Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
Rebiana27 spune:
Oanka felicitari pentru vestile bune de la eco! Sa dea Dumnezeu sa vina cat mai aproape de termen grasunica! 
Oana multam' pt vestile de la Diana, chiar ma intrebam ce mai face! 
Diana, Doamne ajuta-te sa vina bebe sanatos! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Alina e vorba de Diana, nu de Andra. Cred ca sunteti indragostite fetelor. Oana 34+ Eric Nicholas![]() AMR 5+(sau mai putin) ![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Da..am modifcat.
La mine, oboseala isi spune cuvantul.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
26+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
child spune:
Wow, DIANA ce surpriza ne faci! Pai pe mine m-au apucat deja emotiile, daca tu incepi, inseamna ca urmam noi, si eu care credeam ca mai avem atata timp..... Tinem pumnii sa mai stea bebe macar cateva zile, chiar saptamani 
Eu m-am obisnuit deja cu ideea de cezariana, mie doctorita mi-a spus-o de pe la inceput, ca cica ar fi varsta, dispneea de efort, copil asteptat, etc. Si smecherul a auzit si nici ca s-a intors, sta in fundulet si loveste de zor, ba in splina, ba in vezica, depinde cum isi pune piciorusele. Si mami il adora cand face asta ![]()
32+ 
child spune:
OANA era verde-kaki (culoarea mea preferata) dar cred ca vorbim de acelasi lucru, costa 35 lei.
Pai azi am luat un prosopel cu gluga (desen cu girafa), set manichiura-pedichiura si am prospectat piata pentru carucioare. Trebuie sa ne hotaram la culoare, sa-l luam cat mai curand, ca mi-a spus vanzatoarea ca in curand se scumpesc. Noi o sa luam chicco trio, pana la urma mi se par cele mai rentabile pret-calitate.
Si pentru mine am mai luat sutiene de alaptat, chilotei (ii alint eu dar astia sunt de aia mari cu burta) si pijama pentru alaptat.
Din pacate in real era cam saracut standul cu haine de bebei, trebuie sa vad in carrefour si apoi la magazinele de specialitate.
Azi mi-a venit mobila de sufragerie, o biblioteca enorma unde sa-mi pun toate cartile din birou, pentru ca acesta se va transforma in camera de bebe. Maine-poimaine aducem si patutul pentru bebe.
32+ 
honeybaby spune:
Oanka- fericitari pt eco.
Nici pe mine nu ma lasa nimeni in fata la farmacie ( cu geaca nu se vede ca sunt gravida ) dar in supermarket unde e casa speciala pt gravide nu au ce sa comenteze.
Eu rest favoruri nu prea primesc, doar de vanzatoarele din magazine care imi ofere ciocolata
.
trebuie sa fug
Va pup repede.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Child felicitari pentru achizitii si spor la amenajari. Sunteti in priza, nu gluma.

Eu va zic noapte buna,imi vine si sotul in sfarsit acasa. Pupicei.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vladimirescu spune:
Oanaiacovitza, incearca sa uzi clotrimazolul inainte sa-l introduci in vagin. Stiu, e nasol rau :)) Si sa nu-l pui dupa ce te-ai spalat, ca sa nu fii uscata inauntru - cel mai bine inainte de spalat, ca esti cit de cit lubrefiata.
Pansamentul gastric nu te fereste de candida. Candida e usor de facut cind esti insarcinata (eu sint la a 3-a tura :)), iar daca ieie si antibiotice... ai 90% sanse de candida.
Imi amintesc ca parca la un moment dat am luat Canesten ovule in loc de Clotrimazol, si astae se puneau usor, cu un aplicator ingust tip "seringa", cum mai sint unele tampoane intravaginale. Intreaba un doctor sau la farmacie daca e ok sa iei Canesten in loc de Clotrimazol, ca nu-s total sigura ca e acelasi lucru...
Am vazut ca se vorbeste de toaleta inghinala si pubiana inainte de nastere. Sa nui uit sa va zic: cele care o sa aveti cezariana, nu carecumva sa va prezentati la nastere cu vreun cos cit de mic in zona unde va taia - puteti face septicemie daca taie doctorul din reseala si sparge cosul... Eu am patit la prima cezariana asa - m-am epilat cu ceara cu 2 zile inainte, am facut un pic punct alb cu puroi la o radacina de fir, fix pe linia de taiere... Doctorita a inhurat de toate alea si a trebuit sa faca o taietura strimba, ca sa ocoleasca nenorocitul ala de punct... De aceea, sfatul meu este:
- ori toaleta pubiana cu aparat ras sau crema exact in dimineata nasterii, cu f putin timp inainte (sa nu aiba timp sa se formeze cosuri / puncte de foliculita) si dezinfectat imediat cu rivanil )spirtul cam ustura...)
- ori epilat cind vreti voi, dar dati cu crema antibiotic (bactroban, baneocin) preventiv de 2-3 ori pe zi ca sa nu se infecteze vreun folicul. (Ma refer doar la zona de incizie pt cezariana, nu si labii etc :))
Scuze ca sint atot de explicita, dar mi sa parut f important sa va zic, ca dintr-o prostie de foliculita o poti pati rau... Si nu uitati ca si fetele care merg sa nasca natural pot ajunge la cezariana in caz ca se complica lucrurile, asa ca mai bine sa aveti grija toate...
Imi pare rau ca intru asa rar, dar sint ingrozitor de alergata si muncita, ma trezesc, ma duc la lucru, vin seara, mainc si ma culc - asta e tot ce fac. Am intrat in panica ca nu reusesc sa ma mut in casa noua inainte sa nasc, am 2 lucrari publicitare in derulare si vreau sa le inchei cu bine... Asta e, sincer si uit ca-s insarcinata in timpul zilei... N-am cumparat nimic, n-am pregatit nimic, simy ca urgentele sint altele acum... Of, nu-mi place deloc asa, sper in max o luna sa ma linistesc si sa ma gindesc numai la copilas...
Va pup pe toate, va mai citesc, dar nu stiu cum mai intru sa scriu, ca doar dupa ce doarme Vladimir mai pot si mi-e tare greu pe intuneric, cu laptop pe burta si Vladimir dormind pe o mina...
(PS - sa nu ma certati cu munca, ca o fac de pe scaun, rar ma deplasez, asadar am grija sa nu fac efort fizic, ca si asa se face burta beton toata ziua)
30+ cu
Tudor
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
dayanara spune:
mai e cineva asa fricos ca mine oare?
in seara asta Leo e plecat, asa ca nu numai ca nu am de gand sa dorm , pana nu aud primele miscari pe afara, adica oamenii pleaca la munca, se deschid magazinele etc , dar stau cu toate luminile aprinse :)))
asta e groaznic
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bluekidoo spune:
neata burtici 
ultumim pentru pont vladi
nu stiam treaba asta.. bine eu nu stiu nici macar unde ar trebui sa fie taietura dar nu-mi fac griji.. si asta pentru a eu ma epilez la un salon de cartier,nu unul de fite, e fix in fata scarii mele, iar aici innainte de epilat te da cu spirt si apoi cu baneocin, iar dupa epilat cu un ulei calmant si baneocin.. de aproape un an de zile de cand vin la acest salon nu am avut nici un fel de probleme dupa epilat, nici cosuri, nici iritatii... dar oricum ceea ce spui tu e bine de stiut
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
31+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
honeybaby spune:
Bluekidoo - si tu bantui ?![]()
Roxana - sper ca ai adormit pana la urma !
Nici mie nu-mi place cand sunt singura acasa. Nu mi-e frica dar ma plictisesc groasnic seara si numai la 5 dimeneata ma culc.
Dupa o sapt arat ca un zombi.
Diana - mai tine-l pe bebe un pic ca ma apuca contractiile de emotii
. Ii tin pumnii sa fie totul bine
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna