Pepenasi de iulie-august 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 15
kamelya spune:
Adrian 
Mada Irl asteptam poze
va multumesc ptr raspunsurile cu luatul in brate,in casa cel putin daca nu o iau eu cauta pe altcineva sa o ia (mamaie,tataie sau tati daca este acasa)
o seara buna
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
ariadnabr spune:
Am pus si pozicili ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
moni_or spune:
Ce imi place atmosfera de aici, cred ca botezul lui Flavius ne-a inviorat pe toate!
Legat de dezvatat brate, dezvatat lapte noaptea si alte probleme de astea, eu sincer nu ma simt in stare sa dau sugestii pentru ca fiecare copil e unic si e taaaare greu sa gasesti reteta potrivita... Cel putin cu laptele eu nu cred ca se poate dezvata copilul decat singur. La mine asa a functionat, si Luca, vorba Annei, sarea ca ars daca indrazneam sa-l pacalesc cu apa/ceai etc si nici nu mi se pare afacere mai buna sa ma trezesc sa-i dai ceai decat sa-i dau lapte. Cand a fost Luca pregatit, pur si simplu si-a tot impins mai spre dimineata, prima data pe la 3-4, apoi 4-5, acum 6-7 uneori chiar 8.
Iar de brate, la noi functioneaza cum zicea Mada de IRL, sa ma prefac ca nu inteleg ce vrea si sa-i distrag atentia cu altceva si sa stau muuult langa el pe jos pe covor si sa ne iubim asa, ca sa nu ii lipseasca dozele de dragaleala. Evident tot il mai ridic din cand in cand, dar cu masura, mai ales acum cu burtica. Insa imi dau seama ca e tare greu cand scandalul se petrece pe strada, sub privirile "oripilate" ale bagatorilor de seama.
KATA, am votat si eu scrisorica, mi-au dat lacrimile cand am citit-o (deh, hormoni de gravida) si mi-am imaginat cum va fi cand va scrie Luca prima scrisoare la mos.
MAY3, bafta in stresiune! Doamne ajuta sa fie un succes gradinita si pe mai departe si tu sa te obisnuiesti cu ideea ca puiuta creste, cred ca e emotie mai mare pentru parinti decat e pentru copii inaugurarea gradinitei
IRIS, ce frumos povestesti de copii! Si cate stie Dav! Te-ai scos daca dau ei si cu aspiratorul![]()
MADA uk, multa sanatate lui Ami, sa treaca fornaiala si sa dormiti bine!
ANKUTA, da, vrem sa intri mai des pe la noi. Si speram sa nu te mai chinuie Sara mult cu trezitul noaptea, sa doarma bine-bine acum ca are toti dintisorii, inclusiv caninii si numai cateva maselute lipsesc.
VIOLETA, greu cu copilasii incapatanati, chiar nu stiu ce sfat sa=ti dau, ca mie mi se par prea mici la varsta asta sa aplici sistemul pedepse/recompense, la noi singura tehnica functionala e distrasul atentiei in alta parte.
DIANAMI, ce ma bucur ca sunteti bine, acasa!!! Esti o mamica minunata,au de ce sa fie mandri copiii tai!Dumnezeu te-a ocrotit pentru toata daruirea de care ai dat dovada.
PICA, multa sanatate si tie si lui Seb! Un deget de la picior e rupt? Cum s-a intamplat? Voiam sa-ti multumesc pt. ideea cu policarbonatul, am aplicat-o cu succes, acum e safe si la noi la etaj in caz ca iese Luca singur din pat. A, si sper ca ai glumit cand ai zis ca nu ne mai scrii ca a plecat toata lumea![]()
SUN, sa mai pui filmulete cu dansatoarea vorbaricio=cantareata!
MADA de IRL, acusi voiam sa zic sa pui poze nu ne mai tine in suspansiune cu albumul gol, da daca zici ca ai pus fug sa vad
Eu sunt happy happy azi, am gasit cu cine sa facem mobila de la primul telefon, a si venit a luat masuratorile, ne-a facut sugestii, ne-a spus deja cat ar costa si ne convine, maine semnam hartia, dam avansul si in 2-3 sapt. sper sa aiba Luca mobila noua!!
Abia astept, moama, la cat sunt de entuziasmata daca iese fain poate il las pe sot singur in camera noastra si ma mut in camera cupchilului
Sau il conving sa ne facem si noi mobila colorata in camera.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
21+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
katalyna spune:
pica ce ati facut la stanciu? pe mine poti sa ma intrebi si de 10 ori numarul lui ca nu ma deranjeaza
monice dulce ai fost
pe la sfarsitul scrisoricii cuvantul mica se desparte in silabe astfel: m ica
trebuia sa treaca pe randul urmator. am fost tentata sa il corectez, dar pana la urma trebuie sa fie gandurile lui si stradania lui acolo si nu nebuneala lu' ma-sa
diana bine ati venit acasa, ma bucur ca sunteti bine, cred ca e o placere sa-ti vezi copilasii prin casa. sa-ti traiasca puiul si sa-i alerge bine pe fratiorii mai mari
-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg 
multumim! 
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Multa bafta fetelor care sunt in sesiune, sau au alte examene!! 
Moni sa va iasa mobila asa cum ati visat! Succes!
Diana mi s-a strans inima la pataniile voastre! Ma bucur ca ati trecut cu bine, sa fiti numai sanatosi de acum incolo! Multa sanatate puiutilor mai maricei! 
