*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*
Raspunsuri - Pagina 25
babyzapi spune:
BraveGirl(iti este greu acum cand te gandesti, dar odata ajunsa acolo te vei distra si simti atat de bine, va si dor, bineinteles dar dupa aceea, o perioada te vei ocupa cu si mai mult drag de Arianna), Eli(ce nazdravan este Dimitrie, bine ca ai ajuns inapoi in casa
), Mirtha(spor la cumparaturi) multumesc fetelor 
Cherie n-ai mai apucat sa intri cu alt mesaj.
Bebecris cum mai se simte David?
Criss gagicutza Sofi se mentine in topuri
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
ginye55 spune:
Fi-miu s-a trezit la 9. Nu a avut nicio trezire peste noapte. 

Ami
iar a stricat prietenia cu Luca. Sa vedem cat il tine. ![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
criss703 spune:
Buna dimineata (noi abia ne-am trezit
) si am baut lapticul/cafeaua de dimi .
Hihi vad ca v-a placut micul chitarist
Aleinad ,Mirtha ,Eli ,Babyzapi .
Eli poate cine stie reusim in primavara sa va dam autograful live cand facem o pauza in Tg. Jiu in drum spre strabunica la Turceni
Vai ce smecher e Dimitrie !! si Sofi mai face de astea si chiar ma gandeam ce as putea face daca se intampla ...ca noi stam la et. 2 .
Mirtha sa sti ca si micu meu strange din pumni si se incoarda cand ii trebuie ceva si nu vreau sa-i dau ...zici ca atunci face poc ![]()
Babyzapi
Bravo mami ! sa treci cu bine peste interventie si perioada de refacere ca si pe urmaaaaa wow ce mandru o sa fie Raphael cu tine
nu ca nu ar fi acuma !...antrenoarea mea de aerobic si-a facut operatia la 40 de ani si sa vezi ce bine a iesit si ce fericita este pt. ca isi dorea fff mult (ea nici nu prea avea nimic si abia au acceptat-o la interventie )dar acum si fizic si psihic parca e alt om ...
Bravegirl unde mergeti de e asa cald in martie ?
..am citit de epilare si stat la plaja
..da e mult 16 zile dar asa are timp si Arianna sa se obisnuiasca cu alte persoane ..noi vom sta 7 zile si tot am emotii
Hai Cherie pune-l 10 minute pe Ale la "arest "
in patut si baga un mesaj despre voi
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
BraveGirl spune:
Buna ziua,
Criss, ce tare e Sofi cu chitara.
Plecam in 

si
E prea mult de zburat, asa ca nu avem cum sa luam zanica.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
oceanborn spune:
http://entertainment.webshots.com/album/576433974udcjeJ
ii plac pastele...cand nu vrea sa manance nimic, ii fac un blid de paste pe care i le vars in tavita... in general spaghete, ca alea ii plac, mananca tot..
am vazut chitarista mica Sofia
, care seamana clar cu mami(asta asa ca raspuns la intrebarea de acolo)![]()
Eli,Dimitrie al vostru e un mare smecher, frumos, destept,cuminte 

Babyzapi, fain, asteptam poze cu decolteu 
mami de Thomas
Ramo2007 spune:
Am aparut si noi,
Sara s-a culcat la 21 la 22.30 s-a trezit si s-a mai culcat la 1.30
i-am dat Nurofen ca plangea a durere...ce-o fi durut-o nu stiu...o fi fost de la vaccin.de la dinti?
Ne-am trezit amandoua la 11...a papat. am spalat-o pe fata,am dat-o cu crema...semne de vindecare a bubitelor nu sunt...
acum ne jucam...a primit aseara un catelus care are un pui de catelus in brate si canta si-i place tare mult.
BraveGirl spune:
Ocean, ce lupta Thomas cu pastele. Se pare ca le-a dovedit
Si Arianna e inebunita dupa paste. Cel mai mult ii plac taiteii cu ou de la Barilla. II pun in supa si ea ii culege. La fel, cd nu am nimic de mancare, ii fierb in apa si apoi le pun smantana si cascaval. Ei nu ii plac cu sos de rosii...inca n-am incercat pasta de rosii/sos de rosii din comert. Folosesc rosii proapete, si nu prea au succes.
Ramo,
Sara sa-i treaca durerea.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
loryd spune:
salutare mamici si cozonacei in 2010.
Mi-am propus la inceput de an sa fiu un picut mai activa pe forum dar pana acum n-am reusit. Sper sa reusesc pe viitor.
Am citit cam pe sarite pana acum dar am vazut poze f frumoase cu cozonacei si cozonacite de nota 10: am vazut chitarista mica Sofia, Eva domnisorica, Stefanut de Ginye55 la zapada ( are niste ochi asa frumosi ca m-am topit), am vazut-o si pe Arianna somnoroasa si poze cu Lauramiron intr-un tablou de vis.
Asa o pofta mi s-a facut de plecat in concediu cand v-am citit dar.. pe la vara doar.
ramo2007 La multi ani sa fii sanatoasa si sa aveti parte numai de lucruri frumoase alaturi de printesa voastra.
Mirtha si noi ne pregatim de drum pentru maine dar spre Braila. Si la fel ne gandim ca vom avea un drum destul de dificil, speram doar sa nu fie blocat pe undeva ca de frig am inteles ca vor fi -20 grade. Brrrrrrrrrrr
AAAAAAAA. Lauramiron am citit ca ai facut supa crema de ciuperci si a papat si Cati. Daca ai timp scrie si aici te rog reteta ca as vrea si eu sa-i fac lui Lory .Eu sunt innebunita dupa ciuperci dar ei inca nu i-am dat si chiar eram curioasa daca ati dat la puiuti ciuperci.
Am mai citit dar nu mai stiu ce mai voiam sa zic.
Noi avem azi in meniu supa crema de dovlecei la pranz si diseara papanasi cu smantana si dulceata de visine. Yammmm.
O sa pun si eu cateva poze si revin cu un mesaj.
O zi buna sa aveti!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
loryd spune:
Am pus si noi cava poze mai noi.
Mergem la masa ca s-a trezit gandacica.
http://family.webshots.com/photo/2627030690105215654pUNnUs
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
lauramiron spune:
Loryd, am pus reteta aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=3