Pepenasi de iulie-august 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Am pus poze noi la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hai sa va povestesc ce mai zice Aida: aseara mi-a cerut canita ei de apa zicand "apa Adei" (adica apa Aidei ), si dupa aia a fost foarte incantata si a tot repetat cerinta asta si tot radea. Spune de mult "Aida", dar m-a distrat ca a inceput sa spuna si la genitiv. Pana acum "Aidei" era "dii" (de genul cand eu spuneam "furculita Aidei" ea zicea "dii", asa cu un i luung).

La noi renuntatul la laptele de noapte s-a produs cumva corelat si cu renuntatul la adormit cu suzeta. I-am spus ca suzeta vine la ea tip-tip in timp ce doarme, si a incantat-o f tare explicatia asta. Si daca se trezeste cumva noaptea, primeste zuseta si adoarme instantaneu la loc; chiar daca cere lapte in somn tot suzeta primeste si ii convine .

Ai vostrii sunt pasionati de papucii de oameni mari? Ca Aida cum gaseste o pereche cum se incalta cu ei si se plimba prin toata casa . Chiar si cu ai lui Cristi, care sunt imeeeensi.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Didi daa, Ioana se incalta cu cizmele lui taica-su, cu papucii nostri de casa, cu orice gaseste pe hol, apoi se impiedica si cade, da' tot nu se lasa, nu renunta!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Neatza fetelor
ce mai facetzi?
am revenit cu fortze proaspete,asta binentzeles daca ma reprimitzi
vreau shi eu sa urez un calduros LA MULTI ANI! LUI anaco
SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI ALATURI DE CEI DRAGI!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iyi sabahlar(Buna dimineata adica)

La multi ani Anaco! Iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si implinita 1000 de ani de-acum incolo!

Hehehe, Ankuta, Serbanica(ce mari v-ati facut), Mina...uite cum ies fetele din barlog! Speram sa stati mai mult pe aici, de-acum!

Didisoru si eu cred ca si-au inversat ele niste treburi ceva:) ca noi nu suntem chiar oamenii zapezii! Dar e minunat ca-i place! Cu papucii daaaa si cineva-ul nostru are o pasiune; pe ai mamei sambata ii bagase pana la genunchi de zici ca avea atele! Scumpa Aidelu cu genitivul ei...copil maaaaare si destept mai!

Moni saru'mana, o sa mai pun candva, desigur. Bravo pt mobila, abia astept sa ne-o arati si noua!

Mina multumesc mult; tata spune ca pe mine nu se pune grasimea pt ca-s "piele afurisita"; daca iti propui, o sa slabesti sigur: fara paine, dulciuri, fainoase si bauturi carbogazoase si sigur se vor vedea rezultate! Cu masina, of, va tin pumnii sa reusiti! Noi ne-am reinmatriculat-o...de dementa ce sunt, pt ca vroiam musai tea....

Ankule nu treci si pe la mine sa calci, ca tot ai o pasiune?:)

Cu laptele noaptea nu ma pot pronunta pt ca Tet nu mai serveste de pe la 2 luni!

Cu bratele, da, si ea mai are momente afara cand se lianizeaza pe cracii nostri dar merge cu <uite catelu; uite pomu; cum face trenul si ea completeaza uuu-cicicici si tot asa> dar exista si momente cand nu si nu si atunci o luam si basta!

Vazut si pozicile noi cu mandretile de Irlanda, superbe!!! si cu mandretile mele scumpe si cele mai frumoase si iubicioase!!. Niste minuni de copii in pepiniera la noi aici!

Noi bine, eu m-am apucat, spre deliciul prietenei mele turcoaice, sa invat turca (de aici expresiile pe care le exersez pe voi) pt ca din feb incep un curs si voi avea nevoie inclusiv de limba asta...pe mai departe asa! Sa vedem cat ma tine!

Gata, ca iar scrisai ditai pomelnicu!

Pupinstainus si o zi buna! (vedeti ca-i mega ger...la ora asta, cel putin)

Gule gule!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

ANNABABY la fel face shi DILARA mea.e o scumpa cum arata dar de cele mai multe ori cade shi se loveste mai shi mai ales cu capul de tocul ushii.mie asa de frica sa nu faca vreun cucui dupa cazatura loata in weekend de tocul ushii...ii curgea sange din guritza,de la degetzele shi nu stiu unde anume la cap sa lovit.oare dupa cat timp se simte cucuiul? ca de vazut nu se vede din cauza parului.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

SUNSMILE tu invetzi limba turca?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

ACUM SPER SA POT STA MAI MULT CA AM LAPTOP SI PO SA IL IAU CU MINE ORIUNDE DAR MAI IMI TEREBUIE NET MOBIL SPER SA IL PRIMESC CIT MAI REPEDE.VREAU SA ANUNT CA M-AM LASAT DE FUMAT!!!!!!
PUPICI LA TOATE SI LA TOTI!

POZE NOI LA SEMNATURA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Heeeeeei, ia uite cine a revenit! Evident ca te primim! Ce faci Miky?? Ce-ti fac fetele?

Cu limba turca...incerc, sa vedem si ce-o iesi

Gata, chiar plec acum! Revin io, nu scapati

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/576416599CNJFdU?vhost=community&start=48

Mergi la inceput