in echipament sportiv.i-am luat adidasi noi nici n-a vrut sa-i descalte.Sa nu dati cu pietredar azi a fost cu noi la film, Vroiam sa iesim nu avea cu cine sta si a mers la film (am zis ca daca se plictiseste iesim )Am fost la o comedie, Tot timpul filnului a stat la noi in brate s-a jucat , s-a uitat in jur si a pus intrebari.N-a fost captat de film :)
Are mama un baiat cuminte
Va pup si asteptvesti bune
Mada 28

Mergi la inceput