Pepenasi de iulie-august 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut!

Am fost si noi la sanius, ca de cand a inceput tura asta de zapada in tara, la noi in oradea abia ieri seara ce s-a mai depus sa am pe unde sa trag sania. Si acum a fost neasteptat de bine fata de cum reactioneaza Luca de obicei la zapada, l-am tras o gramada, l-am "inhamat" si pe el la sanie ca a vrut (adica i-am pus sfoara in jurul braului si a tras sania),i-am facut bulgari si a pipait zapada, inclusiv cu mana goala (aici a fost un punct nevralgic, ca i-a curs apa de la zapada in maneca si s-a stricat buna dispozitie :)) ), per total a fost super!

MINA, ce masina v-ati luat??? Nu de alta dar si eu vreau sa mi-o innoiesc si oricum e greu sa strang banii ca s-o iau, dar daca atata e taxa de inmatriculare ma impusc... Bafta la slabit! Cu vointa sigur vei reusi. Am vazut-o si eu pe Monica Pop, mie mi se pare ca arata ingrozitor, am crezut ca are cancer, dar na, ea a si fost supergrasa si o imbatraneste mult cum s-au lasat toate straturile de piele.

ANNA, eu ziceam in gluma ca ma mut in camera copilului, sper sa nu fie cazul mai ales ca peste cateva luni va trebui sa ma ocup de bebe si ii pasez lui tati complet responsabilitatea lui Luca noaptea... Sincer si eu am emotii de cum va fi tranzitia la patul mare.

SERBANICA, bine ai revenit, ce baietel mare si frumos s-a facut Serban! Felicitari pentru lasatul de fumat, bravo tie!

DIDI, felicitari pentru progresele Aidutei in vorbire! Luca e pasionat de pantofi, dar nu ca sa-i incalte ci ca sa-i care din hol il living si sa-i tranteasca in mijlocul camerei, il distreaza teribil.

MIKYCRIS, bine ai revenit!! Pune poze sa-ti vedem comorile!

SUN, wow, turca... Succes!

KATA, cum adica ai scris in bulgara si nu ti-ai dat seama?? Cu febra musculara, eu stiu ca trece mai repede daca mai exersezi, cat de putin, asa ca eu zic ca va fi mai bine dupa sala de diseara.

TECKY, eu am gasit o supermetoda sa=i tai lui Luca unghiile de la maini: in timp ce se uita la publicitate Ralucai nu-i place publicitatea sau desenele? Sa incerci atunci. La picioare e mai complicat, ca ii tai unghiile dupa baita, sa fie mai moi si nu prea are rabdare, ii cant intre timp, numar unghiile taiate si aplaudam fiecare reusita si scot tot felul de sunete ciudate sa-l distrag,iar tati ii tine piciorul fix ca sa nu-i tai vreun deget din greseala.

MAYTREYI, mare lucru ca e asa sociabila si maleabila Alexandra ta! Stiu copii mult mai mari pe care e taaare greu sa-i lasi la gradi, plang de numai... Succes la serbare, sa ne spui cum a fost!

MIKY, noi cereale tot de la Milupa in general, i-am luat acum si de la Nestle dar nu cred ca o sa=i mai iau dupa ce se termina pachetul (cel putin nu cat sunt gravi) ca mi se face rau de la miros, desi el n-are nicio treaba, le mananca. Ii mai plac Cheerios, dintre alea de oameni mari.

KAMELYA, sanatate Dariei! Ce te invidiez cand zici ca nu ai ce da jos...

FLO, cand intrebi de mancare te referi la pranz sau dimineata si seara?

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 21+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare fetele!

Micky bine ai revenit cu vesti te astepatam la scris!

Serbanica ai un baiat mare ce mai, sper ca mai treci pe la noi!

Mina spor la dieta, fa si putina miscare daca ai unde si timp la dispozitie!

pentru Katalyna trezita noaptea, am votat

Si noi incaltam papuci de oameni mari

Am dus-o azi si eu la gradinita am stat 1 ora ca am luat-o eu ca nu mai puteam de somn Ce sa zic, am stat cu ea acolo dar nu m-a bagat in seama deloc si se aseza langa copii si le lua jucariile si creioanele si a papat chiar de la o fetita ca noi nu am fost pregatiti decat pentru o vizita si am nimerit la ora mesei, dar fetita nu s-a suparat deloc.
Probabil puteam sa plec dar am stat sa vad ce face si mi s-a parut extraordinar cum se purta de parca era acolo de cand lumea. cand a intrat pe usa a facut ochii cat cepele si apoi s-a amestecat in "multime" dupa ce am dezbracat-o. maine poate o las singurica dar tot o ora

Aseara pana la 19 nu am mancat decat un corn cu ciocolata si biscuiti de stress Am fost la un interviu si a ramas sa sun sa ne intalnim pt stabilirea salariului in caz ca ma hotarasc
Mai am o oferta dar nu stiu daca sa o incerc, cred ca ar trebui.

Sun bafta la invatat turca, si mie mi se pare grea franceza

Va pupam!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Salut

Azi am avut si eu timp sa ma uit la poze
Camy... Felicitari pt micul Crestin, Sa de-a D sa fie sanatos, sa creasca mare, sa va umple viata de bucurii si toate gandurile voastra pt el sa se indeplineasca... Esti o mamica tare frumoasa, radiezi de fericire si arati bine

Sun sa iti traiasca finul.. foarte frumoase poze, v-ati distrat pe cinste

Din urma nu am apucat sa citesc nimic ...

La multi ani !!!! cu intarziere pt SERENITY SI ADRIAN ( madina71)....si La multi ani !!!! cu sanatate, fericire si mult noroc pt ANACO

si noi am mai iesit ieri la o repriza de sanius.. scurta de 30 minute pina l-au preluat bunicii pe Darius si noi am plecat la cumparaturi, bunicii l-au cantarit pe Darius asera si avea 11.900cu tot cu haine...deci eu zic ca 11.000 in pelea goala
azi mergem la ai mei si tati se duce la control ca nu se simte prea bine ... isi face un ecograf pt ficat, rinichi-bazinul totsi ma intrebat daca e la fel ca pt gravidutesperam sa nu fie nimic grav

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Capri,Flo,Mona,Moni,Sursula va multumesc ptr comentariile la poze desi eu nu am comentat le-am vizionat pe toate

moni am 41 de kg,deci ce sa mai dau jos...cred ca sunt singura care ar vrea sa mai puna cateva kg...vro 5-6 kg

ma duc sa pun mandra la nani

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna fetele!!

ANACO!!

Bine ati revenit fetelor!!

Am vazut si eu o parte din poze, mai de vizionat, insa ce va pot spune la o prima vizionare este ca am simtit ca ati impartasit cu noi prin aceste poze botezul!!Va multumesc!Sunteti niste parinti impliniti, niste nasi fericiti si un grup plin de veselie!!

Am vazut si alte poze... am si lasat pe alocuri mci comentarii!! Mai am de vizionat!Oricum toti pepenasii sunt dulci foc!!

Trece atat de repede timpul....si imi dau seama in atatea intamplari, inclusiv din pregatirile pe care le face Anka, din cautarile de gradinite mentionate de Pica si de Sun, de prima zi de gradinita a Alexandrei si tot asa.....ma ia nostalgia!!

Pica si Sun am si eu o mare rugaminte la voi...sa imi povestiti si mie de cercetarile efectuate de voi, in privinta gradinitelor, pentru ca si eu tot pe langa Sun stau(asta daca imi amintesc corect:Militari) si parerile si sfaturile voastre imi vor fi de un real folos..mai ales ca deocamdata eu sunt in continuare la Tgv!!

Taiatul unghiilor la noi nu reprezinta o problema.Asa ca nu stiu ce sfat sa va dau!!Incercati sa faceti ca o poveste din asta...pe fetite sa le aratati cum se pilesc unghiile dupa..bla bla..!!

Lapte noapte iar nu suntem in tema!Maya mai bea lapte doar la 6 dimineata, e ora fixata de mine, bea 200ml de lapte cu cereale, dar ea il bea dormind.Maya asa bea laptele de cand s-a nascut.Deci noi nu avem problema tinutului canitei de lapte in mana! Mai da semene uneori noaptea dar..isi ia suzeta si tace!! Prin urmare...ati constatat ca nu am renuntat inca la suzeta!!

Noi am facut controlul de 1 an si jumatate!! Are 85 cm, 9,8kg si 12 dinti + 4 molari. Fontanela e inchisa. I-a facut si o si hemograma si a iesti f bine -12,3-, prin urmare nu e nevoie de fier.

Am facut si Prevenar-ul!! A durut-o putin zona si imi arata ca o doare, dar in rest nu a facut nimic!Nici macar starea subfebrila pe care a avut-o permanent, in primele 24 ore, dupa vaccin, la cele anterioare!

Cereale eu ii dau de la Milupa cu 3 fructe, i le fac piure si le amestec cu iaurt!! Nu ii prea plac cerealele!!Niciodata nu s-a dat in vant dupa ele!! Sincer nici mie nu imi plac!!Cel putin nu piure!Asta e singura combinatie pe care o accepta! Si ii mai pun in lapte, tot de la Milupa, din orez si vanilie. Mananca in schimb fulgi de porumb.. de la Nestle.
Oricum ea mananca diversificat, accepta orice ii dau dar mai de vara cu cantitatile. Eu sunt fericita ca accepta alimentele care ii furnizeaza fierul necesar ca sa nu mai fie nevoie sa ii dau sirop sau picaturi de fier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUJO
Delia are momente si cu colonul la fel.am inceput sa ii dau ulei de salvie capsule sa vedem cica ar fi bune si pt bila.Doamne ajuta!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

ESTRELLA80,DR_ANCA,MONI_OR
bine v am regasit!
am sa pun poze cu printzesele dar trebuie sa ma ajute Delia cand are putin timp,poate in vacanta

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Miky ma bucur ca sunteti bine, ce frumos le-ai explicat la fete. Tu cum esti esti ok? Ca asa aveam senzata ca ai ceva probleme de sanatate.
Cereale la noi ai devenit cu, cantec, uneori vrea de bb uneori nu vrea decat de a lu Ari uneori nu le vrea deloc, mofuroasa tare. Aici sunt si de astea intre alea de bebe si alea de copii/adulti dar nici alea nu ii plac, is gen muesli alea cu cateva bucatele dar si cremoase ca au si praf ca alea de bb. Nu stiu ce-om face ca nici mic dejun cu painitza outz sau ceva nu vrea.
Kamelya vaii 41 de kg nu vreai sa-ti mai dau de la mine oleaca? Uff mai bine prea slab decat cu sunci ca mine.
Dr_anca bafta cu gradinitza si cu limba franceza , franceza mie mi s-a parut limba grea din cauza gramaticii ca e stufoasa ca si limba romana, germana am invatat-o mai usor decat franceza. Ati ales pana la urma tara?
Kamelya ms. Mai eu nu m-as invinui pt faza cu mucii, in genere ale mele cel putin au facut muci dar au trecut rapid, sau s-ar putea sa fie o viroza cum e si la noi ca deh e sezonul si poate nu are nici o legatura. Oricum eu sunt de parere ca le scot afara si pe ploaie si pe zapada daca nu e frig extrem sau vant de ala de nu poti sa respiri, ca nu am vrut sa le invat tare sensibile cum dau cu nasul de aer rece buf raceala de aia nasoal. Pupici sa treaca repede mucisorii.
Cu papucii Ami ii place sa se incaltze cu ai ei si in ai nostri sau a lui Ari ascunde jucarii.
Fug s-o duc la nani mai devreme azi ca mergem la dentist cu Ari la 3 si un sfert si tre sa plecam mai devreme de acasa.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!
Am pus piciul mare la somn ca cel mic a adormit singur la comanda "urca-te in pat si fa nani"

Moni, scuze ca n-am fost mai explicita, la pranz ma refeream, ce mancare mai faceti, ma mai inspir si eu
Sun e cu idei multe, deci, duamna ce mai pregatiti pentru copil? ....

Cereale ii dau de la milupa, aproape orice ...a luat sotul odata fara lapte, cereale simple... si jur ca aratau ca taratzele, erau fulgi mari, abia am terminat cutia, in amestec cu fructe, ca asa nu-i placeau.

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Gradinite tot in Militari vrem si noi. Destul de aproape de noi se afla gradinita www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=6&g=389" target="_blank">asta, dar nu am fost sa vad ce si cum. Oricum vom incepe cel mai devreme la toamna. Problema e ca la bona nu vrem sa renuntam, iar si gradinita si bona deja e...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput