Gravidute prin FIV (57)
Raspunsuri - Pagina 12
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Mi-e f teama si am deja cosmaruri legat de alaptat, nu stiu daca voi face fata durerii de sani si daca il voi accepta pe bebe la san daca ma dor. E o chetie psihica mai mult, nu ma pot atinge de sani, daca ma dor, darmite sa ma mulg sau sa il pun pe bebe. Sper sa nu ajung sa cer pastile de oprit lactatia!! 38+ ![]() ceza pe 02.02.2010 |
Draga mea, alaptatul este primul lucru bun pe care-l poti face pt copilul tau. In aceasta perioada nevoile tale trec pe plan secund, imunitatea copilului este mai importanta decat orice durere.
Apoi, durerea nu e musai sa apara, daca vei pune copilul corect la san prima data. Desigur, sunt situatii in care din motive medicale alaptatul este imposibil, insa dc ai lapte si bebe vrea sa suga, nu vd niciun motiv sa-i refuzi acest lucru atat de firesc.
Si btw si nasterea e dureroasa..
de Natalia (03.09.09)
elenada spune:
Huski nastere usoara. tinem pumnii stransi.
Blue flower e greu de zis de pe acum daca vei alapta. Cu toata durerea de sani nu prea poti refuza un bebe mic care te cauta cu disperare. cand il vezi cu gurita aia micuta deschisa in cautarea hranei. Greu rezisti. Oricum dorinta vine odata cu bebe. Nici nu iti imaginezi cum te poate schimba mana aia de om. Dintr-o data vei simti ca poti trece mari si minti pentru el. Nu te stresa acum ca o faci degeaba. Mai ai putin si ai sa vezi cum e. nastere usoara.
legat de kg luate in sarcina eu sunt de parere ca nu ele sunt problema. kg se duc repede daca ai vointa. Cred ca mai greu e pana isi revin oasele soldurilor cum erau inainte. Eu am problema asta. desi am aceleasi kg ca atunci cand am ramas gravida hainele nu imi vin
nu incap in pantaloni pt ca acum sunt mai lata in soduri.
tot sper sa imi revin la formele initiale sau macar la unele apropiate.
Pupici la burtici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Fragutza spune:
Huski, Natalia e bine, e o dulcica, foarte curioasa sa vada ce si cum.
de Natalia (03.09.09)
blue_flower spune:
Fetelor, multumesc de incurajari, dar.....
voi vorbiti de instincte pe care eu nu le am. Oare o sa mi se destepte si mie? Ca eu nu simt acum ca as muri pt copil sau ca nu mai contez eu, e ceva f ciudat. Si mai simt ca nu voi fi niciodata de genul: eu nu mai contez, conteaza copilul. Inseamna ca sunt denaturata rau de tot.
Eu imi doresc sa ma fac blonda la loc, sa pot sa plec in delegatii cat mai repede si sa nu ma doara sanii!! Va dati seama cat sunt de departe de sentimentele alea de vorbiti voi de ele??!!! Si asta ma deprima si mai mult. Deja stau acasa de la inceputul lui ianuarie, lucrand de acasa, nu ca m-as fi desprins de servici, dar ma simt complet izolata, casnica, grasa si imensa...
Imi doresc copilul, Doamne Fereste, ca doar nu m-am dus la FIV nedorind copii....dar e ciudat ca nu simt induioseli din astea.
Un psiholog, ceva??!!???
Elenada, chiar si la nasterea prin cezariana ramai cu bazinul latit? God....ce naspa!
Si dupa vreo 16-17 ani iti zice....'mama, e viata mea, fac ce vreau cu ea...ce te bagi tu!!'
38+ 
ceza pe 02.02.2010
Fragutza spune:
Mda, am ramas cu un gust amar dupa ce am citit postul tau..
Uite, pt binele copilului du-l la bunica paterna sa-l creasca! Intre timp tu te poti face blonda, pleci apoi in delegatie, mai treci pe la el, dar nu-l iei in brate ca se rasfata... aaa si musai sa-i iei cadouri multe sa stie ca mami lui e iubitoare.
de Natalia (03.09.09)
miruna79 spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Si dupa vreo 16-17 ani iti zice....'mama, e viata mea, fac ce vreau cu ea...ce te bagi tu!!' |
Da blue am mai auzit replici de genul de ce m-ati adus pe lume sau de ce m-ati facut, cred ca inebunesc dc mi-ar spune copilul asa.
Cred ca sentimentele se vor naste odata cu bebe , odata ce il vei tine in brate si vei realiza ca de fapt acest sufletel mic depinde numai de tine.. sunt multe mame care zic ca tine,asta nu inseamna ca eti ciudata, ne vei povesti pe parcurs, vei vedea ca se schimba totul.
Ralu ce frumusica e Natalia si ce poze reusite i-ati facut, sa va traiasca sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
35+
DanielAMR 4 saptamani (sau mai putin)
BEBE
simona2 spune:
Huski..dr imi spunea ca aproape de termen incepi sa te simti mai bine, mai usoara pt ca burta se lasa si poti respira mai bine. Legat de nr. la pantofi stiu ca exista o legatura intre nr. mici si marimea bazinului. Din cate am inteles e ideal sa ai peste nr. 37.
Blue flower...si eu imi fac ganduri de genul "oare cand o sa ma pot intoarce la munca? daca vine clientul x si eu nu sunt acolo?" desi abia asteptam sa scap de serviciu, sa intru in prenatal si sa se nasca bebe. Cred ca e mai degraba frica de necunoscut oarecum...ne gandim la ce putem controla.
Bine..ceva sentimente materne ma incearca mai ales ca bebelina e f activa si ma induioseaza cand o vad asa cum parca incearca sa comunice prin burtica. Eu am incercat o chestie de care citisem tot pe DC pe undeva si m-a ajutat sa ma conectez cu bebe. Pui mana pe burtica si mangai usor intr-un loc in timp ce-i vorbesti. O sa vezi ca exact in locul ala loveste si te topesti instantaneu...cel putin la mine functioneaza de fiecare data.
Miruna, nu stiu daca e curaj sau nebunie...sa vedem cum va fi pana la urma.
36+
Andreea, AMR aprox. 3 saptamani
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Mda, am ramas cu un gust amar dupa ce am citit postul tau.. Uite, pt binele copilului du-l la bunica paterna sa-l creasca! Intre timp tu te poti face blonda, pleci apoi in delegatie, mai treci pe la el, dar nu-l iei in brate ca se rasfata... aaa si musai sa-i iei cadouri multe sa stie ca mami lui e iubitoare. de Natalia (03.09.09) |
Ai inteles gresit...never mind!
38+ 
ceza pe 02.02.2010
ellanik spune:
Many ai dreptate fac bagaje,liste,listutze,pregatiri.
Blue_flower fara suparare si eu am inteles ca si Raluca.Cel putin asa ai descris tu.
+34 cu
George-Theodor
AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
hepilica spune:
seara buna!
fetelor, ce putin mai aveti....!!!! abia astept sa veniti cu vesti. va doresc tuturor nasteri usoare si bebei sanatosi. dragele de voi.
blu - mami, nu-ti face griji. vei vedea, chiar daca acum nu simti, puiul tau va deveni mai mult decat centrul atentiei tale imediat ce il vei tine in brate. il vei iubi cum nu te astepti inca si vei simti dragoste pentru el prin toti porii. vei vedea, sta in firea lucrurilor, ca el va fi pe primul loc, fara ca tu premeditat sa asezi lucrurile intr-o ordine. faptul ca acum nu simti asta, nu-i nimic atat de grav. si faptul ca, iata, nu te-ai mai facut blonda in perioada sarcinii, faptul ca ai facut totul ca puiul sa fie bine acolo la tine in burtica ...toate astea sunt premise ca vei fi o mamica buna, ca vei vibra afectiv pentru puiut mai mult decat o faci acum. iti vei iubi puiul mai mult cu fiecare zi ce trece. te vei simti responsabila intr-un mod in care nu te-ai mai simtit. orice femeie ce poarta in pantec un copil pe care si l-a dorit, il va iubi cu toata fiinta ei. mie aproape ca imi este imposibil sa exprim cat de mult o iubesc pe maia si ce inseamna ea pentru mine. mi-as da viata pentru ea.
draga mea, te asteapta cel mai minunat eveniment din viata ta si vei fi surprinsa de sentimentele pe care le vei simti imediat ce iti vei tine pruncul in brate. este un copil dorit pentru care ai luptat. sigur vei fi o mamica buna. nu-ti repeta la infinit "eu nu simt asta...", nu te blama.... vei simti. o sa vezi. si o sa mai vezi ca prioritatile tale vor fi altele cand stii ca puiul tau este dependent 100% de tine. el nu poate trai fara tine.
eu stau cu maia 24/24. lipsesc de langa ea 2-3 ore la sfarsit de saptamana cand mai plec la mama sau la cumparaturi... si numai la ea ma gandesc in aceste 2-3 ore, e cu mine in gand tot timpul si mi se face dor de ea..., il sun pe sot de pe drum sa il intreb ce face micuta... cand ajung acasa o coplesesc cu imbratisari si pupaturi. si lipsesc doar 2-3 ore.
va pup dragelor si va doresc sarcini usoare....si fiti vesele. 
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.