Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
nibi_niki spune:
Neata si de la mine.
Oana multumim de cafeluta.
Am si eu doua zile la activ in care dorm relativ bine.Ieri m-am trezit la 10 ,azi la 9
.Dar asta doar pt faptul ca m-am culcat foarte tarziu.Am citit tot ce ati scris alaltaieri si ieri si nu imi aduc aminte mai nimic.Bineinteles ca imi aduc aminte postarea ELLEI
. Este o placere sa te aiba omul prin preajma.
31+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Acuma ma terminat de citit tot ce scriserati de ieri in coace.
Descrierile despre nasterea naturala sunt intr-adevar experiente personale si sa nu va sperie. Epidurala isi merita aici toti banii.![]()
Eu voi face cezariana, dar si asta e nasoala.
Imi amintesc ca am fost tare curajoasa si m-ammobilizat imediat.
La ora 18.00 eram pe masa, a durat la mine 4 ore, apoi seara vorbeam cu sotul si-mi vedeam copilul prima oara. Eram ametita, dar linistita si fericita.
Dimineata m-am ridicat si m-am spalat si machiat.![]()
Aratam ca o masca de teracota pentru caeram palida.![]()
Saracuta de mine ce naivitati aveam pe atunci!![]()
![]()
Apoi, am urcat pana la etajul 1 sa alaptez sau sa invat sa alaptez.![]()
Cele 3 zile de stat in spital au trecut repede si bine, am venit acasa si de aici incepe nebunia.
Vreo 2 luni am sangerat cu cheaguri in afara de lohii si alte alea. Am eliminat bucati de placenta de credeam ca nasc si, intr-un final, am lesinat singura cu fata in casa. M-a trezit suneria care nu se mai oprea ca venise sotul acasa si nu putea deschide usa singur.
Ma rog, povestea e lunga, dar ca idee cand e sa iti fie greu iti este oricum.
Se pot ivi complicatii neasteptate sau totul poate decurge foarte usor.
Oricum, bebe este minunat si nasterea lasata de cand lumea cu tot chinul ei.
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata! Eu sunt la cafeluta, innebunesc de lipsa de aer, e si o vreme aici
, cu ceata si o presiune atmosferica care nu ma favorizeaza.
Mai fetelor nu va mai fie asa frica de nastere, trece repede si dupa cum mai spuneam, apoi incep adevaratele probleme. Eu nu sunt de acord ca nasterea naturala fara epidurala nu trebuie incercata, e adevarat ca e dureros tare, dar nu dureaza o vesnicie si e mai lipsita de riscuri decat cea cu epidurala, nu vorbesc de cezariana. Eu am ales si prima oara sa nasc fara epidurala, la intelegere cu doctorul, pt. ca avand bazinul la limita, daca mai puneam si epidurala exista riscul sa nu mearga nasterea naturala si chiar nu vroiam sa ajung la operatie. Fara epidurala cooperezi mult mai bine cu doctorul si impingi mai bine, iar copilului epidurala nu-i aduce nici un beneficiu, nu-i usureaza nasterea. Asa ca eu si de data asta cred ca voi merge tot pe varianta asta, natural fara epi, sper sa-mi iasa. Am asistat la mai multe nasteri, a mea a fost cumva de mijloc si sper din suflet ca a doua sa fie mai usoara
. Daca va fii mai rau poate ma rog si eu de-o epi
Va mai rog sa-mi spuneti unde as putea gasi pungi din acelea care se videaza, vreau sa pun si eu hainute de-ale Elenei. 
Diana succes. Da Doamne sa fie bebe si mami bine.
Dayanara nici mie nu-mi place fara sot de nici o culoare. Cand mai merge in delegatie, rar, imi caut tot felul de preocupari ca sa treaca timpul cat mai repede. O data am facut si o criza de colecist pe baza de stres cu usor icter, a fost groaznic. Noi nu prea putem dormi unul fara celalalt.
Weekend frumos pt. toata lumea!
Mihaela
29+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Desi tremur toata, trebuie sa dau vestea de la Diana:
Am nascut pe 16.01 la 0.55, dupa o hemoragie masiva si 3 lesinuri.Dr.m-a operat in 10 min. Bb Alexandru are 2900g la 35s fix si acum respira singur, peste noapte a fost ajutat. Ma doare sufletul ca nu l-am vazut inca, m-au tinut in reanimare, am facut constrictie laringiana dupa anest totala.Am perfuzii cu sange si plasma,Hb 4. In curand ma muta la postoperator si abia astept sa imi alaptez iepurasul. Va tin la curent cu tot si va multumesc din suflet pentru tot. 
Bine ai venit pe lume bebe Alexandru!!!

Refacere rapida mamica eroina, laptic mult si te asteptam printre noi.

Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
'neata burtici si pitici,
se anunta si la noi prima nastere
Diana, Doamne ajuta sa fie rapida, usora si sigura

Oanka si celelalte fete cu noutati felicitari si sa va bucurati in continuare de momentele unice din sarcina

Cat despre nesimtirea oamenilor...asta e! Poate avem si ghinionul sa fim gravidute de iarna, infofolite pana in gat si nu vede lumea ca nu santem grase , ca santem gravidutze
Eu cu Lucas eram vara cu ditamai burtocul si lumea ma vedea si era destul de atenta..
Dar in 9 ani s-o fi schimbat si vremurile
De cezariana, ce sa zic...si Lucas a avut 3600 g si am nascut natural. Dar acum multi medici prefera cezariana, pt riscurile sunt minime atat pt. copil cat si pentru mama. Si pe ei nu-i intereseaza recuperarea de dupa...Dar nu vad cezariana ca pe un "bau bau".
Oana si eu ma avut aceeasi problema cu clotrimazolul...E asol rau!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanaiacovita spune:
DUpa ce imi trece tremuratul de maine incerc sa fac o prima pagina frumoasa in care sa trec primul iepuras al Odiseei noastre.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
kossir spune:
Buna dimineata burticute,
Vin si eu cu cafeluta cu lapte, plus un bol maaare de cerele azi.
Dupa o noapte aproape normala, cu pauze, cu rennie, sunt ok.
Freedelia si eu am avut un baietel la Mihai, a dormit cu noi, mai este inca la noi, deci casa e inca cu susul in jos. Oricum nu e genul lui Mihai, e mult prea agresiv pentru el. Francezii astia sunt ciudati de mici. Nu dati cu pietre, nu-i inghit, asta e.
Diana, Doamne ajuta, daca e sa fie, sa fie bine, sa fitui sanatosi amandoi, noi suntem aici sa va sustinem.

Am citit tot, dar cu astia mici pe aici, nu prea am ragazul sa scriu, sau sa ma concentrez.
Asa ca va doresc un weekend placut 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
irinabobe spune:
wow a aparut primul iepuras se pare ca se ingroasa gluma. 
DIANA sa-ti traiasca micutul luptator ,sa va aduca numai bucurii si tie refacere cat mai rapida! va tin pumnii sa iesiti rapid din spital si fara alte peripetii.
Oana multumim pentru vesti. se pare ca am ratat prima galerie...
30
Rares
Ramy77 spune:
Neatza fetele,
Intrebare intrebatoare, ieri m-a chinuit toata ziua o durere nasoala cam in zona ovarului stang, oare ce-o fi asta? Azi vad ca nu mai am nimic. Ma gandeam aseara ca daca nu cedeaza merg azi la spital, dar de pe la 12 azi noapte n-am mai simtit nimic...
OANKA, felicitari pt eco
VLADI,multumim pt informatii, chiar nu stiam de asta,eu ma mai irit uneori...asa ca e chiar bine de stiut, ca banuiesc ca nu-ti spune asta nici un doctor inainte de nastere...sau poate f. putini...
Ai grija sa nu te obosesti si sa nu te stresezi prea tare...
DIANA,Doamne-ajuta sa fie bine, poate totusi se razgandeste bebe si mai sta,iti tinem pumnii oricum
CHILD, ce zici tu acolo? Se scumpesc carucioarele? ![]()
![]()
De parca n-ar fi si asa destul de scumpe...Nu ti-a zis tanti cam de cand?
Ca nici noi nu am luat inca si daca e asa...cred ca ar fi cazul sa ne grabim si noi![]()
Si inca o intrebare "inteligenta de dimineata", nu dati cu rosii,![]()
, body-urile pt bagajul de spital de care model ati luat, care se trag prin cap sau care se incheie in capse si in partea din fata nu numai intre picioruse... Intreb pt ca ieri s-a uitat mama cam ce este prin magazine si a zis ca nu erau modele cu capse ...si sa stiu daca mai caut sau iau din cele simple.
Merg sa pap ceva si revin..
Ramona, 31+
Briana-Maria
irinabobe spune:
ramy eu pt spital am luat din alea cu capse de colo pana colo ca sigur nu voi fi in stare sa ii manuiesc capul fiind si primul copil.
vroiam sa spun mai multe dar am uitat tot cand am vazut ca deja avem primul iepuras. nu pot sa cred ca a trecut timpul atat de repede si ca de acum suntem pe ultima suta de metri. am inceput sa ma panichez deja
. acu realizez ca mai e putin si vine iepurasul...pana acum parca era povestea altuia...
30
Rares