Pepenasi de iulie-august 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Kata votat si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

multumesc mult fetelor, se vad acum!

azi am scos si eu pitica la aer cu sania, dar e cam inalta si ingusta sania noastra si a cazut de 2 ori cu capul in zapada si a prins frica si n-am mai reusit deloc sa o conving sa mearga pe sanie si m-am chinuit cu copilul pe-un brat si cu sania pe celalalt nici pe jos nu vroia ca era zapada prea alba, chestii de genul, asa ca am inghetat putin si-am intrat in casa, maine mergem iar

-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mada sanatate multa Amirei!
Mi-au placut mult pozele de la botez.Toate fetele au fost foarte elegante si radiau de fericire.
ankalaura sa aveti bafta sa vindeti masina cat mai repede si sa obtineti pe ea pretul dorit!
Am putin de lucru pe calculator si am sa mai intru pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Terminat si eu cu papa si smotrul, printre picaturi am vizionat si pozele, superbe de-a dreptul!

Camy arati foarte bine, radiezi de fericire si asta conteaza cel mai mult, sunteti o familie implinita!

Sun, superbe flori ai ales pentru lumanarica (orhidee si frezii albe, alaturi de irisi albastrii??)
Sa va traiasca finutul!...si la cat mai multi, de ce nu?!

Maitreyi super tort ai facut! De scumpa Alex nu mai zic nimic, e o frumoasa si o curajoasa!

Ankuta82 bine ai revenit!

Mada multa sanatate la pui!

Seara placuta!

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Acum am intrat si noi in casa, am fost la plimbare cu saniuta...a fost super...puiutul a adormit pe sanie, numai l-am vazut ca se lasa intr-o parte

Mada sunt superbe blondutele talesi ce seamana...zici ca-s surori

Uite aici am gasit niste cantecele pt pitici!

Fug sa fac ceva de mancare ca imediat se trezeste fomistul familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Aaaa, scuze, am uitat sa raspund despre pastiluta de vigantolette....lui Alex i-o dateam in lingurita cu mancare, o puneam pe varf si nicinu o simtea.
E subtire si micuta.

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau
Am vazut pozele de la botez, sunt super, ce fain v-ati distrat, va invidiez. Ce frumos ar fi daca ne-am intalnii odata toate, la un local, sa ne distram impreuna....
Miruna este din ce in ce mai rea, face numai ce vrea ea, imi imprastie pamantul de la flori prin toata casa, daca vrea un lucru plange pana il primeste, ne bate pe mine si pe tatasu, se catara peste tot, imi stinge calculatorul, acum scriu cu monitorul stins, cand vede ca m-am suparat pe ea vine si imi da pusi si gata am iertat-o , imi ocupa toata ziua, si la mine in casa este dezastru mondial. Tot incerc sa-i explic ca nu-i voie sa faca un lucru sau altu , stie ca nu are voie pt ca tipa cand o prind ca face ceva ce nu-i voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bine v-am regasit!

Va multumim din suflet pt. ca ati fost alaturi de noi, multumim si pt. sms-uri si telefoane, mi-au facut tare bine la psihic.
N-am avut cum sa va anunt inainte, totul s-a petrecut mult prea rapid si orice minut a contat...am fost la un pas de ceva tragic si inca sunt traumatizata, am inceput sa-mi amintesc ce s-a intamplat vineri noapte intre lesinurile mele si e crunt.
Nu stiu cum ii voi putea multumi vreodata dr. Badiu, noi ii datoram viata, a ajuns odata cu noi la spital, desi nu era in Bucuresti, a mobilizat de urgenta echipele de gineco, neonato si ATI si am intrat de urgenta in operatie. Tot personalul s-a purtat exemplar.
Dar ma uit la bebe Alex care e un scump si realizez cat de mult a meritat tot chinul. Ma bucur ca e sanatos si ca am laptic din belsug. A inceput sa se faca iarasi roz, semn ca trece icterul. Ma bucur ca a fost grasunel, a avut greutate mare pt varsta de gestatie si asta l-a ajutat. In spital a slabit doar 100 g pt. ca mi-a venit repede colostrul si lapticul, din fericire.

S-a nascut pe 16.01 la 0.55, 2900 g, 48 cm, Apgar 8, cezariana la 35 sapt.
A avut circulara de cordon si a fost putin afectat de hemoragia masiva, asa ca toata noaptea a stat la mascuta cu oxigen. De alte interventii nu a avut nevoie.

Eu am stat o noapte la reanimare, apoi o zi la postoperator si apoi la salon cu bebe. Inca nu-mi vine sa cred ca ma recuperez asa usor...cu cat a fost nasterea mai grea, cu atat m-a ajutat Domnul sa-mi revin mai repede si sa pot avea grija de pui. Parca nici n-am fost operata...singura urma e ditai taietura verticala, de la buric pana la pubis si cele 17 copci care imi strang putin pielea. Cicatricea asta imi va aduce mereu aminte prin ce miracol am trecut.

Puii mari sunt raciti amandoi, nu stiu de unde, asa ca eu cu bebe stam izolati intr-o camera pana se fac ei bine. Amandoi l-au primit bine pe bebe Alex si sper ca anticorpii din laptic sunt mai tari decat virusul pescuit de ei. Trecem noi cumva si peste asta.

Sper sa o pot scrie candva si povestea nasterii, mai mult ca sa ma descarc, e cam socanta.

V-am pupat!

Diana 35+ cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Incerc de dimineata sa intru sa spun si eu 2 cuvinte si tot nu am reusit. Oricum.

Pe scurt ca il am pe atacatorul sef la panda sa apese si el pe un buton.

Felicitari CAMY pentru botezul reusit si iti doresc sa ramii tot asa de zambitoare cum ai fost prinsa in poze. SUN draga mea, chapeau !! Bujo, Carmen, Gini si Profa sunteti niste dragute.

ANA ai incercat sa ii dai Ioanei cantitate mai mica de 200 ml de lapte la fiecare trezire.

KATA eu am votat daca nu ma insel ieri si nu cred case poate vota inca odata. Succes la concurs. Stiu ca tu ai telefonul de la cabinet de la dr. Stanciu, poti sa mi-l dai si mie te rog caci eu am fost ieri acolo su am uitat sa iau nr de tel si nu as vrea sa mai apelez inca odata la cel care mi-a facut intrarea, altfel ar trebui sa ma duc cu Seb la control la spital si nu prea am chef, prefer sa platesc consultatia si sa nu ramin datoare. Si eu as vrea sa il scot pe Seb afara cu sania, dar are interdictie pentru 48 ore.

ANKUTA imi pare bine ca ai mai scris si tu. Intra mai des sa ne dai vesti espre Sara.

Cine intreba de DEZVATATUL LUATULUI IN BRATE ... eu sunt de parere ca se poate dezvata fiind ferma si insensibila la tavaleli pe jos si tipete rasunatoare. Eu nu pot sa il iau tot timpul in brate pe Seb asa ca dinsul cere lucrul acesta cu moderatie si de multe ori cind il iau in brate ma asez jos. In schimb am observat ca tot Seb, mamos de felul lui, se duce la altii care l-au luat in brate si se milogeste la ei. Chestia asta cu milogeala am observat-o si in legatura cu alte lucruri, gen telefon, apasat p ebutoane care nu le poate ajunge s.a.

VIOLETA hang in there si fii pe pozitii ca altfel o sa ti se urce in cap Mirunica.

DIANA acum am vazut ca ai scris. Imi pare bine ca te refaci atat de repede.

In alta ordine de idei: eu am un deget rupt si chipurile ar trebui sa nu merg, iar seb s-a procopsit cu o viroza respiratorie destul de urata pentru care am vizitat 3 doctori, ca in final sa ajung la Stanciu care i-a prescris aerosoli 9 zile si control la final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am uitat sa felicit noua membra a unei gradinite. Alexandra sa te duci cu voiosie la gradi cum ai facut-o in prima zi. Mai3 cu ce ai acoperit tortul ala?

Apropos de GRADINITA, in atentia d-nei SUN: Am fost si am vizitat gradinita Sf. Andrei din Ghencea. Au la grupa mica inscrisi in jur de 12 copii, dar educatoare-a mi-a zis ca nu sunt mai mult de 5-6 in fiecare zi din cauza de imbolnaviri...(Asta m-a pus pe ganduri sincer sa iti spun). Saile sunt amenajate frumos pe grupe de virste, in bucatarie se lucra foarte curat si mirosea nemaipomenit, eu ajungand cind era mincarea pe foc, educatoarea de la grupa mini este ok si saritoare. Mi s-a u parut foarte calde doamnele ingrijitoare care cred eu ca au o rabdare peste masura. Per ansamblu am o parere pro, dar pentru un program redus, adica fara somn acolo caci dormitorul sincer nu mi-a placut caci mirosea a inchis, lucru care l-am spus si directorului. Miine o sa ma duc sa mai vad o alta gradinita care e pe o strada perpendiculara pe Valea oltului, Nicholas Kindergarden. Vin cu pareri despre aceea miine.

Mergi la inceput