Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

DIANA ALEXANRU BINE AI VENIT ! SA FI SANATOS SI FERICIT!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Diana felicitari!!!!! Doamne ce mami curajoasa!!! Bebe Alexandru bine ai venit pe lume!! Sa fii sanatos si fericit! Sa aiba mama mult laptic si refacere rapida!

Oana si eu tremur toata. Primul bebe la o odisee e ceva special.

Mihaela29+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

ce-mi vad ochii, a nascut Diana...
DIANA, sa-ti traiasca feciorul sa te recuperezi bine si sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine amandoi acasa. Bravo mamica eroina

A aparut primul iepurasfetele se cam ingroasa gluma...incepe sa ma ia cu tremurici...

Ramona, 31+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

BINE AI VENIT BEBE ALEXANDRU.
OANA MULTUMIM DE VESTI

31+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

oaaaa.. Bine ai venit bebe Alexandru Sa fi sanatos, sa aduci numai bucurii parintilor tai. Felicitari Diana recuperare rapida si te asteptam sa ne povestesti

Vai am niste emotii de nu-mi vine sa cred.. mi-au dat lacrimile de bucurie Ne apropiem cu pasi repezi de momentul magic cand ne vom tine iepurasii in brate..Diana ne-a deschis drumul..

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 31+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Bine ai venit pe lume bb Alexandru! Numai bucurii sa aduci parintilor!
Eu am nascut natural si greu bb de 3500g dar pt asta nu m-au taiat si nu m-am rupt deci nu am fost cusuta deloc. Acuma fara epidurala nu mai nasc

Anca29+ cu si Lucas 4 1/2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

amy84 la ecografia de 32 de saptamani ivan avea 2.200 si s.a nascut in saptamana 42 cu 3,650 ...1.800 e o greutate normala

Si pe majoritatea graficelor de dezvoltare ale bebelusului pe care m-am uitat eu scria ca este o greutate normala! Dar probabil si faptul ca-s mai slaba a facut-o pe doctorita sa imi spuna de cezariana. Glumeam zilele astea cu sotul si i-am zis ca treca doctorita se gandeste ca o sa lesin pe acolo si eu tot nu am sa nasc...

Mie mi s-a stricat aparatul foto si astfel nu prea am beneficiat de sedinte foto ca va-si fi pus o poza cu mine. In afara de burta nu mi-a mai crescut mai nimic...

Andreea 32+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

mai e cineva asa fricos ca mine oare?
in seara asta Leo e plecat, asa ca nu numai ca nu am de gand sa dorm , pana nu aud primele miscari pe afara, adica oamenii pleaca la munca, se deschid magazinele etc , dar stau cu toate luminile aprinse :)))
asta e groaznic

Da! Sotul meu a fost plecat o saptamana cu niste probleme si binenteles ca nu dormeam noaptea de frica de cat maxim vreo doua ore cam de la 2 la 4 si apoi ziua mergeam la serviciu. Cand a venit acasa am dormit amandoi o zi intreaga... el epuizat de drum si eu de lipsa somnului...
Si mi se pare ciudat. Cand eram mica, abia asteptam sa ramanem singuri acasa (eu cu fratii) ca sa ne zbenguim si acum la varsta asta, nu pot dormi de frica...
Incurcate sunt caile Domnului...

Andreea 32+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Gata prima pagina!!!

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

BINE AI VENIT ALEXANDRU! BRAVO DIANA!

saraca prin ce.a trecut si ce ma bucur ca acum sunt bine amandoi
iar bebe are o greutate perfecta, ce sa mai....totul a iesit cum trebuie!

avem un inceput bun!!!!!

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput