Gravidute prin FIV (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor eu sunt uluita de ce am citit. Nu mai intru in detalii, insa cu sau fara hormoni nu are nici o scuza. Eu imi vad copilul ca pe o icoana nu inteleg cum a putut sa gandeasca asa dar sa mai si scrie
Huski bafta maine
Ma retrag ca nu mai am cuvinte,
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

raluca - de mult ma tot tinem sa-ti spun ca nu ma mai incap hainele si ma imbrac numai in trening, iar la coafor nu am mai ajuns de la botez (acum 2 luni). la naiba, imi vine sa inebunesc. tu cum esti la capitolul asta? ai reusit sa iti mai cumperi haine in ultima vreme? stii cumva ce as putea sa iau ca sa imi treaca durerea asta de spate pe care o am de la cat o tin pe maia in brate? au inceput sa ma doara si bratele.

hai ca azi am reusi sa-mi fac si eu un dus ca a venit sot mai devreme acasa.

dragaica - cu dragoste pentru puiuti, vei trece peste toate. uite, elena are gemenasi si iti poate impartasi din experienta ei.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

raluca - de mult ma tot tinem sa-ti spun ca nu ma mai incap hainele si ma imbrac numai in trening, iar la coafor nu am mai ajuns de la botez (acum 2 luni). la naiba, imi vine sa inebunesc. tu cum esti la capitolul asta? ai reusit sa iti mai cumperi haine in ultima vreme? stii cumva ce as putea sa iau ca sa imi treaca durerea asta de spate pe care o am de la cat o tin pe maia in brate? au inceput sa ma doara si bratele.

dragaica - cu dragoste pentru puiuti, vei trece peste toate. uite, elena are gemenasi si iti poate impartasi din experienta ei.

h.

Multumesc lui DD.

Durerea de spate trece cu brau, are mamaie unul super trendy

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

h.

Multumesc lui DD.

Durerea de spate trece cu brau, are mamaie unul super trendy

Poze

many - draga mea multumesc mult. o sa fac rost de unul si o sa ma infasor in el. am primit de la o ruda de la tara si niste sosete d-ales de lana crosetate. acum daca tot stau cu copilul numai in casa, cine ma vede? trebuie sa ma protejez sa nu racesc. daca racesc eu ii pot da si puiutul raceala si iti dai seama ce nasol ar fi?

mamica iubicoasa.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

...hai ca plec si eu la culcare ca maia abia a adormit pa baita si trebuie sa se trezeasca.. stiti cum fac bebelusii din ora-n ora.

noapte buna. ne vedem maine dimineata dupa ce alaptam, leganam, schimbam, adormim iar copilu'. ce chestie... in fiecare zi acelasi lucru... nimic nou. si vremea asta de afara nu ne permite sa mai iesim din casa.

va pup.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Eu ca sa evit picatul de par m-am tuns si ptr. ca am mers la coltul blocului parca sunt tunsa cu ciobul de sticla, noroc ca-s casnica

Pupici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

offffffff mai fetelooooor!!!

Nu dati cu pietre in mine, da' m-a apucat si pe mine depresia astazi, pe cuvant, am si plans...dar din cauza CALCULATORULUI ASTA TAMPIT SI IDIOT si.....ca n-am putut sa iau legatura cu voi ...si gata, ca mi-e teama ca n-o sa ajunga mesajul asta si iar ma apuca.....
Asa ca una bucata sot, aflata in dotare, s-a facut luntre si punte si mi-a reparat aparatu' sa pot sa intru si eu nitelus pe forum sa va vad

Imi sunteti tare dragi, si asta seara chiar am simtit nevoia sa iau o gura de oxigen transmis de voi prin mesajele de incurajare.
Va multumesc din suflet pentru sustinere :
Raluca, deja imi iubesc pruncul ca pe ochii din cap si astept ziua de maine de vreo 6 ani
Many bani, multam de majorete
Castelana , mmmm, ai inceput shoppingul , ce frumosssssss,
ai dreptate vreau sa aud gangurit de pui in casa mea
Carmmely, multumesc!!!
Dragaica, ma bucur tare mult pentru voi. S-o tineti tot asa
Aida m , multumesc!!!
Elenada , saru'manaaa!!!
Miruna, multumesc si ...relax, esti aproape
Blue flower,multumesc de urari! Inca o data nastere usoara si mult succes!
Ellanik, ....bine ca n-ai nascut azi
Sheri
Catalina ...rele, rele....da buneeee

Acush ma cam retrag si eu ca maine am treaba nu gluma
Va pe toate fara exceptii si sper ca n-am uitat sa multumesc niciuneia din voi.

38+- Radu Theodor- AMR...cateva oreeee....brrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Huski, si eu, si eu! nastere usoara si intalnire placuta cu Radu Theodor, ce emotii am si eu, parca le simt ale tale, ce AMR frumos! Ai treaba maine si o sa ai de acuma toata viata da ce poate fi mai frumos mai ales dupa atata asteptare! ma bucur pentru tine ca o sa fii inca o mamica implinita si o sa iti tii puiul in brate maine! Suntem cu tineeee, nu-ti fie fricaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Ellanik, azi m-ai facut sa rad de m-am indoit! pup mamica optimista vopsita si purtatoare de tztze nelasate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepilica, nu-mi mai cumpar draga haine, iau la copil...eee, prea repede creste si ea Eu mai primesc de la o verisoara mai avuta, imi vin cam mari, dar le port asa suflecate.

Huski, pupam fata inimoasa! Nastere usoara, draga mea..ce melancolie m-a apucat, cum erai tu in mai in pline emotii si acum uite, eu cu puiul in brate, tu cu el inca in burtica pt cateva ore...

Claudia, da' de ce faci discriminari? P-astea cu radacini crescute si ele lasate nu le pupi?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput