Gravidute prin FIV (57)
Raspunsuri - Pagina 23
claudia79 spune:
Hopa, pardon, te pup cum sa nu Raluca draga si tu si Elenada m-ati veselit tare. Numa ca cu tine si Cata eram deja obisnuita, Ella o fost revelatia serii pentru mine
"Depresiva cauta vopsea de par blond" o fost tare asta. Hai pe bune ca ar trebui schimbat numele, e monoton asa, ar fi fain o denumire mai misterioasa care sa incite la citire. Cata, putem?![]()
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Si uite asa, in cazul in care as fi avut vreun dubiu - desi nu a fost cazul - acum am certitudinea ca urarea ce am facut-o acum vreo 9 luni a fost cea mai potrivita pe care as fi putut sa o fac... castelana - sper ca mama ta sa fie mult mai bine.... Catalina |
Imi amintesc urarea... ai dreptate,

Mama e acasa, multumesc, asteptam si iar asteptam.
te pup si sa fie sanatate, inclusiv mentala
te pup si ai grija de tina

castelana fericita
30+
castelanaC spune:
Buna dimineata fivoaselor, ce activitate, dar sincer mi-a stat mintea. Tine-ma Doamne! asa macar ca acum la minte, da-mi puterea de a ramane lucida, de parca-s fi
.
In timp ce ieri, cand am luat in fine patutul, cu saltea plus aparatori, doamne ce bucurieeeeeeeeee, stiti ca am plans? DAAAA dupa ce l-am carat in masina am pplans in parcarea fierbinte si parfumata de esapamente ambalate, de sotul meu saracul nu stia ce am patit asa brusc, poate a gresit modelul de patutz.
Era o emotie mai ceva decat mi-a zis sa ne casatorim si sa plecam in lume (nici in tara mea, nici in tara lui), decat atunci cand am intrat la bratul tatalui meu in biserica de tremurau si chilotii pe mine in ritm de Ave Maria si eu o cautam(ditamai capra inalta cata sunt) pe mama cu privirea sa-mi trimita ceva curaj ca eram uda toata ca ma maritam, mai ceva decat a doua zi cand am plecat in voiaj de nunta salutand pe toti apoi de acolo direct peste mari si tari la 18 ore de mers cu avionul, mai ceva decat toate emotiile de la tratamente si de aflarea acestul beta, imi rasuna in urechi vocea asistentei: felicitari sunteti insarcinata!
Va dati seama, e vorba doar ca am luat patutul, m-as fi culcat in el, asa inca neinstalat in cutia sa de carton acum dimineata m-am dus si l-am mangaiat. Sunt fericita la culme!
Nu ma gandesc cand il vad montat sau deja "locuit" de minunea noastra mica!
Fetelor, deci in timp ce eu ma "udam" de fericire ca am luat patutul mult visat (ca haina de blana sau cele mai scumpe si rare diamante, nestemate de pe glob) acilea d-le activitate... no coment...senza parole, da credeti ca pot? nu pot domne sa stau asa mutus! ca ma stiti reactionara...
Mai ales acum cand am si patut cu salteluta si aparatori!![]()
Incep sa devin o viitoare mama implinita.
Am si lenjerie data cadou cand am cumparat(cred ca mi-o dadeau oricum de la maga) am si tampoane pentru mine (la gaurile proprii... sani si...etc) am si forfecut deci nu ramane cu unghiile lungi si doua bibe mici, preventiv. restul mai vad le iau la fiecare vizita sa le savurez, parca-s fi un copil mic la 37 de ani... intarziat?
Darcat am asteptat eu momentul asta, constient sau nu.
Poate am mai zis, oricum daca ma repet ma intelegeti, e neuronul gravi si stiti cum e, ma complimenteaza sotul ca intra in scena destul de rapid si scleroza, imi place cum suna la sfarsit... roza, sanchi!
Dupa o copilarie fericita, cu bunici de famil vechi, militari de cariera, cu bunica (dama cu palarie) care avea doamnele ei la dulceata si serbet, etc, dupa perioada adolescentina, urmeaza cea dulce a universitatii in dulcete Iashington, superb....cine a fost acolo intelege ce zic.
Plec apoi in tumultoasa capitala si in 7 ani (cifra de cifra) deja eram o tanara suita pe tocuri (prima data ma rusinam ca eram cam capra, si prea slaba) cu firma proprie, bani de venea din munca dar niciodata nu le duceam lipsa, cu vacante si calatorii lunare si casa cumparata singurica, eram ceea ce se cheama dle azi Femeie de cariera (nu-mi place termenul ca suna asa ca piatra) dar eu asa eram. Ma invarteam in cercuri "inalte" petreceri si alte acareturi, chiar cu ministrii si toata lumea adiacenta. Organizez coferinta, in tara, oriunde, plec la congrese si alte chestii in lume. si vremea trecea, cica eram foarte implinita!
Viata mea era asa.
Dar aici intra in scena EL, cel ce va deveni sotus adoratus, ne iubim nebun in vacante si alte calatorii in lume, s asa decid sa ma marit si la re...
lumea ramane masca, eu hotaresc sa vand tot si sa plec, punct.
Azi ce sunt?
O foarte fericita casnica sotie, viitoare mama si de cand m-am maritat o casnica fericita!
Credeti-ma nu am stat in viata mea acasa degeaba cred ca din perioada pregradi... in vremuri trecute. Nu-mi lipseste activitatea, mintea e tot timpul ocupata cu ceva daca vreau, viata sociala mi-am construit-o, chiar si aici in necunoscut.
Nu simt ca-s asa ca nu fac nimic, am tot timpul din lume pentru mine, toate hobby-urile mele, citesc, scriu (aparte pe forum) etc.
Acum astept sa se umple casa de toate cele: gangurit parfumat de bebe mic, nebuneala si emotie.
Astept aceasta noua provocare a vietii, o consider o treapta in sus, sa devin mama si Doamne Ajuta sa vina imediat un al doile copil si poate avem timp de nr 3.
Asta vreau si imi doresc.
Familiea mea fericita, oriunde ma voi afla in lume.
Am toata speranta ca ma voi descurca!
Cum ma priveste acum sotul meu cu burtica ce e mare, cum ma complimenta in primele saptamani (cand niente oja, creme, machiaje si alte vopsele acoperitoare de fire albe), nu am simtit nicicand: cald, dragastos si plin de iubire.
Imi pare bine ca aici pe forum am putut citi pareri diferite.
Din contradictie se naste progresul!
Imi place sa vad si alte tendinte, nicidata nu am considerat ca daca nu e ca mine nu e bine!
Dar acum aici discutam din postura de viitoare mame, altele din cea de mame si invatam, ne mai batem capul, ni se mai ridica hormonul si nervul optic la amisfere superioare.
E minunat pentru mine sa devenim mame si sa dam viata ( cu tot ceea ce vine dupa parfumat si plangacioso-varsacios)
Astept acesta perioada asa emotionata, la fel cum am astepta-o pe cea a sarcinii, Ellanik si fetele stiu cu greturi si stari de rau care la mine n-au venit, dar eu eram fericita oricum cu sau fara ele.
Astept si ma rog deocamdata la Dumnezeu sa fiu sanatoasa, bebe la fel si sa vina cu bine pe lume, daca se poate si la termen
Asta va doresc si voua, sanatate si bebelusi sanatosi.
Scuzati-mi pledoaria, dar hormonul meu s-a sculat asa in dimineata asta, sunt o casnica fericita, viitoare mami si voiam sa va mai zic odata!![]()
Pup Fivoasele mele dragi si luptatoare, pline de atitudine si temperament!

A si nu in ultimul rand flori

pentru voi!
castelana fericita
30+ 
castelanaC spune:
Huski draga,
Azi e marea zi!!!!!!
Vine pe lume minunea voastra!!!!!
Sa ai nastere usoara fi bebe sanatos!!!!
Tu sa te refaci repede si ai laptic rauri, rauri!!!

toate florile din lume pentru mami Huski!!!!!!
castelana fericita
30+ 
eumada spune:
bey gagici sunteti criminale...da` ce bine e ca aveti de unde lua haine...io nu am verisoara avuta asa ca port tricourile mai vechi de-ale sotului si sosetele rupte tot de ale lui..facem economie ce naiba..ce rupe el port io ca doar grsa si mare si nespalata pe cap de trei zile..oricum daca nu ma vede nimenea dece sa mai spal paru`e scumpa apa.....si samponu...
Da` care esti cu braul ca e bun tare...io am unu` pe care l-a purtat soAcra dupa nastere...beton acu` 37 ani erau chestii bune....
Edit...scriu cu copchilu` in brate si scriu ca o.....semidocta...sorry....si a mea kk de 2 ori...asa ca pute mai putin...da pute.....
Si da Raluca stiu si eu ce inseamna sa iubesti la disperare mogaldeatza cu bale,kk si pipi,care urla si vomita si care vai mananca lapte NAN si nu-l tine ci face pipi si kk...puah...
Castelana esti tare........
VA PUP PE GAGICILE TARI...
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
miruna79 spune:
Doamne fetelor sunteti bestiale rau, m-am prapadit de ras citind ce ati scris.... nu mai intru acusica in detalii ma apuc de capitol nou si mai vorbim acolo...
pupici
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
35+
Daniel
AMR 4 saptamani (sau mai putin)
BEBE