*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*
Raspunsuri - Pagina 26
oceanborn spune:
Bravegirl, eu pasta de rosii din comert n-a trebuit sa folosesc, am o prietena italianca, fosta vecina, toamna face tone de rosii, astia nu pun muraturi dulceata etc, pun "sugo"
, s-a oferit sa-mi faca si mie,au masinarie.. am luat 50kg de rosii
, ei cumpara sute de kilograme.. asa ca anul asta am avut si eu in camara si suc si rosii taiate in bulion. oricum e f gustos, nu e ca si bulionul pus de buna ..
se prepara altfel.
Thomas mananca , cu placere orice e rosu.. .. sa nu zic de rosiile crude..
Cand chiar refuza tot incerc spaghete sau tagliatelle cu putin ulei de masline si parmezan sau branza, cascaval, etc
Paste folosesc Barilla , De Cecco si Dell Verde.
Concediu placut, ce fain...fugi de inghet la plaja.. sigur o sa-ti incarci bateriile cu ocazia asta!
Cred ca-i iasa si maselele de sus, e tare gingia in ambele parti , el marait..
mami de Thomas
elilov3 spune:
oceanborn haha ce tare e thomas
au ce dulce este 

criss iubita abia asteptam intalinrea sa ne dai mesaj dinainte sa plecati sa stiu sa va asteptam cu paine si sare 

mirtha ok se voteaza cu majortitate de voturi plimbarea si sederea la vila de 3 margarete Evita ![]()

sa va zic cu balconul mai nu cred ca a durat nici 10 secunde pana m-a inchis cat sa aiu 0 caciulita si niste ciorapei de pe sarma sa ii pun la uscat zavorasul este pe la mijlocul lui Dimitrie...dar nah cine se gandea ca taman acuma face..puteam sa fi pus un papuc in usa..da nah ![]()
Ramo2007 spune:
Vad ROSU in fata ochilor...
M-a sunat sotul, 23 e ziua de comision, ar fi trebuit sa-l ia luni, dar i-a anuntat ca din luna mai cmisioanele luate au fost calculate gresit de catre program...marginea calculata gresit...habar n-am...si ca luna asta nu ia niciun ban si nu se stie luna/lunile urmatoare...trebuie sa refaca programul si sa recalculeze..
Plang de nervi ca nu stiu ce o sa facem...suntem cu 3 rate in urma la leasingul la masina, plus alte facturi...mancare...nu-mi vine sa cred...
daca mi-ar fi spus cineva acum 1 an si ceva ca o sa ajungem asa...ii spuneam ca e nebun...Imi cer scuze ca ma plang aici, dar ma descarc...trebuie sa sun pe mama sa-i spun, dar mi-e rusine, ca mereu ne ajuta cu bani...offf.Romania o tara de kk!!!
babyzapi spune:
Ramo in viata fiecaruia mai sunt si momente d-astea mai grele. Mai ales acum cu criza asta. Sper sa gasesti un ajutor sa treceti peste perioada asta cu bine.
Criss mersi iubita. Numai la asta ma gandesc, sunt super entuziasmata si nerabdatoare. Mai am 70 de zile pana la operatie
.
BraveGirl super vacanta. Si eu am fost in Dubai si Maldive (insula kuramati) tot intr-o singura vacanta, ambele cate o saptamana....de vis! Iar daca in Maldive prin ultimele zile dadeam semne de plictiseala, in Dubai am tot alergat intr-una abia am avut timp sa vizitez ce-mi propusesem. Nu rata in Dubai sa te duci in safari cu jeep-urile (ghid si mai multi turisti)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
Amalia spune:
Buna mamicutelor!
Ramo nu te lasa prada deznadejdii! O scoate voi cumva la capat!
Babyzapi esti o curajoasa! Ma bucur de incantarea ta
, iti doresc sa-ti iasa cum iti doresti!
Bravegirl pentru asa sejus, iti spun sigur ca mi-as copiii si cu o bona de ocazie
......si vorba aia, m-ai mai auzit pe mine asa?
. Acu' exagerez
, da' chiar va merita!
Bucura-te de momente!
Eli periculos rau cu astia mici cu usile.
AM patit-o si eu la David si acum sunt mult mai precauta.![]()
Cu gerul de afara, astazi chiar am avut noroc. De ieri este socrul meu la noi si ne ajuta cu dat gauri pentru a suspenda niste corpuri, plus altele.. S-a sculat el de dimineata si l-a dus pe David la scoala si tot el l-a adus. Deci, spre bucuria mea, l-am tinut si eu pe Luca azi in casa, mititelul...ca prea a iesit zilnic pe frigul asta. Sunt fericita ca totusi nu tine gurita deschisa cand iesim si nu-l apuca prea des vorbitul afara. Fular la gura nu-i pun!
Vad ca e rezistent si nu se prind racelile de el. Macar s-o tina asa!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Ginye ma bucur mult ca a dormit puiutul asa de bine!
Coincidenta sau nu, si Luca a dormit azi noapte de la 0:30 pana la 7 fara intreruperi.
Imi e si frica sa ma bucur..![]()
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."