Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)
Raspunsuri - Pagina 10
danuta36 spune:
Piciuliko felicitari pentru ursuletul nr.2!
Sa fie sanatos,sa va aduca numai bucurii!
Ieri a fost si ziua lui taica-meu,a implinit 78 de ani 
Multa sanatate bolnaviorilor!
valentina_22 spune:
Mie asa mi s-a spus asa am facut!
Sa-mi spui cum ti-au iesit!
Merci mult de info, intru chiar acum
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
L-am vazut pe micut Alex. Un copil perfect, sa va traiasca si sa va lumineze viata!
Intalnirea dintre fratiori m-a emotionat rau de tot!
Danuta, la multi ani tatalui tau! Sa fie sanatos si sa va bucure cu prezenta lui inca multi ani de acum inainte!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxali spune:
[blue]Bine ai venit pe lume bebe Alex!Picea sa-ti traiasca baietii si numai bine tuturor!
Roxali spune:
Kriss sant alaturi de tine
si te inteleg ca nu ti-a fost usor,dar balastru trebuie aruncat
Luy sper sa nu mai aveti probleme cu Me
Yaia tin pumnii stransi sa fie asa cum va doriti
Andreea ptr linistea ta mai va un control, dar mi se pare prea devreme ptr as da seama
Danyelle ma bucur ca santeti cu toti sanatosi
Mada sarcina usoara si f probleme in continuare
cecilia L spune:
am vazut pozele perfecte ale ursuletului Alex,iar poza cu cei doi ursuleti m-a facut sa
, felicitari mamico, ai doi copii minunati, sa fie sanatasi sa va bucurati de ei.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 cecilaaaaa ce mai face scumpul meu ginericaaaa??? ![]() :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009) Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything. A truly versatile lady. pozici |
cine se aseamana se aduna, cuscra

este energic, vesel, vorbaret, jucaus face tot ce nu te astepti, iubeste toti bebelusii

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
sim_stoian spune:
M-am delectat si eu cu pozele puse de Radu, sunt superbi protagonistii.
Am reusit sa incarc si eu cateva poze de la revelion, am trimis link pe mailul comun pentru cine vrea sa vada.
La noi toate bune in general, Stefan e tot mai curios si vorbaret, a inceput sa intrebe mai mereu: "ce e asta?", asa ca la noi a inceput etapa explicatiilor
. Eu am reusit sa imi ating targetul de greutate pe care mi l-am propus la inceputul lui octombrie, deci am minus 9.5 kg. Totul cu rabdare (multa) si Montignac. De vreo luna merg si la sala si piscina, asa ca m-a ajutat si asta. Am reusit sa incap in marimea 38, nici inainte sa raman insarcinata nu purtam atat
. De acum intru in faza 2 a dietei, cea de mentinere.
Revin imediat ca mai am ceva de povestit, dar am ceva in cuptor.
sim_stoian spune:
Asaaa, vroiam sa va mai povestesc ceva despre planuri de concediu pe 2010. In luna mai vom pleca la Bologna/Modena vreo 4 zile singurei, fara Fafanu'. Vreau sa vizitam Florenta si Venetia neaparat si mai vedem pana atunci ce mai merita vazut in zona. Am cumparat deja biletele de avion, dus-intors ne costa 360 ron/2 persoane, f rezonabil zic eu. Si pentru ca Stefan ne-a scos sufletul din noi la Salzburg, a fost extrem de obraznic si neascultator, anul acesta va fi primul an in care va ramane acasa in concediul din august. Vom pleca in Croatia cu niste prieteni in august, iar apoi in septembrie vom merge si toti 3 undeva.
V-am lasat, va pup. Plecam in vizita acusi.