Pepenasi de iulie-august 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 20
katalyna spune:
mama mia 41 kg
eu am dublu
moni, sotul meu lecr la niste bulgaroi si pe timpul iernii si-a mutat serv acasa, iar eu ma folosesc de calculatorul lui care e si cu hieroglifele alora
si se tot muta singura pe limba lor
-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg 
multumim! 
MIKYCRIS spune:
MADA inafara faptului ca sunt cam stresata si nu ma prea lasa DILARA sa dorm noaptea pot spune k sunt ok.mai am perioade cand simt ca nimeni nu ma iubeste si cad in depresie si iar ajung la migrene dar stiu ca cineva acolo sus ma iubeste pe mine si pe copii si ne este aproape si prin semne si asa prind putere sa merg mai departe si tot asa.una peste alta nu am probleme de sanatate ci sufletesti.
in fine,ma bucur k am revenit si mai uit

MIKYCRIS
Didi81 spune:
MIKY, ma bucur mult ca ai revenit si ne mai scrii
. Iti suntem alaturi, sa stii 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
estrella80 spune:
Katalyna am incercat sa mai votez dar nu mai merge.Zice ca am mai votat!Am votat dar...ieri!Azi, nu!Doar o data am voie??
Didi, gradinita aia din link e f aproape si de noi.Noi stam pe Cetatea de Balta. Dac vreti sa renuntati la bona, dati-mi un semn ca eu sunt interesata si de aceatasa alternativa.
Kamelya, 41 kg ai??? 
La ce inaltime? Ca eu nu am avut atata nici in vremurile demult apuse, cand cica eram slaba!!Adica aveam 48!!!Dar 41???
Am pus si noi poze!!
vias spune:
buna fetelor 
Micky 

ma bucur f mult ca ne-ai scris...m-am gandit de multe ori la tine si la fete 
Dianemi
felicitari inca odata pentru cei 3 copii ai tai!
Noi suntem bine...dar ara prea mult timp la dispozitie.
Va multumesc pt comentarii!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
Didi81 spune:
Estrela, noi stam pe Dealul Tugulea. Tocmai ca nu vrem sa renuntam la ea. Nu stiu, probabil ca atunci cand vom incepe gradi vom opta pt un program redus si o pastram si pe nany, vedem noi cum facem, dar e deja parte din familie ca sa zic asa. Si ea e asa de atasata de Aida incat cred ca ar sta cu noi si pe degeaba daca ar avea din ce traii, dar clar ca ii trebuie si ei un serviciu.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)