Pepenasi de iulie-august 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ce frumoase sunt pozele si personajele!

sun ai povestit atat de frumos incat am impresia ca am fost si eu la botez sunteti toti tare frumosi, iar pozele au iesit super super, banuiesc ca ati avut un fotograf profesionist

p.s. pentru mamicile care nu au avut timp sa ne vada scrisorica, va invitam s-o faceti daca nu va rapim prea mult timp
si multumim tuturor mamicilor care au facut-o deja!

-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

am vazut si eu pozicile, am citit si rezumatul sa creasca mare si sanatos micutul crestin, sa aduca bucurii parintilor si nasilor lui

ma iertati ca raspund asa de putin si asa de tarziu dar sunt in sesiune si plus de asta nitel garbovita. ar cam trebui sa ma caut la sale da' asa nu-mi vine sa ma iradiez in zona asa ca ma tarai si eu cum pot prin casa, daca o iau pe Alexandra in brate incerc sa o iau cand stau jos, e fun...iau niste pastici, ma mai maseaza maica-mea cu tot felul de maglavaisuri da' parca nicio schimbare...oi videa eu ce am si pe acolo

si acum sa va zic de gradi mai pe larg. ieri ne-am trezit la 7 dimineata ca la si jumate sa iesim din casa. cand plec eu la spital, daca fac cel mai mic zgomot, se trezeste de la 7. ieri am aprins lumina, i-am vb in soapta...nic pana la urma ne-am echipat si am plecat. super incantata a fost cand am ajuns si a vazut cupii am dus-o sus in clasa unde inainta cate jumate de metru a fost ok ca am ajuns mai devreme pt ca nu erau ajunsi decat inca 3 cupii din 11 cati sunt in total. am lasat-o si cu suzette plus ca a avut de acasa si jucaria preferata. i-am spus ca ies dar daca are nevoie sa ma strige ca sunt in zona (asa am si fost ). numa ca am uitat din cauza emotiilor sa iau nr educatoarei si a trebuit sa urc din nou si de data asta cand am iesit din clasa a miorlait 3 secunde

am stat la o cafea intr-o crasma vis-a-vis de gradi si am asteptat nu va spun ca de fiecare data cand suna telefon saream ca arsa m-am dus sa o iau la 11 jumate ca nu mai rezistam si a fost asa de incantata cand m-a vazut a mancat f bine micul dejun, s-a jucat, a mai si studiat din cate am inteles si din afara grupului, nu a plans, per total a fost ok.

cand sa plecam i-am zis sa aduca apa dar nu a vrut sa se duca singura ci m-a luat de mana, sa nu ma piarda iar. iar ieri toata ziua a stat agatata de mine. azi nu am fost pt ca e viscol, probabil nici maine nu vom merge, dar de joi mergem iar. stam in celalalt capat de oras fata de gradi si dimineata nu dezapezisera nic si nu avea sens sa scot cupilu prin ger ca doar nu avea de semnat condica

sper ca am fost cat de cat coerenta...pupam gasca si multumim mult de comentariile la poze si de urari si da, tortul e facut de moi, my first cake

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalyna

ce frumoase sunt pozele si personajele!

sun ai povestit atat de frumos incat am impresia ca am fost si eu la botez sunteti toti tare frumosi, iar pozele au iesit super super, banuiesc ca ati avut un fotograf profesionist

p.s. pentru mamicile care nu au avut timp sa ne vada scrisorica, va invitam s-o faceti daca nu va rapim prea mult timp
si multumim tuturor mamicilor care au facut-o deja!

a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

votat!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Neata'!

Am vazut si eu pozele Camy, ati avut un botez minunat! Sa va traiasca minunatia mica (Doamne, e atat de frumos copilasul vostru) Cat ma bucur sa va vad ca radiati de fericire Si nasica si fetele-pepeniste au fost superbe toate Si ce v-ati mai petrecut Felicitari!

Mai3: vazut si scumpetea micuta la gradi -e o scumpete de fetita Bafta multa la examene

Katalyna: votat!

Revin...canta COCOA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hop si eu in viteza, nu am citit din urma, dar tot ma chinui de cateva zile sa pun un mesaj directionat:

Ne pregatim sa dam si masina, am prefera sa predam leasingul. Ma gandeam, daca stiti pe cineva care ar fi avantajat de o astfel de varianta, ne auzim pe privat.
Info sumare: e masina mea, Chev Aveo 5 usi, 1200 cc, benzina, are sub 40 de mii de km, condusi majoritar in Bucuresti de catre mine (deci nu hartoape, nu calareala, nu forjat...), cu copilul in spate, leasingul e pana in iulie 2011, rata e sub 100 de euro lunar, plus o valoare reziduala de vreo 1500 de euro de platit in ultima factura. Dotarile sunt alea, stiti voi, ac, oglinzi tzaca paca, geamuri electrice, blabla-uri de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Am citit si eu povestea botezului si am admirat pozele, foarte frumoase!

Mai3 nu am apucat sa va felicit pt prima zi de gradi, pt cooperarea lui baby, eu sunt convinsa ca atunci cand va veni momentul o sa fie tare greu, Ioana e foarte dependenta de mine, nu pot sa plec nicaieri da ca ma vede plecand, eu pot pleca de acasa doar daca doarme ea, altfel e imposibil. Asa ca ma strange in spate cand ma gandesc...

In alta ordine de idei, Ioana a luat-o razna cu bautul de lapte noaptea, una doua imi cere lapte, am ajuns sa bea de cate 2-3 ori ca bebelusii Bea seara la culcare, apoi doarme linistita pana pe la 2-3, dupa care incepe miorlaiala, si trebuie sa dorm cu ea, si evident imi cere ate-ate! Asta noapte a baut 200 ml la 3 jumate, apoi la 7 fara un sfert din nou mi-a cerut si a baut din nou 200 ml, dupa care s-a culcat la loc, si ne-am trezit la 9. Culmea e ca ziua nu vrea, ca de mult timp ma confruntam cu problema asta, dimineata la trezire nici nu vroia sa se uite la lapte, dar acum mi se pare de-a dreptul exagerat. Si nici normal nu mi se pare, noaptea ar trebui sa ia o pauza de la mancare, ca sa manance bine ziua, nu? Iar cu dormitul cu ea e o alta problema, pai ea a dormit singura in camera de la 3 luni, bine cu drumurile mele continue la ea in dormitor, dar acum de cand cu noua ei camera, nu se mai poate altfel, vrea sa stau cu ea in pat

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor!

nu sunt foarte veche pe site, ca si membru activ, si daca voi nu ne votati, atunci cine

fiica-mea s-a trezit acum, m-am dus la ea cu biberonul convinsa ca e treaza si ea abia isi deschidea ochisorii de somn astept curierul si dupaia am fugit la zapada cu saniuta.

am fost aseara la sala si am facut niste gimnastica, cu anntrenor, abia ma misc, aseara eram teleghidumba, parca ma batuse cineva. azi nu mai merg ca maine iar am program si nu ma mai pot misca.

multumim!

Mergi la inceput

anna, incearca sa ii dai ceva mai consistent pe timpul zilei, iar seara niste cereale cu iaurt sau cu lapte ca sa-i tina mai bine de foame, nu ai incercat in loc de lapte sa-i dai apa sau ceai,noaptea ma refer

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vazut poze de la botez, aseara impreuna cu Aidel. Bestiale pozele, ne-au placut mult toti protagonistii. Aidel e obisnuita sa se uite pe poze de la botezul ei si sa ii spunem uite aici e nasul, aici e nasa, etc. Si aseara cand ne uitam pe pozele de la botezul lui Flavius, Aidel a inceput sa strige "nasu, nasu"

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

vai ce m-am amuzat asa de dimineata
primesc un link de la un coleg. cand intru vad cv-ul unei tipe pe care au angajat-o in locul meu, dar care nu a rezistat decat vreo 4 luni si si-a dat demisia, timp in care si-a luat 3 medicale si concediu de odihna si nu mai zic ca nu intelegea de ce '<30' nu cuprinde si 30 si care se mira ca fac 'atatea' si cica a avut functia de expert financiar, sa-mi vina rau candam vazut

multumim!

Mergi la inceput