*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*
Raspunsuri - Pagina 5
Mirtha spune:
Oceanborn da, mi-am adus aminte si eu. Dupa ce i-am facut baie Evei....mi s-au mai ridicat norii de pe creier am nimerit si contul si parola. Dimneata am fost ceva mai lucida si am nimerit contul din prima.
Ma bucur ca imi spui ca si Thomas a trecut prin aceeasi etapa cu somnul. Ma asteptam ca spre 1,6 luni sa fie o perioada de tranzitie spre somnul de dimineata dar in mintea mea ...e drept foarte incesota gandeam ca se va juca in nestire de dimineata pina prin preajma prinzului si va dormi doar dupa-amiza.
Nu imi imaginam ca va impinge treptat perioada de somn de dimneata si va renunta definitiv la somnul de dupa -amiaza cu o oara de culcare aproape imposibila seara -18,45.
Ba chiar zilele trecute discutam cu sotul daca e chiar vorba de vreo tranzitie spre somnul de dupa amiza sau e ceva in neregula cu Eva , incearca sa ne spuna ceva si noi nu dam seama ??
Oscilam intre a accepta ca trecerea la un singur somn dupa amiaza se face treptat si progresiv sau ...e o problema ???
Oricum banuiesc ca va mai dura aceasta tranzitie pentru ca observ ca astazi a adormit undeva in jurul orei 12 iar acum , seara adormit pe la ...18,45 .E destul de bulversant.
Sa speram ca se vor acomda fara probleme la o singura perioada de somn.
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
lauramiron spune:
Tare greu imi gasesc timp sa intru de cand am venit din Austria.....tone de haine de spalat/calcat, despachetat bagaje, curatenie, cumparaturi, mancare etc
Anca, a fost tare frumos la schi, ne-am simtit minunat toti 3, insa ne-a fost dor de Cati. Ne-am propus ca macar o data pe an sa mergem la schi, locatia a fost minunata, Alpii de vis, am schiat toti 3, Rebeca a fost in elementul ei, doar ca in vreo doua dimineti mi s-a smiorcait ca-i este dor de sora-sa si ca s-a gandit toata noaptea la ea
Sunt curioasa sa-i aud parerea Diamishei, ca si ea a fost in Alpi cam in aceeasi perioada cu noi.
Mirtha ce ma bucur sa te vad din nou activaMi-ai lipsit, vorbesc serios Am vazut-o pe Eva Ce pletoasa e din nou, i-a crescut tare repede parul
Anca, felicitari pentru Zibe Manca-o-ar mama de frumoasa, dodoloatza si mergareatza
Despre cereale, Cati e innebunita dupa Cherioos Insa eu nu i le dau cu lapte, ci pe post de rontzaieli cand le vede la Rebeca si nu mai am ce face Ca si cereale in lapte ii fac dimineata fulgi de ovaz pe care ii moi in lapte cald, iar dupa ce s-au muiat adaug si cativa fulgi de porumb si cativa fulgi Fitness de gust (sunt mai putin dulci decat Cherioos). Sau cand am timp mai mult la dispozitie si nu uit, ii moi musli cu fructe in lapte, doar ca am nevoie cam de 10 minute si nu le am intotdeauna, pentru ca se lasa cu urlete de foame daca nu-i dau rapid
Ma duc sa le balacesc in cada, apoi nani ca de maine reia Rebeca gradinita, m-a capiat o luna acasa
P.S. vorbeati de mancare capitolul trecut....imi creste inima sa vad ca mai sunt mancaciosi incurabili, ca a mea asta mica e ceva de coma, foametea scrie pe ea Si e si pofticioasaaaaa, mamaaaa....Are 13.5kg si 83cm
Mirtha spune:
Salutare strangers !
Ma bucur ca v-ati incarcat bateriile in Alpi ! Sa va fie de bine si sa repetati figura cat de curind.
V-am vazut pozele , sunteti niste frumosi de nota 10. Imi place aici in special mamica...http://good-times.webshots.com/photo/2219787990104281140mjeqwu si creata desarvasita si creata in devenire. Eva da si ea semne de incretire.... pe la spate . Precum Cati, asa citiva zulufi.
Si mie mi-a fost tare dor de voi.Uneori imi imaginam ca va vorbesc , va povestesc si spuneam : gata azi intru si mai vorbesc cu fetele. Aiurea pai dupa ce terminam bucatareala , menajul etc. picam lata si nu simteam decat nevoia de a zace.
Am trecut printr-o perioada destul de obositoare, ma simteam pur si simplu slabita dar cura cu vitamine, desi mi-a adus citeva kg bune , parca m-a mai pus pe picioare. Oricum de maine sala ...si dam jos burtile. Mi-a promis antrenoarea ca ma lasa mai usor...prima saptamana.
Si ma tot bate un gand sa imi angajez o bona. Am gasit pe cineva care chiar ar corespunde , are un tarif rezonabil ....dar inca nu sunt decisa. Parca as vrea sa merg cu ea asa pina in toamna si in septembrie cresa , parca as vrea totusi sa nu o duc la cresa mai devreme de 2 ani.
Am si citeva proiecte profesionale care vin peste mine....acum din martie.Da , da uite ca de acasa , de acasa in CIC si sunt bombardata practic cu niste proiecte extrem de interesante. Unul vreau sa iti spun ca il astept de vreo 4 ani sa tot prinda contur. Ori cu Eva pina pe la 2,30 singura nu stiu cat de mult pot sa ma concentrez pe altceva.
Sunt cam oscilanta. M-au prins proiectele astea cam ....la mijloc si foarte aproape de perioada cumplita de oboseala prin care am trecut. Pe de o parte as vrea sa continui pe aceeasi linie cu Eva pentru ca sunt si extrem de incantata de modul in care decurg lucrurile pe de alta parte astept de atit de mult timp aceste proiecte ca uneori imi vine sa imi dau palme gandindu-ma ca s-ar putea sa trec pe linga ele sau ele pe linga mine.
Sunt importante , sunt proiecte profesionale dar....de suflet. Bune , cu implicatii majore...Nu stiu....ma mai gandesc . Pina in martie am termen sa decid bona(daca nu cimva isi va gasi alti parinti pina ma decid eu) sau raminem asa pina la cresa din toamna.
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Mirtha ce ma bucur sa te vad din nou activaMi-ai lipsit, vorbesc serios Am vazut-o pe Eva Ce pletoasa e din nou, i-a crescut tare repede parul Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Otiliav spune:
Mirtha, sfatul meu bona si spor la proiecte. Eu nu te vad sa schimbi scutece non-stop pana la 2 ani. Tie iti place ce faci profesional si daca ratezi momentul o sa ai niscaiva frustrari. Plus ca daca tin bine minte la inceput ziceai ca stai 6 luni cu Eva si uite ca a zburat vremea, oricum sigur ai depasit de mult perioada de care ziceai. Apropo, Evei la 15 luni.
Oceanico, inca n-am spus familionului, poate le facem o surpriza in august . Nici Anei nu i-am zis, nici nasilor, avem timp. Eu m-am obisnuit cu ideea dar pana atunci tot Elisa e bb sugar al meu. Tocmai radea de Elisa, e geloasa ca a luat-o mama pe Ana in brate si tragea de camasa Anei de noapte.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
BraveGirl spune:
Ramo!
Monicus!
Nature!
Anca, Zibe e delicioasa. Imi vine sa-i papa bulanele s-o smotocesc toata
Mirtha, draga, dar cumparati si voi un pat, zau asa...culcati copchilul pe jos Si eu votez pt bona. La voi, ca in ce ma priveste pe mine, cred ca o sa schimb scutece inca cativa ani, si apoi ies direct la pensie . Iar eu la pensie vreau sa calatorsc.
Spiridusule, multa sanatate! Si eu vreau sa-mi gateasca atlcineva
woowww...Mariana, ce tanara si frumoasa esti. Si carliontatul tau iti calca pe urme
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
BraveGirl spune:
Otilia, eu dc as fi din nou gravi n-as putea sa tin secret. Cred ca as fi in stare sa zic si necunoscutilor pe strada E bine ca mai ai laptic. Eu azi am crezut ca nu mai am in sanul stang, dar cd a supt Arianna, a iesit lapte. oricum s-a diminuat productia, pt ca suntem doar la un supt, seara, inainte de nani.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
cameliam spune:
Mirtha sustin si eu ideea cu bona. Eu am trecut la fapte, tot asa, ca sa pot lucra diminetile (proiecte profesionale, plus m-am inhamat la un doctorat). Vine, de 2 ori pe saptamana, sta 4-6 sau uneori chiar 8 ore cu Alexandra, in functie de cum poate si ea si cum sunt si eu de aglomerata, ele prin casa, prin curte, eu in birou imi vad de treaba.
E ok pentru ca fiind si eu cu ele acasa am fost mai linistita ca se inteleg si am putut vedea cu ochii mei ca e bona potrivita. Cand mai am de mers la facultate sau sa trec pe la birou sau pur si simplu la shopping o rog sa stea mai mult si merg cu inima impacata ca-mi las fata pe maini bune. Sa nu-ti zic, ca a si invatat o gramada de lucruri noi de la bona, lucruri care mie nu mi-au dat prin cap s-o invat: "cati ani ai, Alexandra?" si arata un degetel sau alte asemenea chestiute haioase. Alexandra cand o vede chiuie de bucurie si se cere la ea in brate, deci sunt chiar linistita cand o las doar cu bona pentru cateva ore.
De la 2 ani gradinita scrie si pe fiica-mea. Sau cresa, cum vrei sa-i zici. De cate ori e in preajma copiilor face progrese uimitoare. Am avut in vizita de Craciun cateva zile niste prieteni dragi cu doi copii, 3 si 4 ani, a invatat o gramada de la ei.
Edit: Tocmai am vazut-o si eu pe Eva adormita pe covor, vai cat e de dulce!
cameliam spune:
eu in mailul comun am pus adresa mea de yahoo cu @yahoo.com in loc de @yahoo.co.uk
deh...in weekend intru pe pilot automat.
am trimis acum un nou mesaj cu adresa corecta, steliana daca ai apucat sa trimiti pe adresa gresita, te rog mult retrimite pe cea corecta. multumesc.
lauramiron spune:
Mirtha, sunt convinsa ca vei gasi raspunsul corect pentru familia ta!
Din experienta mea iti pot spune ca pe Rebeca am lasat-o cu bona de la 5 luni jumate si m-am intors la munca, asa am simtit atunci, plus ca profesional a fost foarte bine pentru mine. Am dat pentru o femeie extraordinara, modesta, cu o rabdare de fier, pe care Rebeca a indragit-o fantastic! A sta cu ea 8-9 ore pe zi pana cand Rebeca a implinit 3 ani si a mers la gradinita. Nu am regretat nici o clipa decizia luata.
Acuma, cu Ecaterina voi sta pana la capat acasa, adica 2 ani, asa simt acuma, asa ne este mai bine, nu mai sunt ahtiata sa ma intorc la servici. Nu ca nu mai vreau sa muncesc, insa parca nu ma mai regasesc la vechiul loc de munca, cel putin asa gandesc acuma. Este foarte solicitant si ar trebui sa fiu plecata destul de mult timp in strainatate, iar asta nu-mi mai convine. Acuma cativa ani era altceva, am calatorit mult, a fost foarte frumos, insa am obosit. Nu ma mai vad plecata tot a doua luna cate o saptamana si sa las fetele cu tati.....
Scopul nostru este sa-mi deschid un business al meu, avem ceva idei, nu prea ne-am ales cel mai bun moment cu criza asta, insa avem sperante....vom vedea, mai este pana in decembrie.
Si eu am pus ceva slaninute cu sarbatorile, iar la schi in loc sa le dau jos, am mai bagat vreun kg De maine intru la Montignac, plus sala Targetul este sa dau cele 2kg acumulate in ultima luna foarte rapid, si apoi sa ajung pe undeva pe la 58kg, ar veni vreo 4kg, nu-i mult, dar trebuie mobilizare
Ma duc sa ma pregatesc de nani, putin TV si somn, ca dimineata ma trezesc cu Rebeca la 7.30. Noapte buna!
anca_27 spune:
Laura, poze, poze! Pai si noi Cheerios tot pe post de rontailei, da` as vrea ceva cereale-rontaieli fara zahar... na, cand mai dau o tura de cumparaturi va zic ce-am gasit.
Mirtha, si eu votez pt bona. Desi Eva, bine crescuta, se culca singura, intarcata, s-ar adapta de minune si la cresa... insa, daca-ti permiti financiar, bona.
Eu am un pitic cu cresele , m-am informat ce sunt si pe la noi, si-am dat peste una mult laudata, cadre ok, conditii ok, dar tot n-as da-o... bona nu-mi permit ... cumva facem. E un camin chiar langa noi unde iau copiii la gradi la 2 ani daca se pot alimenta singuri si fara scutec. De unde-atata fericire... z n-a vazut olita inca, poate de murit de foame n-ar muri, de adormit nu adoarme singura...
O cunostinta mi-a zis ca toti copiii se obisnuiesc, si ca vin `dresati` acasa, dar eu, in gandul meu, `si cu ce pret?`.
Cami, bravos!
Brave, cum mai merge cu-ntarcatul?
Daaaa, si eu zic ca Mariana are cam asa, la vreo 17-18 ani! Si ce plete...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin