Pepenasi de iulie-august 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!

Opaaaa apar mamicile de pepenasi una cate una, numa' Ralu79 nu vrea sa iasa din bralog

Adrian

Anaco

Capri tu ce mai faci?

Taiatul unghiilor si David mai protesta, dar la fel, il tin de vorba, numar, zic tac-tac si i le tai pana la urma, altadata sta cumintel.

Serbanica parca ai mai si slabit, ce-ti seamana odorul felicitari pentru renuntatul la fumat!

Tecky esti restanta cu poze cu tunsulica

Off a venit pranzul, fug sa le pregatesc masa, pupici!

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

bine ai revenit micky abia astept sa ne pui poze cu domnisoarele

multumim de urari fetele

azi s-a trezit singura la 7 si stia ca urmeaza sa plecam ca se tot ducea la usa, la ghetute, la geaca intai am echipat-o pe ea si cat m-am echipat eu don'soara si-a spalat hamleteii si rochita cu apa din sticluta pt gradi asa ca da-i si echipeaz-o iar am predat-o educatoarei si ea senina catre mine "pa-paaa"

acum is cu mancarea pe foc si o astept sa vina. azi o ia bunelu i-am pregatit si prajiturelele pt maine la serbare. mai tre sa le decorez diseara dupa ce adoarme si gata treaba.

pupu!

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Anaco

Miky bine-ai revenit

Mada la noi nu prea merge cu distrasul atentiei ,bine ca nu se tavaleste pe jos,de fapt cred ca nu-i place sa merga prin zapada ca daca vede o portiune de drum fara vrea jos si calca si prin baltoace noroc avem cizmulite de cauciuc imblanite,daca iesim afara cu carutul merge frumos pe langa el nu vrea brate

Serbanica bine ai revenit bravo ca ia reusit sa te lasi de fumat,ce baietel frumos ai tu acolo,

Teck nici Daria nu sta la taiat unghii,nu merge nici cu numarat ,cantat,asa ca i le tai cu forta mai intai o manuta pauza 5 minutele si o luam de la capat

Kat ma bate si pe mine gandul sa ma duc la aerobic ptr tonifiere ca de dat jos eu nu am ce sa dau,sotul zice ca dupa o luna nu ma mai duc

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mikycris bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce mai faci!

Fetelor ce mai papa pepenasii vostri?

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

MAITREYI,KAMELYA,FLO1980 bine v am regasit!
cate unu la fiecare
sper ca de acum in colo sa intru aproape in fiecare zi daca nu zilnic

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Taiat unghiii: la noi e simplu cu taiatul unghiilor la maini, chiar ii place procedeul si cand o intreb daca vrea sa taiem unghiutele zice DA .
In schimb la picioare nu vrea si nu vrea; niciodata nu i-a placut sa i le tai la picioare si mereu a trebuit sa inventez cate ceva ca sa ii distrag atentia. E pe dos fata de mine, dar la fel ca taica-su: eu nu suport sa imi tai unghiile la maini si nu suport sa imi creasca la picioare, Cristi invers .
Deci ce sa zic, poate nu suporta senzatia aia, mie una imi vine sa stau cu mainile infipte intr-o cutie de crema o zi intreaga dupa ce imi tai unghiile, asa ca ii inteleg perfect

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

voi ce fel de cereale le dati puiutzilor vostri?
a mea nu vrea mai nimik sa manance 2-3 linguri de mancare si in rest tzatzi.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Mada multa sanatate printeselor

Miky Daria serveste cereale de la milupa cu patru fructe ca alta marca de cereale nu serveste,am mai incercat cereale integrale de la Nestle cu miere

Daria este un pic ragusita si cu muci pana la brau si cred ca este numai vina mea ptr ca nu am vrut sa o iau in brate si a marait tot drumul

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ooooooooooo Miky, saluti. Ce mai fac fetele, cum mai e Delia cu stomacelu?

Cuscri turca? Faci si tu cum am facut eu cand m-am apucat de greaca. Limbi d-astea cu noduri. Tie insa poate iti trebuie.

Va multumesc de cometarii, si sa ma iertati daca eu nu apuc sa comentez, desi pozele le vad.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

KAMELYA am sa incerc sa ii dau si eu Dilarei.sper sa le ia.

MIKYCRIS

Mergi la inceput