Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)
Raspunsuri - Pagina 9
papanash spune:
hop si noi,din pacate direct de la medic .
diagnostic: angina acuta.antibiotic cedax, antitermice, tantuum verde, etc. pauza de gradi daca nu se reface pana maine. antibioticul il administrez numai daca nu cedeaza febra pana diseara.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
danielle02 spune:
`neata mamici
moamaaaa eu abia acum am vazut ca mai avem burtici noi in gasca,felicitari din suflet fetelor sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
luy Melissa nu e mai prejos de Ebonee sa stii
e si mai si,cand o duc la inot ma stoarce de puteri.
Ebonee deja e mare si nu mai sta in bazinul pt bebelushi,acu ma impart in doo.e greu tare dar si frumos.se iubesc si se joaca impreuna,cateodata Ebonee o mai "maltrateaza" pe sorasa` da` nu am ce face
ma pun si eu cu ele in joc si asta e.![]()
devylla de ce nu mai faci bebe?? e greu tare cu doi dapai` 3.pe mine ma bate daddy la cap ca trebe sa mai facem o fata musai si numaidecat.Doamne Doamne ca nu mai pot
iar sa ma vad cat o balena,abia mergand si fugind dupa Ebonee:((((
sunt suparata tare fiindca mi s-a stricat si calc si laptop,amandoua o data si cand le-am dus la reparat mi-au zis ca nu imi pot salva pozele
am pierdut absolut toate pozele ce le-am facut pana acum,absolut toate si aveam vreo 2000 si ceva daca nu si mai bine
numi cu Ebonee si Melissa,plus alea de cand era Ebonee bebelush
cecilaaaaa ce mai face scumpul meu ginericaaaa???
annisia am vazut poze cu voi,arati super bine,mor de invidieeeee:)))) cum ai reusit??? Yanis e copia ta,e un scump si un frumos
offfff eu tot va am in minte fetelor si ma rog sa luati decizii bune,e greu si te doare inima,stiu cum e
va pup si imbratisez tare tare
sa aveti o duminica minunata
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
sim_stoian spune:
Bun venit pe lume, bb Alex! Sa cresti mare si fericit ursulet mic alaturi de Michael si parintii tai! Felicitari, Piciulika si Radu!
Sabina spune:
ati vazut ursuletul?
la contul de flickr.
e supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerb!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina ati vazut ursuletul? la contul de flickr. e supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerb!!!! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Eu nu stiu/ pot sa vad pozele!
Imi trimite si mie cineva PM cu parola sau etapele care trebuie parcurse?Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Bun venit pe lune Alex de mami curajoasa Piciu! Sa fii sanatos si sa ai o viata minunata si plina de impliniri alaturi de minunanta ta familie!
Piciu refacere rapida si felicitari pentru asa mandrete de baiat!
Am vazut o multime de copii dulcinei, picii de Alinus, Magdaz, Cecilia, babylina, Luiza,Andreea, Erina,sper ca nu am uitat pe nimeni. Sa va triasca comorile, toti sunt deosebiti, unici si frumosi. Pe langa copilasi am vazut si parinti mandri de comorile lor!
Erina, multa sanatate Dariei! Cum se mai simte acum?
Andreea, nu sunt de specialitate dar, eu zic sa te linistesti. Nu cred sa fie ceva rau. Capul sus si o doza dubla de optimism!
Alina, drum bun si mini-vacanta cat mai reusita!
Picafflor, multa sanatate si refacere rapida lui Mati!
Mandarinutza, gospodina, ia trimite sor-o cateva placintele si la mandica! Ca eu sunt indragostita de asemenea delicatese. Sa petreceti frumos astazi. Am promis copiilor ca astazi le fac clatite. Ieri nu prea am avut chef cu toata nebunia din casa. Astazi insa ma tin de cuvant!![]()
Mada, felicitari evaluarea lui bb2! Sunteti norocosi ca ati reusit sa mergeti la film cu Luca si sa mai si puteti vedea filmul linistiti! Alex a mea la aproape 6 ani si nu are rabdare asa ca pupici multi pentru un baiat cumintel!
Simona, off mititelul. Sanatate multa si sa scapati repede de necaz!
Gabriela ce putin mai ai!!!!! Acus punem si pentru tine majoretele la treaba!
Danielle, imi pare rau pentru pierderea suferita! Chiar nu mai poti recupera nimic, nimic! Parca de pe hard se poate recupera informatii in anumite cazuri, asa am auzit si eu!
Kriss,

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Valentina, zi cu ficateii aia Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, nu-i ceva sofisticat. Am papat prima oara la fina-mea bunatatea asta si am zis sa o fac si eu ca tare mi-a placut. Aseara la ora 23, ma luptam cu o portie de ficatei si cu un bot de mamaliga.
Andrei adora ficateii preparati in felul asta, cu Alex negociez dar pana la urma mananca si ea!
Avantajul este ca se prepara rapid, contin mult fier si sunt deliciosi.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
papanash spune:
ati pus supozitoare cu novocalmin copiilor ?vad ca pe prospect scrie ca-s pt peste 4 ani. Pe reteta scrie 1 supozitor/3ori pe zi,daca are peste 38 temperatura.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
am pus cand a facut 40 si nu scadea la altceva.
E f f toxic.Mai bine ii pui supozitor cu nurofen, au aparut si la noi, pt copii peste 2 ani. Au si limita de greutate, 12.5 kg...eu am cumparat supozitoarele, inca nu i-am pus....are totusi acuma 12.7 imbracat ![]()
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Valentina, merci mult de reteta .
Da de ce fiert 30 de min? mi se pare f mult, poate doar pt gust....ca ei se fierb muuult mai repede.
Conecteaza-te cu userul nostri pe yahoo. si apoi acceseaza www.flickr.com
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo