*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*
Raspunsuri - Pagina 6
BraveGirl spune:
Anca, merge mult mai bine decat ma asteptam. am ramas doar la un supt, seara, la culcare. Deocamdata, vad ca nu avem proteste. Mai cere, dar nu ii dau si nu plange. Dc ar plange, mi-ar fi tare greu Am mare noroc cu mama. Cd e maraita si stiu ca ar vrea tzitzi, o las doar cu mama. Ea uita de tzitzi dc nu sunt prin preajma.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Tare greu imi gasesc timp sa intru de cand am venit din Austria |
Te rugam, mai multe detalii, locatie, cazare, preturi, poooozzzeeee. Ca poate se mai lipesc si altii in viitor.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Mirtha Si ma tot bate un gand sa imi angajez o bona. Am gasit pe cineva care chiar ar corespunde , are un tarif rezonabil ....dar inca nu sunt decisa. Parca as vrea sa merg cu ea asa pina in toamna si in septembrie cresa , parca as vrea totusi sa nu o duc la cresa mai devreme de 2 ani. |
Daca ai si gasit o bona care sa-ti satisfaca pretentiile nu mai sta pe ganduri. Si eu as vrea o bona macar 2-3 zile pe saptamana asa cum a facut si Camelia, dar, din pacate, n-am gasit ceva care sa mi se para bine. La cresa nici eu nu vreau s-o dau mai devreme de 2 ani si parca nici atunci nu-s convinsa ca ar fi bine. Dar, daca nu gasesc bona potrivita pana la toamna, acolo ii va fi locul chiar daca nu va avea nici macar 2 ani.
Poze Craciun
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Mirtha Animale vii crescute la tara gasesti in Piata Chiriac , preturi ok , in fiecare sambata. |
Si ... e cineva acolo sa taie si sa jumuleasca zburatoarele? Ca eu nu ma vad in stare... Voiam sa zic ceva de posmagi da' nu ma lasa ...
Poze Craciun
Povestea nasterii
Mirtha spune:
Fetelor sunteti absolut incredibile. M-ati lasat fara cuvinte.
Nu ma asteptam...... Nu ma asteptam sa primesc in asa scurt timp opiniile , sfaturile , sugestiile voastre...numiti-le cum vreti pentru ca in mod cert toate ma ajuta.
Am citit toate mesajele (cu ochii cat ecranul clculatorului), trebuie sa le recitesc maine. Seara functionez la capacitate de avarie dupa cum ati putut observa..
Trebuie "sa rumeg" ca sa pot sa va scriu....."inapoi". Va multumesc tare , tare mult.
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Mirtha spune:
Oficial nu , nu au voie sa sacrifice acolo. Asa am inteles , ceva cu spatiu , autorizatii.... Neoficial...sti cum este . Da" de jumulit...sigur nu au proceduri.
O noapte cat mai linistita mamici !
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Si ... e cineva acolo sa taie si sa jumuleasca zburatoarele? Ca eu nu ma vad in stare... Voiam sa zic ceva de posmagi da' nu ma lasa ... Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) Poze Craciun Povestea nasterii |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
anca_27 spune:
citat din mesajul lui aleinad.g Si ... e cineva acolo sa taie si sa jumuleasca zburatoarele? Ca eu nu ma vad in stare... |
Pregateste o oala cu apa fierbinte ca la smuls pene vin eu. Da` degetele si gatul nu i le tai.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
monicus spune:
Multumesc frumos draga mamica. Uitr ca si mami a interit, mai ce trece vremea. Intineresc pe langa comoara noastra draga.
citat din mesajul lui Olivia26 Vai, ce copii frumosi am vazut, ce ochisori, ce fatzuci dulci [red][b]Monicus |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
bertha spune:
La multi ani, Monicus, Ramo, Nature!
Daniela, sper sa inceapa si Teodora sa manance iarasi bine, poate chiar mai repede de 3 sapt. Si eu luam pui pt Darius din Piata Chiriac, dar se ocupau socrii mei de partea neplacuta, la mine ajungea in punga, ca de la magazin...asta da viata. Pt Ioana am rascolit Bucurestiul, am gasit in final un pui in Bragadiru, am profitat ca era frate-meu in vizita, l-a sacrificat el. De jumulit m-am ocupat eu, mi-a "placut" atat de mult, incat am trecut-o cu multe regrete pe pui de supermarket, mai ales ca pe ala mai mult l-am aruncat, era in faza de fite maxime. Ca sa nu mai zic ca nu puteam sa-l chem pe frate-meu din Craiova de cate ori vroiam sa tai un pui.
Mirtha, tare dulce Eva, cum dormea e pe covor. Mama imi spune mereu ca eu adormeam pe jos f des, jucandu-ma. Ce era mai rau era ca adormeam bagata sub masa din sufragerie si trebuiau sa mute si masa si scaunele ca sa ma extraga pt a ma aseza in pat. Daca esti multumita de bona gasita, pune mana pe ea cum se spune, ca-i pasare rara. Cat despre cresa, sunt pt socializare, dar parca nu la 2 ani, mai ales daca-i de stat. Sigur ca daca nu-s alte solutii, e o varianta acceptabila. Ce e f dificil cu cresa, ca si cu gradinita mai tarziu, e ca se imbolnavesc des si e nevoie de o pers care sa stea cu ei cand sunt bolnaviori. Cei mai multi copii stau acasa in medie o sapt/luna. La noi in primul an o sapt era la gradi, un acasa...iar anul asta, dupa inceerea gradinitei, aproape 2 luni au fost bolnavi continuu, cand unul, cand altul, cand ambii. E greu sa iti iei concediu f des pt a sta acasa cu copilul, la serv poti gasi intelegere, dar nu la nesfarsit. Eu as incerca sa impusc 2 iepuri: si bona (pt prezent si viitor) si proiectele (pt tine, ca ti le doresti de mult timp, te "repun" in circuit dupa o pauza mare si altfel te vei simti mai bine in propria piele facand ceva care sa implice si neuronu').
Laura, Anca si la noi Cheerios sunt la mare cautare, rontaite ca atare.
Anca, vezi a nu afle Z ca Ioana n-a prea mancat azi, poate asa tine minunea mai mult la voi.
Bravegirl, tot uit sa-ti spun ca ma bucur mult ca tortul a fost apreciat.
Eu m-am saturat de frig, zi scurta, haine groase, rufe uscate in 5 zile, stat in casa la hiberbare. Astept primavara cu nerabdare.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
monicus spune:
Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase.
Stai linistita nu este neaparat sa aveti reactii. Gandeste pozitiv si totul va fi bine.O sa fie bine si nu o sa aveti nici un fel de problema. Noi nu am avut. NOi am facut in aceeasi zi pe amandoua si a fost f bine. zNu am avut nici o reactie, asa ca capul sus si o sa fie bine cu cozanacelul.
citat din mesajul lui oceanborn Monicus La multi ani, fetelor!!!!Multa sanatate!! Hera, joi am facut vaccinul, de 4 zile. mie la cabinetul de vaccinari mi s-a zis ca e posibil sa apara febra, bubite sau umflaturi dupa urechi intre 4-5 si 10 zile de la vaccin. sa fiu mai atenta la febra, ....cica celelalte reactii in general dispar cam dupa 2 zile.. eu sper sa nu faca febra.. Olivia, sanatate multa amandurora!!!! Mirtha, ce tare e Eva pe covor!!! vedea-l-as pe al meu asa mami de Thomas |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor