Pepenasi de iulie-august 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Heeeeeei, ia uite cine a revenit! Evident ca te primim! Ce faci Miky?? Ce-ti fac fetele?

Multzumesc de primire SUNSMILE

Eu sunt ceva mai bine,la fel shi Delia.
Dilara creste shi impreuna cu ea shi prostioarele/nazdravaniile ei.
Ce nu imi place la ea e ca nu prea vrea sa manance,eu mananc pentru ai face pofta de mancare shi m am ingrasat iar ea ...tine la silueta.
tzatza nu vrea sa o lase...
oare ce medicament sa iau pt a scadea lactatzia? dar nu ceva scump totushi...
Restul fetelor ce mai facetzi?Dar puiutzii?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetelor!

dupa ce am scris eu vreo cateva randuri mi=am dat seama ca e scris in bulgara, fir-ar sa fie de tastatura

ioana nu s-a trezit de 10 ori noaptea, iar pt lapte niciodata, chiar si cand o alaptam se trezea spre dimineata.
aseara nu stiu ce a avut, de fapt cred ca ii mai iese vreun dintzoi ceva ca de la 7 dimineata a bantuit prin camera si a trantit telefoanele de parchet in creierii lui taica-su

eu merg de parca sunt teleghidata, am febra musculara la picioare si la fese si nu ma pot apleca nicicum, aseara le-a facut taica-su baie. nu stiu diseara ce o sa fac la sala

-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

MIKYCRIS ce ma bucur ca ai scris.
katalyna eu cand am febra musculara iau o aspirina si scap de dureri.
SUN spor la invatat limba turca.
pica cum ti-ai rupt degetul?Sanatate lui Sebi.
Si Ralu se incalta cu incaltamintea noastra,ii plac pantofii cu toc ai bunicii.
Eu nu stiu cum sa-i tai unghiile Ralucai pt ca face urat de tot numai cand vede forfecuta:am incercat cand doarme dar se trezeste,o tine sotul meu sau mama mea dar degeaba pt ca plange si se zbate si nu reusesc sa le tai cum trebuie sau pe toate.Ce sfaturi imi dati?
Pupici

Mergi la inceput

miky, sunt pastile pentru oprirea lactatiei, insa nu le poti lua in timp ce alaptezi. e bine sa renunte treptat la tzitzi ca sa nu ajungi sa le ei. stiu pe cineva care a lesinat de la ele, nu i-a fost prea bine, dar intzarcase copilul cand le-a luat

a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput

si david facea ca toate cele cand ii taiam unghiile asa ca aveam antecedente, acum ioanei ii numar fiecare deget cand i le tai si e tare incantata, incerc sa-i distrag atentia si sa-i vorbesc (aberez) mult in timp ce i le tai, iar eu imi vad de treaba

multumim!

Mergi la inceput

anaco sa fii sanatoasa, iubita, fericita, implinita!

multumim!

Mergi la inceput

ce poze frumoase am vazut eu cu serbanica

teck, am luat alaltaseara 2 aspirine si degeaba, sunt teleghidata, ne-a muncit nenea ala de nu ne mai putem misca.

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Multumim de comentarii la poze: Flo, Tecky, Iriss, Anka, Sorelix, Estrella, Moni, Caprioara, sper ca am mentionat pe toata lumea.
Am pus poze noi facute aseara, ca le-a pocnit iubirea si au fost asa simpatice si Ami a reusit o noua performanta aseara. Este poza cu dovada.
Anaco La Multi Ani! sa fii cat mai fericita alaturi de familie si sa ai o zi minunata.
Anna da acuma daca tot are camera ei de ce nu incerci sa o culci singura, fara sa fii tu acolo in camera sa dormi? Adik o pui la somn o mangai ii spui ca trebuie sa faca nani si iesi din camera, daca plange o lasi putin mergi iar la ea ii zici mami e aici stai putin si iar pleci si tot asa. Nu-i usor si nici comod sa te tot frasui da incet incet se va invata, ca nici so tot muti din patutzul ei in patul mare cu tine si tot asa nui o solutie, nu mai are 1 luna sa zici ca o alapatezi sau ceva, ii faci bibe il dai sio lasi sal bea singura tu iesi din camera, degeaba are camera ei daca tu dormi cu ea acolo, parerea mea.
Serbanica un an cat mai bun si voua. Spor la renovari, am vazut pozele. Felicitari pt renuntatul la fumat.
Mina spor la dieta si eu tot oscilez scad cum pap cat de cat normalpac pun la loc, as vrea sa resusesc sa raman la un 60 de kg macar. Ce frumos ca face un sport Bogdan, lasa ca nu e neaparat sa castige e f buna experienta pt ei mai ales ca merg si in alte tari.
Mona spor la invatat si bafta la examene si la condus multa practica incet, incet.
Kamelya cu bratzele si la noi merge ca la Mada, ma fac ca ploua schimbam subiectul si chiar daca face faze si se tranteste pe jos fie ca e acasa fie ca e in oras ii zic calm ca nu obtine nimic prin asta si sa ma anunte cand se calmeaza, fac doi pasi mai incolo o las oleaca apoi o intreb daca vine, in genere se calmeaza ne pupam ne iubim si gata plecam. Oricum trebuie facut incet incet, nu deodata.
Dr_anca tre sai faci o poza cu ochelarii pe nas. Sper ca a decurs ok ziua de ieri.
Moni fingers crossed si bafta cu mobila pt Luca.
Anka bafta in continuare sa reusiti sa vindeti ce mai aveti de vandut si sa terminati rapid cu analize si pasapoarte sa ne scrii primul mesaj din [ca], abia astept.
Katalyna sper sa te tii de sala ca eu am fost de mai multe ori da nu m-a tinut tare mult, am mai facut acasa dupa dvduri si dupa tv da nici asa parca nu merge nu stiu, da sigur tre sa fac ceva sport ca asa nu merge deloc.
Iriss si te mai plangi ca fac mizerie daca si aspira?? Mai ar fi beton asa ale mele abia isi strang jucariile, mai degraba ma ajuta Ami decat Ari.
Ankuta of course ca mai vrem , poate resuesti sa scrii mai des.
Katalyna ms. Mai sper sa nu fie cazul, Ari tuseste cam mult de ieri, Ami e inca asa si asa, om vedea sa vina primavara odata ca la noi e atata de intunecat si trist e vreme de taiat venele.
Tecky, Flo ms.
Simona ms ms.
Violeta rabdare si tutun si ramai pe pozitii.
Pica insanatosire grabnica la amandoi. Cum ai resuit sa iti rupi degetul?
Mada ms.
Diana ma bucur tare mult ca sunteti ok si ca ai laptic, aveti grija de voi si multa sanatate la puiuti sa treaca boala repede.
Moni ms mult.
Mikyyy ce faci. Pupici dulci culdi sigur ca te primim. Ce faceti cum sunt fetele?
Bre Sorelix invata-ma si pe mine ca nici nu stii cand imi trebuie.
Tecky la noi cin pacate numai cu fortza merge la unghii am incercat cu abureli cu bal bal nik nu merge numai ma apuc rapid rapid si gata. Mai nasol de timpanele mele da na asta e nu sta sub nici o forma.
Katalyna doua trei linguri de zahar, decat aspirina, si exercitiu again, ca altfel nu scapi cu toate ca te dor toate celea.
Mai ce fain ca revine lumea si mai scrie , haide mai ca putem sa ne revenim, puneti umaru' aici cu toatele.
Trimit mesaju si revin mai incolo ca scriu la mesaju asta de trei ore deja din cauza netului ca azi face figuri.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

TECKY multumesc de primire.
Eu ii tai unghiile Dilarei tare greuuuu,cateodata mai reusesc cand sunt reclame la tv
MADA multumesc de primire,atat eu cat si fetele suntem ceva mai bine in sensul k am inceput sa intelegem k fizic nu mai e printre noi dar ne ajuta de acolo de unde este si asa face parte din viata noastra.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

KATALYNA multumesc mult ptr raspuns
asa nu reusesc,incerc de asta vara si geaba
sa inteleg k nu pot lua in timp ce alaptez....

MIKYCRIS

Mergi la inceput