Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Krelia,`aerisire` placuta maine!

Si eu o schimb inainte de fiecare masa si o pun pe umar dupa...foarte rar se intampla sa nu ragaie. La ce colici a avut a mea,nu as indrazni sa risc fara sa o pun pe umar dupa masa!

DianaR,esti o dulcica,e o placere sa te avem atat de activa!

Ancutzica,tocmai am citit pe `MayoClinic.Com` ca nu e bine sa tii bebelusii in scoica in timpul zilei,este indicata utilizarea pe perioade cat mai scurte.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Costa, cel putin la centrul la care merg eu, 120 de euro 10 sedinte, in Italia costa 50 de euro sedinta.

de cand pandeam eu pe aici sa spui si scorul, nah ca acu am aflat si m-am linistit..E drept ca dupa cum zici tu ca slabeste eficient s-ar merita banutii..asta in cazu in care as dispune de ei
Deci tot dieta e mai la indemana celor cu buzunarele goale........Bine, pt o dieta sanatoasa trebuie si acolo banuti..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lumi o tin cat e treaza, dupa ce adoarme o pun in patut...oricum scoica e de la 0+ si am inteles ca totusi nu ii solicita coloana

ideea e ca acolo ii place cel mai mult si sta linistita ca sa mai pot face si eu ceva prin casa

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Romanitza cu placere...ai un baietel frumusel foc, sa-ti traiasca

acu' inca o intrebare:

azi nu a facut kk deloc, dar a tras partzuri...daca poate sa dea partzuri nu ar trebui sa poata face si kk???

(sper sa nu fiu prea cu intrebarea asta )

edit: ea face de obicei de 2-3 ori pe zi ...foarte rar face o sg data pe zi...si azi deloc

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Fetelor multumim pentru felicitarile de pe data de 13, cand am implinit o lunita. va invit cu intarziere pe toate la o si o . eu fiind singura cu bb reusesc sa va citesc si ff. acum rar sa mai si scriu. acum doarme printesa mea de vreo 2 ore si am reusit si eu sa recuperez cu cititul.
carla eu am scos bb afara progresiv, la inceput 10 min, apoi 15, 20 si tot asa si doar daca nu era ger. cand e f frig, o imbrac bine si o scot 10 min pe balcon.
ancutza te admir pt perseverenta cu alaptatul. te
si eu as fi vrut sa renunt la suplimentul de lp, dar asteptam sa se vindece sanul cu operatia si sa incercam sa papam si de la asta (am luat stafilococul auriu din maternitate si am facut o forma de mastita f urata si a trebuit sa ma operez, iar acum alaptez doar de la celalalt san)
Fetelor am vazut ca vorbeati de pompe. eu folosesc pompa electrica de la primii pasi si e foarte buna, are si program pt masaj si stimularea lactatiei si chiar e ok.
va pe toate si sper sa reusesc sa intru mai des.

de scump Maria

Mergi la inceput

monica multumesc

iti stiam povestea si imi pare rau...sper sa te refaci repede si sa poti alapta din ambii sani

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANCUTZABRO imi place mottoul de la semnatura ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

DianaR da, da chiar asa ... Fat Frumos....
Kreliam-am balosit toata gandindu-ma la ce o sa faci maine.... relaxare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Diana si Andre, multumesc mult de informatii. Cred ca cel mai bine e sa vorbesc intai cu compania, ca vad ca variaza conditiile. Daca mai am neclaritati, revin

Ancutza, eu il ridic de obicei si noaptea la ragait. Insa nu il tin mult. Si daca adoarme la tzitzi, si continua sa doarma si cu capul pe umarul meu, nu-l mai chinui, ci il pun in patut. Desi...in cateva minute ori se trezeste, ori se chirceste tot si se screme din cauza gazelor.

Ramo, eu zic ca se merita sa incerci cu pompa si sa nu te dai usor batuta (mai ales ca nu iti sta in fire ). Vezi, mai intreaba pe aici pe fete, poate este vreuna care si-a luat pompa si nu a folosit-o, sau nu o mai foloseste si ti-o poate imprumuta, ca sa nu mai dai banutii si pe aia.

Laura , cum facem noi sa scapam de ceva kg?
Eu am fost ieri la control la medicul care m-a operat (trebuia la 40 de zile, dar a fost chiar de sarabatori, apoi a avut el concediu medical...) si mi-a spus ca totul e ok, pot incepe usurel sa fac sport. Eu am inceput de zilele trecute sa merg in plimbari cu bebe cu carutul (cam o ora/zi...sau doua daca era soare si cald la amiaza) si am deja febra musculara
Eu propun urmatoarele, si daca esti de acord (si se mai inscriu si altele pe lsita), trecem la fapte:

1. 20 de abdomene in fiecare seara
2. renuntat de tot la dulciuri/sucuri/compoturi
3. ultima masa sa fie cel tarziu la 8-9 seara (ca eu tot ciugulesc de obicei...pana ma culc...), apoi numai apa plata sau ceaiuri, ca sa nu pierdem lapticul

Merg la somnic acum, ca bebe a fost cam agitat azi si sunt terminata. Mai punem maine tara la cale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Fetili care e userul si parola de la contul nou de pe gmail?

Mergi la inceput