Lapte noaptea, ei bine la Miruna apar periodic zile (de fapt o saptamana) in care isi reintroduce singura laptele de noapte. De cateva luni bune ea bea lapte seara inainte de culcare si apoi pe la 5-6 sau chiar deloc dimineata. Ei bine din timp in timp mai apare cate o saptamana in care cere noaptea pe la 2-3 si nu readoarme pana nu i-l dau, are un marait specific, nu accepta suzi, apa sau sa o readorm leganata. Nu se culca pana nu-l primeste. Dupa cateva zile, iar reintra in normal. La noi perioadele astea is legate de: dinti (acu' la canini a fost jaaale cu trezitul), perioada mea de ciclu, zici ca ea are PMS, sau de ziua de 15 a lunii, adica ziua in care s-a nascut. Din observatii, cam in aceste situatii isi da programul peste cap...
Dezvataul de brate Miruna vrea in brate numai afara, si da, daca o refuz sau incerc s-o ademenesc cu altceva, se tavale pe jos si urla. Nu ma deranjeaza trecatorii, dar ma deranja perioada cat era noroi si apa si ea se tavalea ca un purcel...Nu pot pleca cu ea la plimbare, nici macar distante scurte, ca dupa 2 pasi de cand am pus-o jos, e agatata de picioarele mele...O sa incerc sa ma prefac ca nu inteleg, sa vedem ce iasa...
Ankuta bine ai revenit!
Ma retrag si eu spre culcus, noapte bune tuturor! 
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
ankalaura spune:
Deci observati ca e 6 dimineata, mi-am terminat tema, acusi ma duc sa pun cafeaua si apoi ma apuc de calcat. Si am zis, inainte de asta, sa citesc din urma, insa m-am razgandit, m-am dus la poze, si iata ca se duce si cafeaua mea si calcatul pe apa sambetei!!!!!
Deci Irlandezo, de fete nu-ti zic, da' stii tu... in poza aia unde e spiridusul cocotata in cap la ta-su, nu puteai sa pui si tu blizu sa bata si pe ta-su? ![]()
Bujo si Profa, bai deci nu ma mai uit! Voi vreti sa scol copiii din somn cu rasul meu galagios la 6 dimineata???
Ce mai, sunt in admiratie totala, grozav botez, super mamici, toate, si mamica de Flavius, si nasicile de Flavius, dar nici celelalte musafire mamici de pepenasi nu au fost mai prejos! Super! 
Talciocul meu
ladymina77 spune:
Neata buna si noi,
Camy,sa va traiasca micutul dolofan crestin si va aduca multe bucurii in suflet.Cat despre nasi&co,toti au fost la inaltime dar categoric mai presus de toti a fost Laura (slabaaaa frate de ma ia cu ameteala,nu de alta dar vreau si eu).
Ca tot am adus vb de slabit,eu de vreo 2 saptamani nu mai mananc paine de nici un fel,nu dulce,beau apa multa cand mi-e foame halesc un iaurt si sper sa se vada ceva ca ar mai fi de dat jos vreo 7-8 kg sa ajung undeva la 60 de unde am plecat acu ceva vreme.Am vazut-o pe Monica Pop, dr.de ochi la tv si explica cum a slabit fara nici o dieta speciala ci tot asa ceva de la 97 de kg la 58 in 7 luni.Eu crezusem la un moment dat ca e bolnava cand am vazut-o cum arata si stiind cum a fost inainte.Deci in concluzie ,se poate numai sa vrei.
In alta ordine de idei,abia astept sa treaca luna asta si probabil pe sf lui februarie sa ne inmatriculam si noi masina la care dragul nostru de stat ne-a calculat o taxa de inmatriculare de 8200 lei.Jaf la drumul mare dar n-avem ce face ca bani de alta mai noua nu sunt. Oricum masina e buna si consuma ff putin asa ca strangem cureaua si facem un CAR sa-i punem numere.
Bogdan a venit de la Belgrad,a fost super incantat de ce a vazut,de castigat nu le-a iesit pasenta ca cika erau super buni copii la baschet doar il mananca pe paine acolo dar a fost o experienta reusita si au mai iesit si ei din rutina zilnica.In fine asteptam vara sa mergem si in Italia la un campionat.
Deea e tot mai cuminte,e o dulcica de vreo 2 zile cand ma striga "mami",imi vine sa o mananc toata,chiar si cand are pitici.
Am vazut si pozele cu pepenasii superbi toti fara exceptie!
M3,succes la gradi si multa bafta la examene.
Mada,sanatate la bolnavioara.
Anka,hai si la mine la o tura de calcat :)
Cam atat imi aduc aminte,cred ca e de la frig si zapada,mi-a inghetat vreun neuron.
Dia,pe unde va mai plimbati,jucati?
O zi calda va doresc!
serbanica spune:
Buna dimineata!La multi ani pentru 2010!
Felicitari Camy pentru baietelul tau sa de-a dumnezeu sa fie un baiat plin de noroc si sanatos si tu sa te bucuri de el.
Noi suntem bine ,Serban e mai mult la bunici pina terminam de renovat casa dar nu ne simte lipsa mai ales ca sta cu bunul de la 5 luni de cind eu am inceput lucru.
Va pupe toate si sper ca nu ati uitat de noi
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Haideti la o
calda!!!!
Mada Irl am vazut pozele, foarte faine sunt! Ai 2 fete superbe!!!!
Moni eu am zis ca de cand are Ioana camera ei dorm mai mult cu ea, adica de pe la 3-4 dimineata, cand miorlaie, ma bag cu ea in pat, si nu mai pot s-o pacalesc s-o mut la ea in patut ca simte si protesteaza imediat. Cat am zis eu ca nu dorm cu ea, cat m-am chinuit tot anul trecut, cand plangea noaptea o leganam pana ma luau toate alea, doar sa nu o obisnuiesc cu mine in pat, ei, uite ca tot degeaba.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii