Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
honeybaby spune:
Mi-am amintit de o faza.
Ieri ies din farmacie si tin usa pt un domn care tomai intra.
Ce face omul: se opreste in usa sa-si stearga ochelarii care se aburisera
.
Am dat si eu drumul la usa peste el, daca tot ere nesimtit ( sau ignorant).
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Dam o
cu un patratel de cioco langa, o salata de fructe sau un bol de lapte cu cereale.![]()
Vladi multumesc de pontul cu clotrimazolul, dar nu il pot suporta pentru ca ma ustura rau. Canestenul ala vad ca tot clotrimazol contine. Eu joi am facut analiza la secretie si nu mi-a iesit candida desi tocmai ce luasem antibiotice la sfarsitul lui decembrie tot fara clotrimazol. Ma risc si de data asta ca nu le pot suporta si pace.
Multumim de sfaturile in legatura cu epilatul. Deci sa inteleg ca tre sa dau linia neagra jos?
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Roxana si eu urasc sa fiu singura. Si Ivan e plecat???
Denisa ce matinala esti.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
freedelia spune:
Neatza -- iata ca a venit din nou weekendul :)
Am adormit la loc relativ repede azi noapte si m-am sculat la 8 jumate, asa ca ma declar odihnita.
Oanka -- un bebe mare nu este indcatie de cezariana. Sunt mamici chiar aici pe forum care au nascut natural bebei de peste 4.5 kg, un bebe de 3.5 nu este mare si mai ales ca este pozitionat cum trebuie, nu vad de ce ar trebui sa iti faca neaparat cezariana.
Diana -- bafta si DOamne-ajuta!
Dayanara -- si eu eram fricoasa rau, dar acum, de cand am copii, nu stiu de unde, dar am prins curaj. Stau si cate o saptamana singura cand e Coleman plecat.
Copiii mei au avut un baietel in vizita, s-au jucat, au intors casa cu fundul in sus, ii dau slava lui Dumnezeu ca am femeia, a venit chiar inainte sa plece baietelul si acum, la juma de ora, parca n-ar fi fost picior de copil aici.
Noi plecam la o intalnire lunara a cuplurilor, un grup de cupluri pe care le-am cunoscut in weekendul acela de care v-am spus. Abia astept, e asa de placuta intalnirea asta...
Va pup si mai intru cand mai pot.
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
camilecu spune:
Buna dimineata fetelor, nici azi noapte nu am putut dori sunt treaza de la4 . OFFF. Sotul meu este plecat la sky de ieri si noi am dormit singuri azi noapte . Mi s-a parut de nu stiu cate ori ca a sunat la usa .
Ma duc la o cafea , ca mi-am luat tensiunea si o am 8 .
26+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
camilecu spune:
Fetelor care aveti o cezriana la activ sau doua dupa caz , vroiam sa va intreb daca aveti tensiunea mica , respectiv 8 cat am eu , poate sa faca cezariana ?
26+ mami de Vlad
honeybaby spune:
Oana - m-am trezit la 5 sa dau pisica afara si nu mai pot sa dorm. Ma dispera miorlaitorul ce program are
.
Camilescu - parca as vrea si eu la ski
.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
camilecu spune:
Si eu as vrea la sky dar ..., ce sa fac eu odihna totala . Dar lasa ca o sa recuperm la anul , sau asa as vrea sa cred , daca o sa avem bebei cumintei , nu?
26+ mami de Vlad
honeybaby spune:
camilecu- cuminte necuminte tot nu vad cum sa impac si schiurile si copilul.
Recuperez la mare si la munte poate vara un traseu mic. LA ski cand o mai creste.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
camilecu spune:
Denisa te asigur ca o sa-mi fac timp si pentru sky , mi-am facut si cand era Larissa mica si a fost totul ok. dar sper sa pot si de data asta.
26+ mami de Vlad