Gravidute prin FIV (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

...mai ce-am ratat. intalnire de zile mari la drum de seara.

auziti, vroiam sa va mai zic si eu ca dupa ce nasteti incepe sa va cada si parul..va dati seama ce nasol? cum o sa mai iesiti in lume? in plus, ce-o sa mai vopsiti? pe urma, va treziti noaptea de cate ori vrea bebe , cand e mic mic are cate 5-6 scaune pe zi, vrea sa pape si la jumatate de ora. se spune, probabil greu de acceptat pentru unii, ca i se da sa pape la cerere. auziti, asta e! vreti nu vreti cand cere el voi trebui sa stati drepti. naspa rau. va stricati somnul de frumusete si nu mai aveti timp sa mergeti la masajele faciale de la saloanele de fite. e naspa rau, ce sa zic?

vai ce vesti infioratoare v-am dat.

hai, ca suntem rele.

salut cele mai de gasca fete!!!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Hop si io cu cacaciosu meu!
Lume lume, soro lume! Noi majoritatea numai fete rele si caftangioice, una=doua dam cu pietre in cap, asa cu burtile la gura, nu ne mai saturam, maine=poimaine nastem si noi ne suflecam fustele si fuga sa dam cu paru! Sa ne fie rusine! Santem depresate toate de ne-am inrait asa! Vine omu normal la cap si si-o fura ca-n piata!

Oh, si on topic, de-ar fi numai kk, da sa vezi cand vomita in jet si te face din cap pana-n picioare, si pe perete, si pe jos, si pe ea, taman cand ai ajuns la ultima lingurita, si du-te si spala totul si fa alta cratita de mancare, si ia-o de la capat.... Super life! Si pt toata distractia asta am facut carca de fIV-uri, cheltuit banii de conced, ptiu ce fraiera-s!

Shery 14 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Dragaica bine ai venit de la dr ala mishtoc si felicitari pt bebicii tai care te avertizez ca vor fi cacaciosi rrau.Deci sa ma opreasca cineva.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mai da lasati femeia in pace, hormonii astia-s de vina.

Stiti ca va tot intrebam eu de ceaiuri, l-a intrebat pe doctoru si mi-a zis ca avem voi aproape toate tipurile de ceaiuri, mai putin cele gen: pelin, sunatoare,.....mi-a mai zis da tre sa-mi amintesc.
Mi-a zis ca pot bea ceai negru, verde , alb, da nu mult o cescuta mica pe zi dar nu mai a voi la cescuta de cafea in ziua respectiva, adica ori una ori alta.
A zis ca cele mai mari populatii din lume sunt si cele mai mari consumatoare de ceai: China,India.
Asa ca sunt bucuroasa ca pot sa-mi beau cescuta de ceai de menta macar de 2-3 ori pe saptamana.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

..eu acum tb sa plec, sa las distractia cu voi ca tb sa fac baita la bebita, apoi masaj, apoi papica, giugiuleala, plimabari sa scoata aerul..., culcat, sculat, culcat..
sau sa nu ma mai duc? sa las copilu' nespalat si sa stau aici cu voi sa ma distrez.

aaa, am uitat sa va zic ca atunci cand are colici sau e balonat, frate plange, urla de va stiu toti vecinii, chiar daca stati la vila.
in plus, orice ati face, de multe ori nu se calmeaza decat cu foenul sau hota...mergand ore in sir...da, da tb sa va inarmati cu rabdare multa si duiosie.
hai ca daca imi mai amintesc ceva vin repede sa va spun.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ete, soacra mare, cum vede ea greselile!!! Bre, eram cu cupilu' in brate, vomata din cap pana in picioare, cu o tzatza pe afara ca tocmai terminase de servit masa si nu mai zic ca mirosea de-ti muta nasu' din loc.

Da' am vazut ca am scris gresit si-am corectat! Va rog sa nu ma puneti la colt!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

..eu acum tb sa plec, sa las distractia cu voi ca tb sa fac baita la bebita, apoi masaj, apoi papica, giugiuleala, plimabari sa scoata aerul..., culcat, sculat, culcat..
sau sa nu ma mai duc? sa las copilu' nespalat si sa stau aici cu voi sa ma distrez.

aaa, am uitat sa va zic ca atunci cand are colici sau e balonat, frate plange, urla de va stiu toti vecinii, chiar daca stati la vila.
in plus, orice ati face, de multe ori nu se calmeaza decat cu foenul sau hota...mergand ore in sir...da, da tb sa va inarmati cu rabdare multa si duiosie.
hai ca daca imi mai amintesc ceva vin repede sa va spun.

h.

Multumesc lui DD.

Valeu mama, pai tu ai 1 eu ce-o sa ma fac cu 2.........numai bine c-a ramas mama somera o aduc dadaca cu norma intreaga.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dragaica si eu zic ca poti bea ceaiuri dar cu masura.Eu sa stii ca am baut verde dar verde natural nu la plic si cand am baut ceai verde nu am baut ness.Eu ma mai tratez cu cate un ness-ulica slaaab la o cana de apa pun juma de lingurita de ness si iese mai slab decat un ceai dar imi place gustul la nebunie.
PS.Pentru consolarea viitoarelor mamici care prevad depresii s-a deschis capitol specializat cu titlul"veterinari buni si rai"

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ralucutzo soacra tot soacra ramane sa stii.Sa inteleg ca nu vrei sa ne simtem bine?

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ne simtem bine draga, cum sa nu!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Fata Raluca,daca vrei sa stii....eu mi-am facut radacinile cu apa oxigenata.Deci pe mine nu ma baga in aceeasi oala cu titlul,sa avem pardon.Iar la capitolul tzatze sa stii ca ale mele sunt inca zvelte.
La ultima parte ma incadrez in schimb.Si inca ce!!!!

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Zvelte acum, dar dupa ce o sa se joace George cu ele, mai vedem noi

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput