Gravidute prin FIV (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Miruna, stai linistita in pat si bea multa apa...din cate am citit e normal sa ai contractii in ultima parte a sarcinii, iar daca nu sunt regulate si la intervale scurte nu ar trebui sa ingrijoreze. Cred ca ar trebui totusi sa vb cu medicul tau inainte de a opri tratamentul. Ai grija de tine si totul va fi ok.

36+ Andreea, AMR aprox. 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fete dragi
in sfarsit am avut si eu o noapte mai linistita, am dormit bine m-am mai trezit sa ma duc la toaleta dar nu am avut nici o contractie.

Simona cand te duci la dr sa fixezi data marelui eveniment? eu la sfirsitul saptamani viitoare , ati vorbit de anestezie?ce anestezie ti se va face? eu mi am luat trusa de rahi si epidurala ca asa mi a zis drul.

pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 35+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

miruna, simona, multumesc

Fetelor, nu va ingrijoati cu kg puse in timpul sarcinii pt ca eu in 6 luni le-am dat deja jos.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Lunea viitoare cred ca fixam data, Miruna. O sa nasc la Medlife si nu cred ca va fi nevoie sa cumpar trusa de anestezie. In tot cazul va fi epidurala anestezia. Eu inca mai sper sa mi se rupa apa inainte de data fixata si sa nasc naturalfara taieturi si dureri mari..exact ca-n povesti
Ma bucur ca te simti mai bine...asta e in ultima perioada a sarcinii..tre sa stam cat mai linistite ca sa ajungem cat mai aproape de termen...ti-am spus ca am simtit-o pe pielea mea..cu cat sunt mai agitata si nu stau locului, cu atat ma dor mai tare toate cele.

36+ Andreea, AMR aprox. 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Moniland, sa-ti traiasca frumuselele, sunt superbeee! Doamne cum mai trece timpul...

MIruna, Simona, sunteti aproape si voi, Doamne ajuta si sa vina bebicii atunci cand vreti voi

Eu deja ma apropii de ultima suta de metri si sper ca n-o sa am vreo surpriza pana joi. Deocamdata ma simt foarte bine (suspect de bine, chiar...)
Mie nu mi-a zis nimeni sa cumpar trusa de anestezie, sper sa aiba in spital.

Apropo, a nascut cineva la Giulesti si a trebuit sa cumpere anestezia de la farmacie ?!?

38+- AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Huski chiar ma intrebam ce mai faci, ca ai trecut rarut pe aici in ultima vreme.iti vom tine pumnii stransi joi, sa nu uiti sa ne anunti prin cineva sa ne bucuram si noi
Simona Doamne ce tare eti, eu sunt ingrozita de faptul se poate rupe apa inainte... eu vreau sa fie totu programat sa ma simt in siguranta.Ia mai vorbeste cu drul luni poate accepta sa nasti normal, ca dc nu ai probleme n-are de ce a te refuze dc e dorinta ta..

o zi buna tuturor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 35+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski

Moniland, sa-ti traiasca frumuselele, sunt superbeee! Doamne cum mai trece timpul...

MIruna, Simona, sunteti aproape si voi, Doamne ajuta si sa vina bebicii atunci cand vreti voi

Eu deja ma apropii de ultima suta de metri si sper ca n-o sa am vreo surpriza pana joi. Deocamdata ma simt foarte bine (suspect de bine, chiar...)
Mie nu mi-a zis nimeni sa cumpar trusa de anestezie, sper sa aiba in spital.

Apropo, a nascut cineva la Giulesti si a trebuit sa cumpere anestezia de la farmacie ?!?

38+- AMR 3 zile

Huski, tu nasti normal?
Ca eu stiu ca se cere - la anumite spitale - kit-ul de peridurala pentru nasterea normala.
Pentru Rahi anestezie - in cazul cezarienei - nu se cere kit cumparat. Sper !!!
Cel mai bine si mai bine ar fi sa suni la Giulesti sau eventual pe Florina sau pe Dna Geta sa iti dea un nr de telefon de al anestezistei, sa stii sigur, sigur ce si cum.
Desi eu inclin sa cred ca ti-ar fi spus Prof-ul daca ai nevoie de ceva. Eu stiu ca au de toate in Giulesti.
Bafta mare.
Tu esti joi? Eu numar zilele pana martea viitoare
Mi-e f teama si am deja cosmaruri legat de alaptat, nu stiu daca voi face fata durerii de sani si daca il voi accepta pe bebe la san daca ma dor. E o chetie psihica mai mult, nu ma pot atinge de sani, daca ma dor, darmite sa ma mulg sau sa il pun pe bebe.
Sper sa nu ajung sa cer pastile de oprit lactatia!!

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Miruna, contractiile sunt oarecum normale acum, vb de cele care cedeaza cand schimbi pozitia. Daca insa ai dureri si esti ingrijorata suna pe dr. Eu le-am avut de pe la 20 si ceva de saptamani.

Huski, tinem pumnii!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Mi-e f teama si am deja cosmaruri legat de alaptat, nu stiu daca voi face fata durerii de sani si daca il voi accepta pe bebe la san daca ma dor. E o chetie psihica mai mult, nu ma pot atinge de sani, daca ma dor, darmite sa ma mulg sau sa il pun pe bebe.
Sper sa nu ajung sa cer pastile de oprit lactatia!!

38+
ceza pe 02.02.2010

Si eu am avut unele temeri legate de alaptat mai ales ca imi doream foarte mult sa alaptez. Am invatat multe din maternitate, insa multe te invata si copilul. Am avut noroc ca nu am facut "furia laptelui" nu am facut rani si totul a mers bine. Mai greu este acum cand Vlad nu mai suge noaptea, ma trezesc cu pijamalele ude de lapte

Castelana, Dragaica, Claudia, Ellanik, nu mai strig burticile mari, ca fac bagaje, dar voi pe unde sunteti?

Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Miruna, asa e am intrat rar dar nu pentru ca nu vreau ci pentru ca nu merge idiotul asta de calculator, abia daca reusesc sa citesc ce ati mai scris si cand vreau sa scriu si eu se blocheaza si ma umplu de nervi.
Tocmai acum s-au gandit si cei cu reteaua de cartier sa vanda abonatii celor de la RDS parca...o fi si asta una din cauzele pentru care merge reteaua atat de prost....
Te si stai cumintica. Ai grija de tine si de bebe

Blue flower, ai dreptate, si eu cred ca mi-ar fi zis Profu' sau asistenta sa-mi cumpar anestezia daca era nevoie...
Nu vreau sa nasc natural si Profu' a zis ca la ce statura am si ca am piciorul mic..(n-am prea inteles ce calcule a facut) se pare ca nici sa vreau nu am cum sa nasc natural ca am bazinul mic si copilul se anunta maricel...
Cat despre faza cu alaptatul si la mine tot asta e cosmarul cel mai mare...tare as vrea sa pot s-o fac fara mari probleme. Eu ma dau cu garmastan de vreo doua luni si sper sa ajute...

Raluca , saru'mana, ce mai face frumoasa Natalia?

38+- AMR 3 zile

Mergi la inceput