Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Fetelor eu pot sa ma declar o mama fericita, nu am probleme cu baietelul meu cu dormitul noaptea, ne trezim o data papam si ne culcam la loc. E foarte cuminte , dar daca nu ne-ar chinui colici ar fi si mai bine, ieri a fost mai linistit pote ne trec colici astia pana la urma.
Am vazut ca discutati despre slabit as vrea si eu sa mai dau ceva jos ca nu imi mai este bun nimic din dulap si pana la 53 kg cat am avut inainte de a ramne gravida e cala lunga, acum am 61 kg, sper sa le dau jos cat de rapid ca am impresia ca parca nu e corpul meu , nu ma simt bine.
Va

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata! Raportez noapte linistita!Fetelor multumesc pentru aprecierile cu privire la Rareshul balacit, vorba Ralucai!

AM reinceput sa va invit la cafelutzele mele matinale...asa ca enjoy !

Monis esti o dulce! DianaR postarile tale sunt comoara la casa omului, si sunt in asentimentul celorlalte mamici de pe aici!Ce ne-am face noi incepatoarele, fara sfaturile unei mame cu atat de multa experienta asa cum esti tu!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata cat sa completez cafeaua de la Lavi si sa va pupic in fuga. Am vazut poze frumoase de fulgusori si baitza lui fulgusor Rares, tare tare dulci. Sper ca de luni sa am mai mult timp de scris, azi iar sunt de serviciu la bucatarie si apoi gata. La amiaza imi vin prietenele care aseara s-au intalnit la Brasov, gasca noastra fiind impartita in judetele diferite, si cand le-am auzit vocile alcoolizate am decis ca azi sa iesim la dans macar 3 ore ca in tineretile noastre. Asa ca mancam si dantuim azi. Iar domnisorica mea, de educata ce e, m-a lasat sa dorm 7 ore legate, ca sa arat si eu cat de cat azi. Asa ca va pup din nou, sa aveti week end linistit! Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata si de la noi!

Fata mea iar a avut program de domnisoara,a dormit de la 1 la 7:45. I-am dat sa pape si i-am facut transferul la maica-mea,iar eu stau in pat si lenevesc!

Andre,felicitari pt fata de gasca care te-a lasat sa dormi! Si distractie placuta diseara,sa dansezi cat poti de mult,mami,ca prea ai fost condamnata sa stai in pat!
Mai ca-mi faci pofta de-o iesire in club

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Laurairina,ai noroc ca sta Amalia in carucior,a mea tipa ca arsa daca o pun cat suntem in casa.Si cand mergem afara,pana iesim,are de `comentat`. In scoica nu o tin,ca nu e bun pt respiratie,deci eu numai in brate o plimb....

Unde e Shtephy,ce se intampla de nu mai apare deloc?

Dymomo,te asteptam cu vesti bune despre Danut.

Betty,nici un semn?

Camy,abia astept poze de la botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor, la semnatura am pus poze cu Flavius

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Camy,tocmai la pozele voastre ma uitam acum! Ce frumusel e Flavius si ce frumos a crescut! Imi place mult in poza in care doarme si e imbracat cu o bluza galben cu rosu!

Mihamora,i-am admirat si pe flacaii tai. Ce dolofanel e Matteo! Si cat il iubeste Domi Sunt superbi,sa-ti traiasca! V-am vazut si pozele din Mall,sunteti o familie foarte frumoasa,doar ca lipseste `praslea` din pozele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Neata mamici si fulgusori!!!!

Lavinia sar'na de cafea ! ma duc sa citesc din urma!
Aaaaa, multam fetelor pentru comments-urile de la poze!

Monis, poza aia e cumintica trust me, pe celelalte nu le-am pus ca rochia era cam sus si fotograful era cu ochii cat cepele...
Damian a dormit bine, de altfel ne trezeste o data pe noapte, dar nu stiu cum naiba fac cu pampersul ala ca uneori iese pipi afara din pampers si uda si body si pantalonasi.... zau asa, cate filosofie sa fie la pusul pampersului?!?!si nu e vorba doar de mine, s-a intamplat cand i-au pus pampersul si mama si sotul meu ... puii mei, nu stiu ce sa zic!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

'neatza!
Monisule drag , te cred ca ai povestit dar nu am tinut minte...sunt exagerat de uituca de cand am nascut (parca nu eram chiar asa )

uite ca metoda asta nu am incercat-o...o lasam sa pape mai mult dintr-un san , o ridicam, ragaia, apoi la celalalt nu mai vroia si am hotarat sa o las sa pape tot...dar tu zici sa o las numai cat sa se sature putin, si cu siguranta o sa vrea iar sa pape dupa ridicat ...multumesc

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Damian a dormit bine, de altfel ne trezeste o data pe noapte, dar nu stiu cum naiba fac cu pampersul ala ca uneori iese pipi afara din pampers si uda si body si pantalonasi.... zau asa, cate filosofie sa fie la pusul pampersului?!?!si nu e vorba doar de mine, s-a intamplat cand i-au pus pampersul si mama si sotul meu ... puii mei, nu stiu ce sa zic!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Romanitza banuiesc eu ca folosesti Pampers, eu dupa ce i-l pun am grija sa trag de marginutele cu elasticut de pe dedesubt si nu a dat pe afara pipi niciodata...a dat pipi pe afara la scutecele Happy (le primisem de la cineva), mereu era uda si am hotarat sa nu i le mai dau, le am si acum

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput