Pepenasi de iulie-august 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Rightio...vazut poze multe si frumoase si am si plans (de bucurie) un pic citind povestea Sunului...Sa va traiasca finutul si sa va bucurati de el!

Cami sa-ti traiasca crestinul! Ma bucur mult ca au mers toate ca pe roate si ca l-ati vazut crestinat si ca aveti noroc de asa oameni si prieteni in viata voastra!!

Si desi Flavius e copilul nostru de suflet, vreau sa iti spun ca Darius este si intotdeauna va fi o parte din inima noastra...si stiu ca de acolo de Sus a zambit in mod sigur asupra voastra...

Io va pup iara pe toate, incerc sa mai intru dar asa cum am zis, nu stiu cand, e usor sa citesc pe fuga, dar rar am momente in care pot sa stau si am dispozitia necesara sa scriu. Da' asa nebuna cum ma stiti, va iubesc pe toate...

O seara buna!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

CAMY multa sanatate micutului crestin.

Am vazut multe poze frumoase de la botez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ce frumos a povestit Sun mi-au dat lacrimileBravo fetelor sunteti o familie minunata.
Tare as vrea sa vad si eu pozele.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am vazut pozele absolut minunate, am citit povestea in stilul extraordinar al Laurei, am plans, m-am bucurat si le doresc tot binele din lume protagonistilor (crestinutul, parintii, nasii, prietenele dragi care i-au fost alaturi).

SUN, pot sa-ti mai zic o data ca esti minunata, si tu si sotul tau! Multumim ca ai impartasit cu noi ziua minunata de 17, totdeauna cand povestesti tu ma simt de parca as fi fost si eu acolo... Atata imi pare rau ca minunea voastra T. nu a putut fi cu voi, daca nu de alta macar sa-si cunoasca alesul Dar imi dau seama ca ar fi fost greu sa va indepliniti rolul de nasi, pe langa toate emotiile si cu draguta de ea pe acolo pe post de jartiera de piciorul lui mami :))

Si inca ceva, ca m-ai facut curioasa: cum fluiera Bujo, draga? Tare, cu triluri, adicatelea cum??? Ia BUJOLIN inregistreaza-te sa auzim si noi

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 21+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Camy sa va traiasca micul crestin, o dulceata de copil...are dreptate nasul Dragos, iti vine sa-i papi falcutele ! Sunteti o familie tare frumoasa, ma bucur din suflet pentru fericirea voastra!

Ce frumos botez ati avut! Sun multumim de poveste si de poze. Am bocit si eu nitel, e minunat sa vezi pe fata oamenilor atata fericire si implinire!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Sa va traiasca micutul crestin si sa fiti fericiti ca acum intotdeauna!

Am intrat cu sufletulla gura sa vad pozele si apoi am si citit povestirile de la botez Sunteti toate una si una ce sa zic si ma bucur ca v-ati reunit cu o ocazie asa speciala pentru toate de pe acest forum botezul lui Flavius. E super ca ati legat prietenii pe viata prin intermediul lumii virtuale.

Si nasii pe cinste si toti prietenii, ce mai norocos Flaviusel.

Eu am stat in pat langa fiica-mea cu laptopul in brate sa vad pozesi a adormit saraca cu ochelarii de soare la ochi ca o batea lumina Mi-e si mila sa ii scot ca a venit cu ei in pat cand a vazut ca am "scula" in brate.

Felicitari Alexandrei pentru prima zi de gradinita!

pentru Anka care a terminat cu actele si ne scrie acusi din Canada!

In sfarsit scrie si Mada de Irlanda

Si pe Anaxena as vrea sa o mai citesc, Turturica oare ce mai face?
Narcisa?

Inchid sa ma odihnesc ca maine am o zi stresanta la toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Asa, pe de alta parte, ma vroiam s-o virtual pe ariadna ca mi-era dor de postarile ei, sper sa-ti mai faci timp sa mai intri, sa ne mai povestesti de voi!

Anka multa bafte cu ultimele aranjamente, sa va mearga totul struna! Ce putin mai aveti...Chiar vroiam sa te intreb, Eliza cum reactioneaza la marea mutare, cam stie ce inseamna? Asteapta momentul?

Denisa LA MULTI ANI FERICITI! Sper sa reusesti sa mai intri sa ne mai spui despre Raducu!

Kamelya ce ma bucur ca ai deschis subiectul dezvatatului de brate! Chiar vroiam si eu sa intreb de niste metode. Miruna nu se cere in brate in casa decat daca vrea sa ajunga la rafturile de sus, dar afara e dezastru. Face 2 pasi si se agata de picioarele mele. Degeaba incerc s-o entuziasmez de ceva, gen "hai sa prindem porumbelul/catelul" sau "hai sa vedem unde merge copilasul" sau "hai sa vedem luminile din vitrina"...face cativa pasi si e iar la picioarele mele. Daca incerc sa o refuz si s-o iau de manuta, se arunca pe jos si urla. Si macar ca nu avem distanta mare de parcurs, pana in parc is maaaaxim 100 m, deci oboseala nu poate fi, ca ea din fata blocului daca o pun jos vrea iar in brate. daca ma puteti ajuta cu un sfat...

Pepenimea si mamicimea, fug la patinaj artistic. O noapte buna si linistita va doresc!

Mergi la inceput

Stiam eu ca am uitat ceva!
maitrteyi Felicitari pentru prima zi de gradinita! ce frumos a fost tortul! Alexandra cum a reactionat, s-a adaptat repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am vazut poezele de la botez -minunate toate "personajele inclusiv cel principal", Camy chiar se vede ca radiezi de fericire, esti o mamica superba si e clar ca Darius de acolo de sus va vegheaza si e fericit ca si voi sunteti fericiti .
Am citit si povestirile -frumos ai povestit SUN!
Am uitat ceva FELICITARI PT PRIMA ZI DE GRADINITA ALEXANDRA SI MAITREY! Cum s-a adapatat Alexandra?

Mai scriu maine ca ma duc in pat .

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Intru si eu inca un pic ca am uitat sa o felicit si eu pe Alexandra de May3 pt. prima zi de gradi! Draga de tine, May3, ai facut 4 ore ture in fata gradinitei in caz ca plange si nu pot nicicum sa o linisteasca doamnele?

MONA, felicitari si tie pentru terminarea modulului! Sunt sigura ca bunica ta e si acum alaturi si se bucura cu tine chiar daca nu o mai poti vedea... Si bafta cu scoala de soferi, totul e exercitiul!

Noi maine demaram proiectul "mobila Luca", in sensul ca dau primele telefoane, ca inca nici nu stiu cu cine facem mobila, dar abia astept!!

CRISTINA, a sosit mobila lui Mihaita? Nu ne pui poze?

ANNA, ma bucur ca n-a fost asa rau la dentist.

FLO, daca vigantolette sunt pastilute cum i le dai lui Dav? Pisate?

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 21+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput