Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

uite de ce va iubesc eu
Diana esti o comoara la casa noastra , da eu la engleza scris/citit sunt varza...in mare mi-a tradus Ramo
AAA....si eu tot babynova seringa am si , vorba ta, scoate ochii din cap decat lapte din tzitzi...la mine....ca la mamicile alea de la maternitate se umplea din 3 miscari (daca aveau laptarie)

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Ramo si eu sunt de acord cu Diana, o pompa manuala de la Avent ti-ar fi de folos si cred ca isi merita investitia
Broscutza Sabina mea abia recent a inceput sa fie atenta la jucariile de la carusel si de la patut, si are 2 luni jumate...eu zic sa mai ai putina rabdare...intr-adevar eu ziua nu am treaba cu ea...o pun in scoica si sta si se uita la tv sau prin camera...

in seara asta dormea si cand m-am intors spre ea am sursprins-o uitandu-se la un videoclip cu Michael Jackson, nu zicea nimic, liniste totala, cum s-a terminat melodia cum a inceput sa gangureasca

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutzica,m-as topi sa o am din nou la piept....bine,eu si cand ii dau biberon,numai in brate ii dau.

Lavi,L-am admirat pe Rareshel la baita! Si eu trebuie sa-i vorbesc si rade si da din piciore!!! E rau dupa,la imbracat.

Broscutza,lasa prostiile,mami,e mica fata! Nu mai stiu cand a inceput a mea sa fie interesata de jucarii si lucruri de prin casa,dar nu conteaza,orice bebel se dezvolta in felul lui. Oricum,eu cred ca a ta e inca micuta....

Monis,distractie placuta la petrecere!

Andre,ia povesteste tu putin de electrostimulare....cam cat costa,ce dieta tii pe langa? Eu m-am apucat de tae-bo,dar nu tin dieta.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Broscuta, eu zic sa nu te mai alarmezi asa tare daca vezi ca Iulia ta inca nu e interesata de zdranganeli..cum ai si zis..e micuta! Daca se uita la voi, si isi muta ochisorii dupa voi cand va miscati pe langa ea, as zice ca e de ajuns si atat pentru moment. Nici a mea nu mi se pare ca studiaza camera in mod deosebit, sau ceva anume..Doar ca am obs ca se uita la televizor..cand il prinde in raza ei vizuala bineinteles, dar asta de vreo saptamana cred.
Nasol e ca Iulia ta plange mititica, dar si asta stim ca e normal, nu toti bebeii sunt razaciosi si linistiti..ia nu mai baga tu in seama toti cunoscutii cu teorii luate din carti! Fiecare copil e unic, si reactioneaza in felul lui.
La noi rechinasa sta ce sta linistita pe pat, dar nu mai mult de 10-15 minute..pe urma o mut in carut, o plimb cu carutul prin casa, mai tace si acolo, o mai las in carut singura, pe urma o iau in brate, plimbat, stat jos cu ea in brate..astea toate le fac caci altfel imi plange. Si uite asa trece ziua, uneori stau pe forum/mananc/gatesc pe la bucatarie , si cu un picior legan carutu in care troneaza rechinasa..
si sper sa treaca repede perioada asta plangacioasa a fetei!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gata, utima interventie, promit! Simina, foloseste google translate, le cam traduce el anapoda dar in mare cat sa-ti faci o idee merge! Dai copy/paste la adresa articolului in chenaru de pe pagina http://translate.google.com/#en|ro| si apoi traduceti si gata!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Ancutza si DianaR multumim frumos pentru comentariile de la pozici!
DianaR carutul este TAKO Drifter (il distribuie cei de la BABYComfort) si e destul de masiv el, insa e usor manevrabil si are tot felul de functionalitati.

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monisule drag Nu te suspectez io de nimic, ma gandeam doar ca eu vorbeam destul de putin cu Chiara, mai mult cantam si dansam, pana cand mi-a zis pediatra ca orice activitate facem, sa ii vorbesc dulce dulce, mai ales cand ii fac gimnastica si masaj, ca sa asocieze chestiile astea cu ceva "placut". De atunci chiar daca ii citesc forumul, o fac pe ton de poveste, dulce de tot si a inceput sa rada si sa-mi zambeasca. Ancutza Si eu o ridic la eructat dupa fiecare masa, pentru ca altfel stiu ca se trezeste rapid si urla. O las la eructat, apoi o pun pe piept si ii cand soptind, adoarme repede asa la loc. Lumi Eu mereu cu electrostimulare am slabit. Practic iti pune niste aparate pe zonele pe care vrei sa slabesti si iti strange muschii ca in menghina. Daca reactionezi bine, dai jos sedinta si centimetrul. Din cate am inteles, nu e foarte sanatoasa metoda pentru muschi, asa ca am facut maxim o data pe an si cu super rezultate. Dieta pe care o fac pe langa e simpla, incerc sa nu mananc ceea ce ingrasa. Azi muream de pofta de ciocolata, dar in loc sa mananc una intreaga, am luat o bucatica doar. Costa, cel putin la centrul la care merg eu, 120 de euro 10 sedinte, in Italia costa 50 de euro sedinta. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Gata, utima interventie, promit! Simina, foloseste google translate, le cam traduce el anapoda dar in mare cat sa-ti faci o idee merge!
Ba te rugam sa tot intervi ca esti o comoara in zona. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ancutza Si eu o ridic la eructat dupa fiecare masa, pentru ca altfel stiu ca se trezeste rapid si urla. O las la eructat, apoi o pun pe piept si ii cand soptind, adoarme repede asa la loc.

draguta , faza e ca de multe ori o tin si cate 5-10 min pe umar si nu scoate nici un pic de aer, si pe burtica la mine nu-i place...ea vrea doar la verticala, plimbata prin casa sus pe umar

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Gata, utima interventie, promit! Simina, foloseste google translate, le cam traduce el anapoda dar in mare cat sa-ti faci o idee merge!

Ba te rugam sa tot intervi ca esti o comoara in zona.

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

sunt perfect de acord

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput