Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

bine ai venit bb ALEX,sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta
Picia draga,refacere rapida,mult laptic pentru micutul flamanzila
Sa fi fericita si implinita alaturi de cei trei baieti ai tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Alex, bun venit in aceasta lume! Sa ai o viata lunga si fericita alaturi de Michael si parintii tai minunati!
DD si ingerii de pe pamant;
parintii tai cu bunatatea, intelepciunea si grija lor sa vegeze mereu asupra ta!

Picea, felicitari mamico!
Tzi-am zis ca ursuletul no2 va aluneca pur si simplu ! Stiu, nu e tocmai asa, insa noi femeile avem o capacitate de abstractizare si refacere deosebita, asa-i?
Refacere rapida si muuuuuuuuult laptic! Si te asteptam cu povestea nasterii. Nu e graba.

Michael avea o privira atat de tandra, era pur si simplu fascinat. Imi amintesc de licarirea din ochii lui Teo la venirea surioarei lui! Coplesitor, pur si simplu cuvintele nu pot cuprinde acea stare!
Radu, multumim pt vesti!

La multi ani !!!!!
Sa avem parte de un an mult mai bun, cum nici nu am visat!!!

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Piciulika, felicitari! Refacere rapida!
Bine ai venit pe lume bb Alex! sa fii sanatos si mancacios!

Kriss,cum ti-au scris si fetele, ai luat decizia corecta. De acum, multa putere sa treci peste divort, si iti doresc sa ii parte numai de bucurii si impliniri alaturi de Alessia de acum inainte.

Piccaflor, multa santate lui Matteo!

Yaia, te asteptam cu vesti bune de la eco. Mai ai putin mamico pana la intalnirea cu delfinasa, doar 10 saptamani.

Eu m-am trezit de la 7.30, am pus la cuptor o placinta cu branza si acum astept sa se trezeasca tati cu Antonia. La pranz mergem la un restaurant cu nasii. Ieri am fost in Mall la Zara si i-am cumparat Antoniei o groaza de hainute, la reduceri, nu ma mai induram sa plec de acolo.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 13s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Poze

Se vede treaba ca-s pe alta planeta!FELICITARI pentru sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Erina, sanatate multa Dariei ! Ooof, ce rau imi pare ca e tot bolnavioara si ati ajuns la antibiotic... Refacere rapida ii uram ! Iar tie liniste, sanatate si sarcina usoara in continuare ! Sa profiti din plin de zilele acestea petrecute la PN, cand te vei intoarce in Bucuresti iar o sa le regreti

Si catre frumusica Teutza trimitem multe urari de sanatate, sa fie cat mai curand iar in forma maxima ! Ne e tare dor de postarile mamicii ei

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Multumim Luy!
Sanatate si Mariei sa treaca si urma de secretii care a mai ramas!
Maria vorbeste excelent si e o dulceata si jumatate!

Chiar e captivant pentru micuti Lazy Town? Am vazut ca incep sa il ofere cu o publicatie.

Despre Piatra Neamt tare ne simtim bine aici dar peste citeva saptamini trebuie sa venim sa stam in Bucuresti pina dupa nastere.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Daniele super drgalasa Ebonee. are personalitate. Cind ma gindesc la ea o vad cu gasca prin carier si in rochita de la Halloween.

Multumim!

Piccaflor sanatate multa lui Matteo sa scape de antibiotic si durere. Tare sunt pacatoase otitele astea.

Mada super vestile de la ecografie! E maricel bebelusul!
Felicitari pentru Luca cumintelul!

Mandarinutza prinz frumos va doresc si pofta mare la placinta! Aniversati ceva?

30+ cu David

Mergi la inceput

Va doresc o duminica minunata!

Ne-yo www.youtube.com/watch?v=RA-6u52VoD8" target="_blank">Never new I needed (Princess and the Frog Soundtrack)

30+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Devylla, multumesc.

Erina, multumi, il aniversam pe sot la restaurant, l-am mai aniversat si acum o saptamna dardoar cufamilia.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Piciulika, felicitari si refacere usoara. Bine ai venit Alex, sa fi sanatos, norocos si sa ai parte de tot ce este mai bun pe lume.

Am scris ieri un super mesaj, dar l-am pierdut si nu am mai avut timp sa scriu......

Kriss, felicitari si capul sus, cred ca ai luat decizia cea mai buna pt tine si frumoasa printesa, e greu acum, dar cu timpul o sa treaca si o sa poti sa-ti recladesti fericirea, iar Dl "dansatoare" daca este tata asa cum se considera o sa vina sa petreaca timp cu micuta.

Aniast, te rog sa fi cuminte si sa nu te gandesti la prostiiiii, vb la tel.

Celia, am avut ieri ore la asa numita "sansa a doua"....cei care nu au 10 clase si se gandesc acum ca au nevoie...nu ma intrebati mai mult ca este hororrrrrr.

Mandarinuta, sa poarte sanatoasa Antonia noile achizitii si distractie placuta azi cu nasii.

Eu tot incerc sa ma mobilizez sa ajung la cumparaturi, nu am luat nimic pt botez, peste 2 saptamani.....ca sa nu spun ca ma tenteaza reducerile, dar nu prea am gasit lucrusoare de baieti...predomina lucrusoarele de fetite....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata, fete dragi!

Alex, esti un frumos fara pereche! M-am topit cand te-am vazut!Ce familie frumoasa!FElicitari Silvia si Radu! Pupici si carliontatului ginerica! Adorabila expresia lui!

Mandarinuta, La MUlti Ani pt sot, sa iti traiasca si sa fiti mereu fericiti!

Erina, sanatate Dariei! Multumim de dedicatie!

Papansh, of, saracutul Adi! Sa se faca repejor bine-bine!

Luy, abia in 7 febr e ziua sotului, eu ma gandesc ca nu mai sta atata mamaruta mica! Eu sunt pregatita, am definitivat bagajul, m-am spovedit, impartasit, sunt gata de marea intalnire! Asa m-a emotionat Picia cu nasterea ei ca nu mai am rabdare!
Cu odihna, tot asa, 2 ore am dormit azi noapte

O zi minunata tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Sa vii cand stii tu, puiule!

Mergi la inceput