Pepenasi de iulie-august 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 14
Didi81 spune:
Diana, bine ai revenit
. Wow prin cate ai trecut! refacere usoara iti doresc
. Eu nu stiu daca m-asi incumeta la bb2 tocmai din cauza asta, pt ca si eu am fost la un pas de o tragedie la nastere si cred ca sunt cam lasa si mi-e teama sa nu se repete si sa fie mai rau...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
alinuk spune:
scumpe mamici
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri
sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Violeta_m_tm spune:
Pica 
Diana felicitari. Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine, Insanatosire grabnica lui Iulia si Andrei
Didi81 spune:
Luatul in brate: Aida nu prea cere in brate, decat atunci cand facem ceva ce nu vede ea (de genul: sus pe o masa inalta la care nu ajunge etc) si normal ca e curioasa. Dar in general prefera sa fie jos, libera, nu in brate.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
maitreyi spune:
ba n-am plecat dom'le...io abia acu vin 
so, la gradi platim 540 pt program scurt + 12 ron masa (mic dejun + pranz). insa baby mananca cereale dimineata si atunci ii duc eu o cutie de cereale pe saptamana acolo si o prepara doamnele de la bucatarie si astefl cei 12 ron/ zi nu ii mai dau pt ca nici pranzul nu il prinde acolo. in cei 540 ron sunt incluse toate materialele didactice, 2 sedinte semestriale individuale cu psihologul scolii si 1 sedinta individuala pe luna cu nu mai stiu cine.
vineri avem prima serbare
e serbare cu bunicutele lu' cupilu si fiecare copilas trebuie sa spuna ce a invatat de la bunica lui. cei care nu stiu sa vb o vor lasa pe buni sa spuna in locul lor
husband zicea ca aste sunt genul de serbari fara ocazie dar mie mi se par super utile pt cupii. Alexandra va vedea ca si bunica e pro gradi, le cunoaste pe doamne, e safe deci, plus e un bun prileje de a mai petrece ceva timp impreuna cu ea. am inteles ca fiecare bunica trebuie sa aduca si o poza cu ea cand era mica, ceva facut de ele de papa, se va dansa, etc. abia astept
ce examene, ce sesiune
pica e pasta de zahar treaba ceea de pe tort ![]()
5 g gelatina inmuiata in 30 ml apa
50 g glucoza (eu am topit jumate dintr-o glucoza de aia la tableta)sau 50g miere de albine
astea se pun pe foc cat sa se incalzeasca nu sa fiarba pt ca se distruge gelatina, si apoi se rastoarna peste 450 g de zahar pudra puse intr-un bol si in care ai facut o gaura in care torni maglavaisul. cu o lingura de lemn incorporezi treptat zaharul pudra si incet incet ai sa vezi cum apare plastilina
trebuie respectate cu strictete cantitatile.
pasta de zahar asa obtinuta se intinde cu sucitorul pe o suprafata presarata cu amidon ca sa nu se lipeasca. daca e lipicioa mai pui zahar pudra/ amidon, daca e sfarmicioasa mai pui apa. daca folosesti coloranti alimentari lichizi completezi la cantitatea de lichid adaugata cu zahar pudra. trebuie lucrata relativ repede pt ca se usuca la aer. eu rup in 2 pasta, o parte o acopar cu folie si o voi folosi la decoratiuni (flori, maimute, etc) si pe cealalta o folosesc sa acopar tortul. se poate pastra la frigider invelita in folie si inchisa intr-o cutie ermetic. e simplu de facut numa indemanare pt figurine sa ai
eu la astea mai am de lucrat ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra -------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
Didi81 spune:
Pica, sa ne tii la curent cu gradinitele, pt ca si eu sunt interesata 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
SunSmile spune:
Buna seara fete dragi,
La multi anisori Adrian si tot binele din lume! Mami Adina, mai treci si pe la noi cu vesti despre baietii tai!
In alta ordine de idei, va multumesc mult pt prietenia voastra si comentariile frumoase! Sunteti exact asa cum credeam ca sunteti!

Apoi..am vazut pozici frumoase si pepenasi minunati si am vazut ca avem o noua "gradinicioasa"...asadar, sa-ti mearga numai bine, Alexandra!
Diana felicitari inca o data pt curaj! Eu admir sacrificiul asta extrem, pe care, recunosc, nu sunt in stare sa-l fac! Bravo, sa fiti sanatosi si fericiti o viata!
Picule saru'mana de info. Din pacate, am cam renuntat la gradinita aia din cauza locatiei. Insa, din februarie, trebuie sa merg din usa in usa (de gradi) si sa aleg, ca de la inceput de aprilie sa mearga! Ce depresii am pe tema asta, nu mai zic, dar sunt in stilul meu patetic. Va doresc sanatate muuuuuuulta lui Seb si tie!
Flo, Dara, multumesc.
Lumanarea a avut asa: ranunculus (noroc cu targul ca altfel...), frezii albe, lalele albe, lisianthus alb, gentiana (albastra), beargrass, saten si ace cu gamalie perluta! Sa-mi traiasca prietena, ca pe ea am stresat-o pentru multe!
In rest noi bine, pe fi'mea au invatat-o bunicile sa spuna si sa arate ca are 2 ani...eu ii spun ca zice minciunele
si tot asa! Plus ca-i place nene la zapada, o mananca, o arunca in sus, se arunca pe spate zicand fuu-iuuui (adica fluturi) de zici ca-i facuta la munte si nu pe plaja/mare/soare....
Hai la vorbit (zise ea aia de apare seara)! Haideti sa ne propunem target, vreti? Capitolul 200 cand face primul pepenas 2 anisori!
(stiu, stiu, sunt pooorc, ca si io fac 30 atunci
)!!! Ce ziceti?![]()
Hai pupinstain!
p.s. Ankule ce aproape sunteti!!! Dau sfoara in tara printre cunostinte, poate au nevoie de masinuta!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Didi81 spune:
Sunishorul, noi sigur nu ne-am incurcat copiii intre noi?
Ca Aidelul nu e deloc incantata de zapada, nuuu, ei i-a placut mult mai mult vara, la soare, la nisip. Si noi suntem mai oamenii zapezii, asa... ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ariadnabr spune:
Seara buna,
Na ca mai scriu si azi...evenement!! 
Noi cu luatul in brate nu prea avem probleme...a mea vrea jos
ne luam portia de alintaturi numa' dimineata cand ne ia pe toti in brate in rest...e pe fuga nene toata ziulica! Dar zic eu ca solutia e simpla, indepartat usor, prefacut ca nu intelegi ce vrea si il loc de luat in brate, mangaiat pe cap ceva, cu blandete asa, zic eu ca-s prea mici sa se arunce pe jos ca nu au fost luati in brate, asa treptat ca nika nu se rezolva peste noapte. In fine, asa cum am zis n-am experienta, nici una nu a fost complicata din punctul asta de vedere, poate Sonia, dar ea era deja maricica cand a dat in faza asta si nu mi-a fost rusine sa ii spun nu, si s-o tin de mana pe strada chiar daca plangea, bine mie Sonia nu mi s-a tavalit pe jos sau alte bazaconii de astea. Asta mica insa vine cu sticluta cu laptic si vrea sa se cuibareasca in brate la noi
si mi-e tare drag de ea cand vine asa ca n-o refuz ![]()
![]()
Dianami bine ati venit acasa si sa fie intr-un ceas bun! Imi pare rau sa aud ca ati avut asa aventuri dar totul e bine cand se termina cu bine si asa de echilibrata cum te stiu eu pe tine, stiu ca o sa fiti toti OK! 

Mai3 Felicitari pt gradinita. Ma bucur c-a fost totul bine
Noi abia pe la 3 ani o sa vedem gradinita ![]()
Mada Imi pare rau sa aud ca ai iar probleme cu fata! Insanatosire grabnica si sper ca n-o sa fie nevoie de doctor...
Moni bafta cu proiectul mobila ![]()
Noi poate la anu', ca pana se hotaraste irlandezu' in ce ape se scalda...
dureste nene!! 
Multumesc de re-primire fetelor 

Have a nice evening! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia