*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo LA MULTI ANI fericiti (scuze de intarziere). Ai o familie frumoasa, Sara s-a schimbat foarte mult, e deja o mica domnisoara , e superba si tu arati foarte bine mami. Tortul mi-a placut si el, de asemenea mi-a facut si pofta

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi...ooo silicoane, bravo tie!La ce dr. va fi interventia?

Mergi la inceput

Babyzapi, multumesc de urari si complimente!Intradevar Sara se schimba f repede...nu mai e bebelusa...trece timpul f repede
Vreau si eu silicoane...dar la cate avem de platit...datorii, facturi si toate cele...numai de silicoane n-am bani...oricum am zis ca poate-mi pun dupa ce fac bb2...poate castig la bingo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo am fost ieri la consultatie la dr Voicu unde stiu ca s-au operat super multe fete si a fost ok. Numai ca nu s-a respectat programarea si dupa 30 de min de asteptat, am plecat nervoasa, nu mi-a mai trebuit. Mai eram si cu Raphael dupa mine si de acoo trebuia sa ajungem la medlife pt vaccin. Asa ca dupa vaccinul lui Raphael, am intrat si eu la o consultatie la dr Panazan, totul a decurs asa cum am vrut, am studiat mult inainte ce vreau si ce cred eu ca mi s-ar potrivi si dr mi-a spus el primul parerea lui...era la fel ca si-a mea. Deci, o sa am proteze mentor, forma anatomica, introduse sub santul mamar si am loc si de o marime buna, o sa am cupa C la sutien, acum fiind A, iar inainte de sarcina aveam B. Deci, operatia o sa o fac la medlife, ma costa 2000 euro operatia + 900 euro protezele, iar analizele si cazarea eu o sa le am gratuite ca imi intra pe cardul care il am la ei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Babyzapi, super...e bine ca mergi la Medlife, unde esti "ca la tine acasa", te trateaza altfel daca esti de-a lor.
Eu ma pregatesc sa plec cu Sara la doctor pt. Proirix.Nu cred ca mai intru astazi ca mai tarziu avem din nou musafiri...vin niste prieteni sa-mi aduca ciorba de burta si vin si finii mici sa appe si ei ciorbita...

Mergi la inceput

Gata vaccinul...habar n-aveam ca se face in mana A zis au si gata, n-a plans deloc..trebuie s-o dau in gurita cu Glicerina boraxata cu Stamicin si sa-i dau Nistatin jumatate de pastiluta timp de 5 zile...poate avea candida in gurita si sa se fi dus si la fundulet In martie urmeaza Varilixul...si in vara Prevenar a III a doza si Havrix si peste inca 6 luni rapel la Havrix si gata cu vaccinurile pana la 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetelor sa va zic ce pati ma inchisa Dimitrie pe terasa, ion la scoala usa la intrare inchisa cu cheile pe dianuntru.....ca sa vedeti noroc lasai mai inainte geamul de la terasa de la bucatarie deschis prin urmare je in papucale [noroc ca stau la parter] sari de pe terasa ajunsai in fata terasei aleilalte ce s apoti enne sa escaladezi peste 2 metri...statui evident prin zapada pana se mili un vecin de veni jos si ma ridica cat sa ajung sa intru pe terasa....mah m-a mai inchis pe terasa da era ionul acasa si mi-a dat drumul ..in cateva secunde hop inchisa...frate......daca lasam geamul la terasa inchis pe unde mai intram?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

uitai s ava zic readea Dimitrie de mama focului...eu Dimitrie ridica mama de maner in sus el..hahahahaah cand ma dusai in casa era mirat cum ajunsai dintr-o parte a apartamentului in alalta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

ELI foarte tare, Ai baiat mare si destept foc

si Matei rade cand ma duc pe balcon sa intind rufe, crede ca ma duc acolo sa ma joc cu el, cand scutur rufele rade de mama focului, ajunge la maner daca se suie pe prag.....sper sa nu patesc ca tine/ca stau la etaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Ieri seara ...am implinit 12 ani......."de cuplu". Uitasem cu desavarsire. Am plecat la sala in tura II - de la ora 19 si cand m-am intors , abia putind misca cele ce mai ramasesera miscatoae prin corpul meu , catranita foc pe febra musculara vad un buchetzoi mare de flori...Abia atunci am realizat....Deh...cate sa mai intre intr-un singur neuron si acela turmentat ???

La cat mai multe aniversari, cu multa fericire si implinirea a tot ce va doriti!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput