Gravidute prin FIV (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

M-ai bagat la idei! Hai ca pun copilu' pe canapeaua luata de la solduri si verific acum...

Nope, numai 2 am! Elena, sorry, nu-s la mine!

de Natalia (03.09.09)

of Raluca si imi pusesem toata speranta ca le-am gasit
ce dezamagire

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

M-ai bagat la idei! Hai ca pun copilu' pe canapeaua luata de la solduri si verific acum...

Piele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Daca se pune stratul ala de celule moarte de la noi..da e piele!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ladies, m-am distrat foarte bine in seara asta! Imi place sa vorbesc cu oameni inteligenti si deschisi la minte!

Si sa revenim on topic:
Girls, toate lucram, suntem angajate, avem cariere, business-tripuri, deadlineuri, proiecte &co...dar copilul este cel mai mare proiect ever, mai important decat orice client, decat orice raportare, decat orice.

Nimeni nu e de neinlocuit la job, insa pt copilul tau nu exista nimeni mai potrivit sa-l creasca si sa-l iubeasca.

Am zis, am zis!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Mai fetelor....eu inca sunt socata de ce a putut sa scrie o viitoare mama...."un an o sa bag pe o gaura mancare si o sa sterg la alta gaura kk, si ....vai ce lucru minunat fac eu"...mi-a trebuit ceva timp sa-mi revin...nu cred ca aici mai e vorba de depresie cand o mama isi numeste PROPRIUL COPIL in felul asta...sa inteleg ca a facut acest fiv sa fie in randul lumii altfel nu pot sa inteleg gandirea..
si Madalina77, dc nu-ti place la noi nu mai scrie si nu ne mai citi...cred ca toate am trecut prin depresii, temeri ca nu vom face suficient de mult pt copilasii nostri, ca nu ne vom descurca singuri,etc...dar sa gandesti asa despre copilul tau...e f urat...
In fine, fetelor, m-am amuzat cu voi...am destins nitel forumul
Huski suntem langa tine!Bafta multa maine si asteptam vesti despre voi cand poti!

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

raluca - ca ai vorbit ca un om mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Raluca sa inteleg ca sunt si eu deschisa la...tine?Deci ne simtem bine impreuna care va sa zica.
Huski baga mare mamico ca de maine ai pus-o cu cacaciosu' ala mic.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ce se intampla aici?????
Ce-ati patit mai fetelor????

Noi abia ne-am intors de la prima noatra intalnire cu obstetricianul, un englezoi de la mama lui cu un accent superb dar sa ne revenim ca-s femeie serioasa cu barbat si copii.
Totul a durat 4 ore, cantarit, dat teste urina, sange, dat toata istoria mea si a familiei de la Adam si Eva. Reluata povestea cu doctorul desi avea totul deja in dosarul pregatit de rezident. Mi-am fazut odraslele, unu dadea din manute , piciore ce mai dansator il face mama celalalt nu misca. Data trecuta a fost la fel da nu-mi amintesc care misca si care nu, acu stau si ma intreb de ce nu miscau amandoi? Am zis ca poate unu e mai puturos.

Am vorbit cu un nutritionist, face parte din consultatie, se pare ca o sa ne vedem la fiecare control, mi-a facut capul calendar cu 6 mese pe zi......in sfarsit multa palavrageala.
Se pare ca totul e ok cu bebeii, o sa ne vedem cu nenea doctorul pe 10 februarie, sa facem testul pentru pliul nucal.

Cam atat despre noi, pupam dulce la gravidute, ex-gravidute si bebei.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

ralu ai zis si bine ai zis.

Huski bafta inca odata pt maine. Nastere usoara refacere rapida si bebe sanatos si mancacios,

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dragaica bine ai venit de la dr ala mishtoc si felicitari pt bebicii tai care te avertizez ca vor fi cacaciosi rrau.Deci sa ma opreasca cineva.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput