*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mamiseli, imi pare rau pt buica sotului. Multa sanatate!
Eli, destept foc Dimitrie!
Bebecris , cum mai e David?
Babyzapi, esti o curajoasa! Eu nu am curaj sa-mi pun, desi imi doresc. As vrea sa-mi fac si nasul...curaj sa am...

Eu sunt cam necajita...ne-am decis sa schimbam biletele pe care le avem si destinatia. Suntem 6 cupluri si s-a hotarat sa plecam de pe 15 martie pana pe 28.De fapt ajungem acasa pe 29 Deci nu o sa o vad pe Arianna 16 zile
Imi doresc f mult aceasta vacanta, care sigur va fi una de vis, dar nu stiu cum voi rezista fara zanica mea scumpa.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Am pus poze cu un chitarist celebru http://family.webshots.com/photo/2393149180104281140tEjHvN

suuuupeeerrrr!!!! Si mi-a placut mai ales suparici. Cred ca nu i-a placut rasplata pe care i-ati dat-o.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Am pus mai jos cateva poze de la ziua mea...30 de ani...ufff...ce trece timpul!
http://family.webshots.com/album/576417615tPWRjy

Frumoase pozele, bunnn tortul. Inca o data, multa fericire! Nu te mai gandi la varsta, n-o arati.

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

am vrut sa scriu si uio un mesaj da credeti ca pooot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

trebuie s-o dau in gurita cu Glicerina boraxata cu Stamicin si sa-i dau Nistatin jumatate de pastiluta timp de 5 zile...poate avea candida in gurita si sa se fi dus si la fundulet

Eu i-as face un exudat faringian mai intai. Uite, de asta nu-mi plac mie medicii de familie, ca dau tratamente pe imaginatie, dau ei cu presupusul si, zdroc, cu medicamente in copil. Daca la fundulet are de la pampers sau ca s-a frecat cu manuta murdara sau mai stiu eu alte motive ... de ce sa presupui ca are pe tot tractul digestiv?

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

fetelor sa va zic ce pati ma inchisa Dimitrie pe terasa, ion la scoala usa la intrare inchisa cu cheile pe dianuntru.....ca sa vedeti noroc lasai mai inainte geamul de la terasa de la bucatarie deschis prin urmare je in papucale [noroc ca stau la parter] sari de pe terasa ajunsai in fata terasei aleilalte ce s apoti enne sa escaladezi peste 2 metri...statui evident prin zapada pana se mili un vecin de veni jos si ma ridica cat sa ajung sa intru pe terasa....mah m-a mai inchis pe terasa da era ionul acasa si mi-a dat drumul ..in cateva secunde hop inchisa...frate......daca lasam geamul la terasa inchis pe unde mai intram?....

Am ras si eu, nu numai Dimitrie, dar cred ca tu ai inlemnit in momentul respectiv. Ai grija pe viitor ca cine stie unde te mai inchide buclucasul.
Si, da, va asteptam cu drag pe la noi sa marim trupa de cozonacei.

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

e mai bine...i-am dat ospamox...are rosu in gat...si ii dau nurofen la 8 ore si ospamox tot la 8 ore
alternam...acum a avut iar un pic de3 febra ca ardea, dar nu am vrut sa-l mai chinui cu termometru...sper sa fie la noapte...

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli te imbratisez cu mare drag!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
ramo mai sa iti fie de bine cei 30 de anisori sa fi sanatoasa si bucurasa de printesa frumoasa...superb tortul..si da asa trece timpulll
criss te rog sa ne trimiti s noua un autograf cine stie maine poimaine cat valoreaza e totala drga de ea cu prestanta cu tot
bebecris abia astept sa geasesc revista sanatate puiutului ce a zis doctorul de la ce este?
izabela bravo f frumos ceva de vis pentru mine....da si costa oricum sa iti fie de bine sa ne anunti dupa ce trec tanti durerile ce si cum..si evident o poza sexoasa...vb aia duap ce ca erai cool acume treci tot timpul la hat
bravegirl mai draguta te si invidiez pentru cele 20..si nush cate zile petrecute prin zone de vis, dar si cand ma gandesc ca esti fara printesa ma intristez...te inteleg ca esti suparata..poate va intoarceti cu al bb la purtator
mirtha, aleinad.g am notata ...la prima venire in craiova ne intalnim..si asa ii promisesem doctoritei ca vom merge dupa cum ne ceruse ea cand va juca fotbal Dimitrie..pana acum cateva zile nu reusise performanta fara sa se impiedice acum decat zic hai mami la fotbal, sut si el sut , sut prin toata casa ...dece venit vazut, observat, plimbat, plecat
merg s afac pap fasole cu ciolan si evident cica sa mai invat ceva...cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eli "obita" am ras mai ceva ca la emisiunea lui Ciuvica despre vrajitorul cu flacara albastra ! Deci hotzomanul de Dimitrie intelesese ca-ti cam facuse figura ....
Am retinut , va asteptam si poate va nimeriti in we sa intelgem si ceva din intalneala. Adica ramineti peste noapte , mai stam la sueta , il prindeti si pe Cosmin seara.....

Daniela daca iti mai aduci aminte de unde ai achizionat puzzle-ul ...ar fi super. Eva e in delir dupa el. Desi are 2 asemanatoare nu au avut nici pe de parte efectul celui primit de la tine. Mai nou cand vrea ceva nu mai zice aaa, aaa ci ...da gura stringand din pumni .Oare de la cine a invatat ? Uite aici programul de la joyland : http://www.joyland.ro/ .Am zis ca mergem sa le facem o vizita inainte de a decide spre bona sau cresa. Ma gandeam ca poate iti face cumva cu ochiul.

Criss si Sofi canta, canta la chitara ???

Cherie am vazut un baietzoi intr-un munte de pufuleti... Nu se incurca Ale nu , cu jumatati de masura ?? Totul nene sau nimic.

Ramo lasa supararea ca nu arati nici de 25 ! Sa fiti sanatosi si fericiti !

Corina am vazut foto aricelul vostru.Frumoase , artistice ...tu desculta m-a cam luat cu frig. Dar Arianna nu face pozne gen tocul de pantof in gura ??? Hai cu o poza mai trasnita ! Sa va simtiti bine in vacanta si sa fie chiar de vis !

Iza asteptam imagini cu "inaltatoarele". Durerea trece, tu sa nu ai probleme ulterioare si interventia sa decurga shnur! Raphael e un cochet.

Trebuie sa ma apuc de bagaje si sa fac si ceva cumparaturi. Maine ne asteapta un drum destul de greoi pina la Pitesti. Lipsa dezapezire , lipsa materiale antiderapante !

Multumesc pentru urari , va doresc numai bine si voua !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput