Fulgusori de nov-dec 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 ANCUTZABRO imi place mottoul de la semnatura ta. Lidia |
mi se potriveste "perfectly" de aia l-am pus
edit: parola e aceeasi ca la contul vechi
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
vias spune:
LIDIA userul este " fulgusori2009@gmail.com"
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
Ancutza_Bro spune:
smaranditza iti multumesc pt raspuns
vad ca parerile sunt foarte impartite, vad eu pe moment cum o sa rezolv
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
Lidia scuza-ma, am avut impresia ca vroiai doar parola
m-a salvat Camy
Fulgusorul meu iubit
Ancutza_Bro spune:
s-a lasat linistea...va pup, noapte buna!
Fulgusorul meu iubit
monis5 spune:
Oauuuu cat ati scris de la 8 jumate
Asa, sa-mi reiau raspunsurile expirate
Miany - ce bine ca finalizezi cu succes camera lui David. Lasa ca tot ce n-a fost cum ai planificat tu ramane in urma, important e ce urmeaza . Si Iuli isi ridica piciorusele cam la 90 de grade, uneori cu tot cu fundulet si e asa de caraghios . Stau acuma si ma gandesc ca el daca la 3 saptamani isi tinea capul ridicat si are tot felul de "activitati" de genul asta, a fost prea ocupat ca sa aiba timp sa se ocupe si de zambit si m-am stresat eu aiurea.
Am citit pe undeva ca atunci cand sunt mici, mintea lor e f preocupata cand incep sa faca un lucru si se concentreaza pe o singura actiune (de aia unii intai incep sa mearga si abia mai tarziu sa vorbeasca, altii intai vorbesc si se apuca de pasit mai incolo etc). Bine ca-s tare la teorie
LauraG - ziceau fetele pe aici ca au fost unii copilutzi mai agitati in zilele de dupa vaccin. sa treaca repede. La noi dupa vaccin au urmat doar 2 zile cu somn intensiv si cam atat (ma sterg si acum pe frunte )
Krelia - spor la cumparaturi. Chiar mi-ai facut si mie pofta de achizitionat ceva nou, desi in urma ultimului raid prin dulap, am facut un pui de depresie - ce multe lucruri poate aduna un om si ce inutile imi par acum....
La sectorul 1 nu au cerut certificatul sa puna stampila ca ai ridicat banii... eu cu temele facute de pe net, am si intrebat si cica nu le trebe
Dana15 - ce fain ca ai intrat la noi si ai scris despre regurgitare... eu ma simt f linistita cand citesc la voi si aflu de o gramada de lucruri ca se intampla la multi bebelusi si pentru Ana frumoasa si delicata
Romanitza - m-am indragostit de poza asta . SI de Damian
Fetelor, a luat cineva legatura cu Dymomo? Oare ce face Danut? Tare sper sa fie bine
Broscuta sa stii ca s-ar putea ca puiuta sa aiba doar o perioada mai agitata, care sa treaca in cateva zile. Am mai patit si noi... ultima gaselnita a fost ca doua zile la rand nu am reusit sa-l adorm la pranza... el care adoarme fara probleme, plangea de obo si numai nu adormea. Dupa cele 2 zile, deja ma inarmasem psihic pentru cele 2 ore de miorlaiala... cand colo, a trecut si asta... cum au trecut mai multe faze pe care le-am experimentat. Ce vreau sa zic fara sa folosesc atatea cuvinte (ca m-a lovit logoreea brusc) e ca, orice fac la varsta asta, nu cred ca dureaza f mult - exemplul cel mai bun este Rares by Lavinia - care saraca se consolase cu somnul lui ziua si lipsa noaptea si uite ca pana si asta a trecut...
Apropos Lavinia - ce fain ii Rares in clipul doi, f f concentrat si cu ochisorii ca margelutzele
crlp - da, cam toate am experimentat scremutul bebelusilor ca sa aiba scaun. In principiu nu e nici o problema de tranzit, insa dureaza o vreme pana se obisnuieste cu evacuarea, cauza aparenta fiind ca laptele de san este f bine digerat si, rezultand f putine reziduuri, acestea nu stimuleaza suficient intestinul pentru evacuare.
Daca vrei sa ai mai mult laptic si sa stimulezi lactatia, nu lasa pauze atat de mari... chiar daca bebe nu suge pentru ca doarme, e bine cam la 3 ore sa scoti tu laptic. Iar asta cu scos laptele ca sa vezi cat papa bebe... e irelevant si f stresant. Eu daca ma luam dupa asta imi luam campii de mult (ideea fiind ca noi nu putem scoate cu nici o unealta atat de mult lapte cat poate scoate bebe dintr-un san).
Afara l-am tinut numai la inspiratie, la inceput cate 15-30 de minute, dar apoi in functie de cum a fost vremea (in ziua de Craciun am stat peste 2 ore in Herastrau de ex)
Fetele care incercati sa reinstalati lactatia eu va tin pumnii tare si abia astept sa intrati sa ne spuneti ca ati reusit
Ancutza - eu am mai povestit cand era Santiago mai mititel putin ca am descoperit ca daca il lasam pana la sfarsitul mesei, nu mai scotea neam nici un aer, puteam sa-l tin si in cap. Asa ca dupa primele minute la san cand inghitea cu mare pofta si il si auzeam cum ia aer, cum se satura putin, cum il ridicam, scotea aerul in max 30 secunde si apoi il puneam la san, unde sugea mult mai calm. Asa ca la sfarsit, cand il lua si somnul, nu mai era nevoie sa-l ridic. Acuma mai nou noaptea nu-l mai ridic decat in mod exceptional, dar tre sa recunosc ca nu-l doare nimic, altfel... Poate incerci si asa, s-o intrerupi din supt ca sa scape de aer... zic si eu, poate e o solutie si la voi. Si felicitari ca sunteti pe cale sa renuntati la completare
DianaR - te rog nu mai spune ca ai monopolizat subiectul, ca avem o multime de pagini goale pe care sa scriem toate ... mie asa-mi place cand cand scrieti mult si am ce citi si la ce cugeta
Broscuta - si eu zic ca ce descrii tu acolo este un copil care nu prea exista in realitate . Inafara de cele obisnuite (kk, papa, pipi etc) acum de vreo doua saptamanani a inceput si Iuli sa fie interesat de ce e prin jur, se uita cam 15-30 de minute la caruselul de la patut (in timp ce-si suge pumnii) - dar asta numai in prima parte a zilei cand este mai odihnit si binedispus, in centrul ala de joaca sta cam la fel... 15-20 minute dupa care se plictiseste, mai nou se uita prin casa rotindu-si privirea, daca il plimba cineva in brate... stai linisita, sa treaca de 2 luni si ceva, vorba Dianei, acuma abia vede. Vine ea si curiozitatea imediat, nu te mai stresa... nu fa ca mine cu zambitul, ca ma tot rodea si v-am zapacit si pe voi de cap - Zen, mami, zen (apropos, cunostinta cu pricina are copii? si daca da, ce varsta au? - ca parerea mea e ca a uitat cu siguranta varsta la care incep ei sa descopere lumea la modul la care iti spune tie...)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
Lumi_Richard spune:
Monis,ce bine le mai spui tu!
Crlp,ce dulce esti cum te consumi tu pt fiecare amanunt din viata lui de bebel mic-mic! Off,cat imi place sa-ti citesc postarile,simt parca la noi chestiile alea au fost demult,demult tare!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
mihamora spune:
Smaranditza- e destul de diferit de la o companie la alta si de la o tara la alta, in principiu se urmaresc coditiile generale. De ex., uneori am trecut cu apa in termos, alteori m-a pus sa gust laptele sau ceaiul din biberon sa fie siguri ca nu e altceva. Cu scaunul de masina nu am fost niciodata. In Mexic am mers cu o companie care nu foloseste centuri pentru bebe , a fost singura intalnita.
Ancuta - de obicei nu ridic copilul noaptea dupa alaptat, decat daca se foieste rau, il ridic putin de spate, ca si cum ar sta in fund, dar nu il iau in brate.
Romanitza- super pozele, aratati foarte bine, bebe e un scumpel.
Lavinia-ce frumos sta bebe Rares la baita, ii place tare mult.
Monica- vindecare rapida si sa ti se indeplineasca dorinta cu alaptatul! Pupici Mariei.
Am pus poze noi aici
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
crlp spune:
dragele mele va multumesc pt. sfaturi si ajutor
m-am mai uitat peste pozicile voastre, aveti niste fulgusori f frumosi, sa va traiasca la toate
eu acum am reusit sa-l adorm pe Matei, s-a trezit la 2.30, a stat la tztz pana la 3.30 si a papat si 30 ml LP ca era tare agitat si nu vroia deloc sa doarma... vedem cat il tine