Pepenasi de iulie-august 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 12
AnnaBaby spune:
Katalyna votat scrisorica! Ioana mea ziua chiar papa binisor acum, deci nu pot sa cred ca vrea lapte noaptea de foame. Am incercat sa-i dau apa, de fapt ea mult timp asta bea noaptea, cand se foia iii da deam sa bea apa. Acum insa o refuza. Si zice clar: ate-ate!!!Nici nu vrea sa puna gura pe apa...
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
dia_filipas spune:
kata am uitat sa zic ieri ca si eu am votat! 
La noi este o zapadaaaa, si inca ninge! Mergem si noi acus pe afara!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
iriss27 spune:
Hellau,
Vazut pozele cu A&A, mai dar hilizite sunt fetele astea, cred ca toata ziua iti umplu sufletul de bucurie! Auzi, tu esti sigura ca nu-s gemene??
Am vazut si un botez minunat. Nu stiu cum v-ati simtit voi, dar eu am fost f emotionata cad am vazut pozele! Sa nu va zic ca m-am suparit , asea si acum mesaj pt PROFA si CARMENELA, bine mah, va duceti la minunat botez, organizati miniclaca si nu-mi ziceti si mie?? Asta cred ca a fost razbunarea lu' profa, ca nu m-am vazut cu ea cand a venit in Buc :))
Concluzia mea, fetele astea (toate cuscrele din poveste) sunt niste minunate! Iar sotii lor, nu cred ca mai au timp si nici curaj sa protesteze, asa ca se supun (si bine fac), asa ca a iesit un super botez.
Parintii au fost complesiti de eveniment, de atentie, sunt minunati, timizi, relaxati si foarte fericiti. Sa va traiasca minunea care v-a luminat zilele! Camy, mie mi-a placut f tare cum aratai, in rochia ta cu dungi, ai fost sclipitoare, emotionata si foarte fericita!
Nasa (ca nasu nu prea apare in poze, cred ca nu are loc de Simle-ul lui Sun), a fost o eruptie de veselie si de bun gust si tot c etrebuie sa aiba sfant un parinte spiritual. Sa aveti grija de micul crestin, sa ii calauziti pasii in viata si sa i-l descoperiti pe Dumnezeu!
Flavius saracu, nu prea stia ce i se intampla, dar docil, s-a supus majoritatii si daca a trebuit sa se lase cu scalde si cu mangaieri si alintaturi, cu atat mai bine. Oricum, a fost un minunat si un grasunel si un zambilici!
Hai ca m-am lungit ca o pomana, dar nah, m-a complsit si pe mine evenimentul.
Ai mei copii fac un chiloman in casa, cred ca au varsat pt a 3-a oara pufuletii prin sufragerie. Dar, mai nou le pun aspiratorul in mana si dau singuri, nu va spun ce veselie e pe ei, cred ca varsa intentionat pe jos, pt ca sa dea cu aspiratorul.
Fii-miu a fost la mama vreo 3 zile, ieri l-am adus acasa. Mi-a zis mama ca a vazut o masina ca a mea pe strada si se ducea spre ea intins si cand a vazut ca o baga in curte proprietarul s-a intristat, asa ca m-am topit si m-am dus sa-l mai iau acasa.
Si al meu bea 3-4 bibe pe noapte, aproape 1l, dar m-am obisnuit si oricum il iubesc de nu mai pot,asa ca nu mi-e prea greu sa ma scol sa ii dau un bibe, ma rog, 3-4 :)).
Am descoperit ca stie cam toate animalele, stie cum fac, citim pe carti destul de mult. Nu are stare deloc, dar deloc, e in stare sa se catere pe orice, se catara pe canapea, pe spatar si se arunca de acolo, pe tobogan, pe scaune. Si nu o data, de zeci, sute de ori, danseaza, canta, stie orice, aduna orice scama miica-mica si o arunca la wc, da cu mopul, cu aspiratorul. Stie tot, dar tot, ma uimeste sa descopar multe chestii noi la el si ma incanta f tare cat de minunat si incantator si iubitor este. Este f iubaret, cred ca nevasta-sa o sa fie topita dpa el, vine si ma pupa, se aseaza pe mine sa il mangai si imi pune mana pe spatele lui,imi da obrazul sa il pup si ma pupa si el. Cand o sa mai doarma si in patul lui toata noaptea, o sa fie chiar incredibil si neverosimil :))
Atat cu cra-cra pe ziua de azi. Va pupacesc si mai vb.
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Eu-s chioara de somn, m-a rupt Ami aseara, e fornaita de vreo cateva zile da na a dormit, da aseara m-a nenorocit, plangea de numa, vroia lapte la fiecare doua ore bea numai oleaca apoi se enerva si iar bocea pe la 5 dim a si vomat si na fai baie schimba asternuturile am pus-o la loc nu a mai vrut am luat-o la noi in dorm ca sa mai poata Ari dormi oleaca, ca na ea merge la scoala si a atipit si ea oleaca vreo juma de ora la noi in pat dar cam atata.
Anna si Ami de vreo sapt sa zica se tot trezeste si cere lapte f des si apa nu serveste, scuipa biberonul de numa si plange pana primeste lapte. Nu stiu ori ii mai ies din dinti ca e tare nervoasa ori de la fornaiala poate o doare gatutzul, vedem cum evolueaza daca e caz de mers la medic sau nu.
Serenity
La Multi Ani!
si sorry de intarziere, am zis ca am uitat ceva.
Adrian
La Multi Ani!
sa cresti mare si sanatos si sa ai o zi minunata.
Iriss ms mult.
Mai sa stii ca daca is in caruciorul dublu ma mai intreaba lumea daca is gemene da le zic mereu ca nu ca unai mai mare si alta mica, da ma distreaza ca daca is in ala dublu zic cas gemene daca ii Ari pe jos si Ami in ala isi dau seama ca nau aceeasi varsta.
Sigur mai vroiam sa zic ceva da am uitat, is varza de somn.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
ankuta_1982 spune:
Salutare fetele!
Stiu ca dau rar pe aici dar va citesc cu o sete...!
In primul rand vreau sa o felict pe Camy pt micutul crestin, am vazut toate pozele sunt dementiale, cred ca a fost distractie la maxim!
Sun, o nasa dementiala care arata foarte bine, Bujo si sora Diarux surori for ever, Camy si Pustache se vede ca se iubesc fff mult!
Pustiulica de Flavius cumintel de numa.Camy radiezi de fericire uitandu_ma la poze mi_am adus aminte de bb meu!
Maytrei felicitari lui Ale pt prima zi de gradi apropo cat te costa?
Cam atat din ce imi amintesc toti pepenasii sunt dementiali nu nominalizez ca arde creierasu
! Sa va pove un pic de Saruta mea?
Pai e bine sanatoasa intelege toate celea nu vrea sa vorbeasca desi stiu ca poate nu vrea si gata e mai simplu sa arate ce vrea decat sa zica daca o fortez plange asa ca o las in pace,are o voce cristalina si precum Sebi de Pica spune la orice DA cand nu_i convine ceva zice mama sau mami dar ocazional si f rar ta_ta incontinuu.Ne trezim si acum de n spe ori pe noapte pt lapte chear avem si nopti cand se trezeste de pe la 2 si pana pe la 5,6 nu mai adormim si tot asa e o smechera si jumatate!Avem toti dintii si 4 masele!
Cam atat ca m_am laudat destul va pupacesc si promit sa mai revin! Daca vreti of course! ![]()

ankuta
katalyna spune:
annababy cred ca ai gresit pozica, nu vad votuletul tau
mada sa aveti grija cu raceala ca dupa varicela cica pot face usor pneumonie.
-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg 
multumim! 
katalyna spune:
dia, multumesc mult pentru votulet, l-am vazut de ieri![]()
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg 
multumim! 
AnnaBaby spune:
Katalyna mai uita-te o data, apar pe lista, nu am resit poza.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
katalyna spune:
anna, eu nu vad, cred ca de cand e site-ul in renovari nu mai merge totul ok. multumesc mult pentru votulet

multumim!