Gravidute prin FIV (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fete dragi

Sophie maajoritatea dintre noi am avut hematoamesi am sangerat, important sa stai cumintica in pat , sa ti iei tratamentul si se va elimina, nu te stresa stai linistita ca va fi bine.
Simona mi a placut caruciorul vostru e mititel . la noi e problema cu liftul ca intre usi e numai 55cm si de aia caut unu mic ca pana la etaju 6 unde stau eu nu pot urca cu el in brate.
Blue Si caruciorul tau mi a placut tare mult intradevar l-am gasit numai pe chicco.com pe la noi nu e bagat inca, imi spui si mie te rog la ce magazin chicco ai fost adica locatia, l-as trimte pe sot sa se uite.
Carmelly mamica de gemenasi, asta e n-ai ce face cu durerile astea ,iepurasi cresc si isi fac loc,aveti grija de voi.

pup toate fetele fara exceptie

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 34+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ma intorc la munca mea de toate zilele.....ce m-oi face cand o veni bebe nu stiu...o mana cu bebe si o mana cu laptopul.

37+

Hahahaha imi imaginez situatia o mana pe bebe si una pe laptop ... Cand va veni bebe probabil n-o sa mai treci pe aici mai deloc ca ti va ocupa tot timpu.. hai ca nu mai e mult cat ai clipi si il vei tine in brate.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 34+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna ziua mamici si burtici!

In sfarsit pot si eu sa intru sa va vad (ma dispera calculatorul asta )

Castelana, n-am apucat sa-ti zic, dar sa stii ca m-am tot gandit la tine si la mama ta. Multa sanatate ii doresc!

Blu flower, mai poti?

Eu ma misc din ce in ce mai greu, bebe e la fel de plin de energie mai ales noapte pe la 23:30 cand ma dau cu crema pe burta, o fi avand senzatia ca ma joc cu el .
M-am plictisit ingrozitor de statul in casa si abia astept sa vina data de 28.

Sheri, ai grija de tine si puiuti

-ici tuturor!

38(fix)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Neata fete dragi

Sophie maajoritatea dintre noi am avut hematoamesi am sangerat, important sa stai cumintica in pat , sa ti iei tratamentul si se va elimina, nu te stresa stai linistita ca va fi bine.
Simona mi a placut caruciorul vostru e mititel . la noi e problema cu liftul ca intre usi e numai 55cm si de aia caut unu mic ca pana la etaju 6 unde stau eu nu pot urca cu el in brate.
Blue Si caruciorul tau mi a placut tare mult intradevar l-am gasit numai pe chicco.com pe la noi nu e bagat inca, imi spui si mie te rog la ce magazin chicco ai fost adica locatia, l-as trimte pe sot sa se uite.
Carmelly mamica de gemenasi, asta e n-ai ce face cu durerile astea ,iepurasi cresc si isi fac loc,aveti grija de voi.

pup toate fetele fara exceptie

Miruna 34+ Daniel

BEBE

Miruna79 exista magazin-reprezentanta Chicco pe Str Ceaikovski Nr.7 Sector 2, e pe o strada intre Floreasca si Vacaresti sau Vacarescu. Pont: am cerut reducere si am primit, 150 lei, constand intr-un carusel pt patut plus 2 buc parasolar. Bine, valoarea reducerii nu e f mare, dar e ok. Noi suntem incantati. Cand l-am deschis si montat am descoperit ca nu avea kit-ul de prindere landou in masina si s-a dus sotul meu si i l-a dat si pe ala, tot fara bani, desi costa si ala tot vreo 150 lei.
Eu cand am zis de laptop, m-am referit la faptul ca va trebui sa lucrez si dupa ce se naste bebe, ma lasa vreo 2 sapt libera, apoi....dupa cum am zis, o mana pe laptop, una pe bebe

huski, mai pot, ce sa fac...azi am fost la servici vreo 3 ore, de dimineata, apoi la cosmetica, apoi la o banca, am mers pe jos din rosseti pana pe lipscani si credeam ca ma scurg!!! apoi prin unirii nitel....cand am ajuns acasa am adormit
Eu astept ziua de 02.02.2010!!! Sper sa nu nasc inainte, ca nu imi doresc sa aleg panicata, uda toata si urland la alte masini din trafic.
va pup.

37+

Mergi la inceput

blue merci mult de informatie, o sa il trimit pe sotu sa se uite maine ,, ia mai stai cumintica si nu mai umbla atata ca sa stea bebita pana pe 2.
huski ce putin mai e , ai implinit 38 s, hai inca o saptamana si ti vei tine puiutu in brate

pup toate fetele
o seara placuta

Miruna 34+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, ce putin mai aveti si incepe nebunia si la voi. In primele doua luni nu intelegeti nimic din statutul de mamica. Urmeaza apoi o perioada frumoasa pana la la 5-6 luni cand incepe haosul. Nu stiu cat dureaza, sper ca nu mult.
www.flickr.com/photos/monicahhh/4297311920/in/set-72157621980600772/" target="_blank">fetitele mele

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Moni sa ti traiasca sunt superbe printesele tale.

Eu nu prea am dormit azi noapte imi era greu sa ma mut de pe o parte pe cealalta desi nu am burta mare ,vad ca devine din ce in ce mai greu... asta e important sa fie bebe sanatos si sa mai sta la caldurica ca afara e ger si frig rauuuuuu.

pup toate fetele

Miruna 34+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragi burtici fericite si invingatoare,

in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si tuturor celor care va sunt dragi

sunt o mamica cu doi copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare

iat-o

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!

va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin

poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat

sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (acel 2% din imp pe 2009, care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)

sau orice alta idee de sprijin e binevenita

s'auzim de bine,

Doamne Ajuta!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Miruna, sper sa gasesti un carucior care sa-ti placa si sa intre si in lift...noi am testat si incape f bine..thank God, ca stam la 9!
Si fiindca tot am dat in boala licitatiilor pe ebay am reusit sa obtinem si un scaun de masina/scoica 0-13 kg cu tot cu sistem isofix la jumatate de pret fata de la noi

Moniland frumoase tare bebelinele tale...de mult voiam sa-ti spun! Mai usor ma indoiesc ca va fi..vor incepe sa mearga si sa vezi alergatura-n urma lor...dar e si tare frumos, nu? Si eu sunt mare fan girafa Sophie si altele de genul. Cumperi si hainute organice?

Noapte buna...pt cine poate sa doarma...la noi insomniile sunt tot mai prezente.

35+ Andreea, AMR aprox. 4 saptamani

Mergi la inceput

Buna fetelor

Eu nu prea ma simt bine, nu am dormit azi noapte mergeam din ora in ora la toaleta, plus ca am avut contractii, azi am o greata nasoala, intepaturi si presiune jos plus cate o contractie desi sunt sub tratament cu Gynipral pe care treb sa il opresc peste 2 zile... Sper sa nu ne faca bebe vreo surpriza ma rog de el sa stea cumintel inca un pic ca e frig rau afara.

pup toate fetele

Miruna 34+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput