Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Ami imi pare rau pentru colestaza. La Odiseea vecina o tipa din Anglia a nascut natural desi avea colestaza.Si a mai avut si un travaliu de vreo 3-4 zile

Multumesc de incurajare! 3-4 zile de travaliu suna distractiv! (glumesc!!! Doamne fereste!) Au lasat biata fata sa se chinuie atatea zile?
Sigur la urmatorul control si in functie de rezultate la analize,vom stabili in ce mod voi naste. Pana atunci sunt optimista ca totul va fi bine! Si ne distram cu muzica, ca tare ii mai place bebelinei mele.

Andreea 32+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

M-ati lovit cu cozonacul de casa...am salivat instant. Cred ca e printre putinele pofte pe care le am in sarcina. Si eu am de cumparat dar nu se compara, cred ca-l pun pe cineva sa-mi faca...
Si de bere am pofta, dupa ce nasc cred ca beau o halba rece pe nerasuflate. cea fara alcool nu-mi place..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

ami ai tinut bine minte ca am azi programare si raportez ca bebele meu are aproximativ 1.300 grame, pozitionat cu cu capul in jos, placenta de grad I, ceea ce ma face fericita, bataile inimii ok, dar ce m-a pus pe ganduri e ca dr mi-a zis sa ma astept la cezariana si eu. ca daca se dezvolta in urmatoarele saptamani peste 3.500 grame e musai sa fie cezariana. tare mult imi doream o nastere naturala, dar totusi sunt pregatita de orice... sunt fericita ca mititica a luat in greutate si se dezvolta armonios

Felictari pt vestile bune!

La controlul de saptamana trecuta bebelusa mea avea deja 1800 g si doctorita a zis ca e posibil sa ajunga undeva la 4000 g pana la nastere si mi-a zis la fel posibil CEZARIANA ca altfel nu am pe unde sa imi scot "camasa"!
Acum si cu colestaza asta si m-a vazut si asa slaba ca i-a zis sotului... da tu nu vezi ce blugi largi are pe ea?
Plus ca analizele per total nu au iesit asa bine desi ma alimentez cat de cat pot spune corect... Si iar vb doctoritei, "pai se duc toate la ea!"
Dar eu sunt optimista! Cel putin azi... Ca vb cuiva de pe aici, ca i-om scoate noi pe undeva pana la urma!
Gata pe ziua de azi. Seara buna si pupici la toate burticutele!

Andreea 32+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am primit mesaj de la Diana(dupa ce ii scrisesem dimineata si deja eram panicata ca nu mi-a raspuns):

Am avut contractii toata ziua, bb a coborat si nu mai pot sta in fund deloc.Abia am ajuns la garda si abia acum am venit acasa, am avut o perfuzie.Bb e bine si sper sa cedeze durerile.Luni stabilim data operatiei, cred ca e vb de zile, simt ca am ajuns la final.

Fetelor, cred ca e cazul sa scoatem arsenalul de majorete de la naftalina, ca se pare ca se cam ingroasa gluma la noi la Odisee.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka felicitari pt ecografie si lucrurile cumparate asa cum ai vrut tu
nu.ti mai face nervi, nebuni sunt peste tot

oana ce semn ai la semnatura , acum l.am vazut, omulet ce fuge bezmetic :))

abia astept sa scoatem majoretele pt diana si cele ce urmeaza !

amy84 la ecografia de 32 de saptamani ivan avea 2.200 si s.a nascut in saptamana 42 cu 3,650 ...1.800 e o greutate normala

azi iar sunt singura acasa , cred ca adorm maine la 5 dimineata

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

happyjoy eu dorm pe 2 perne ca altfel simt ca nu mai pot respira..
Nermary eu zic ca ar tb sa-i iei un scaun auto!
Oana .
Oanka bebelusa are 2,300 (asa mi-ai zis pe mess)..cred ca ai gresit cand ai tastat.
Asa e in Romania, nu se gandeste nimeni ca suntem insarcinate, si ca ar putea sa ne lase sa intram in fata cand stam la coada..etc.
Diana Nastere usoara!
Sper totusi sa-ti treaca durerile si sa m stea bebe.
Multumim Oana de mesaj.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 26+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Alina e vorba de Diana, nu de Andra.

Cred ca sunteti indragostite fetelor.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

YAIA slingul de care spui seamana cu slingurile fixe de www.sling.ro/catalog/slinguri-fixe-pouch/produs/pdvd/" target="_blank">aici ?

OANKA ai vrut sa spui 2300g, nu-i asa? Felicitari pentru bebe sanatos si frumos.

OANA iar am patit-o . Vazusem saptamana trecuta in real un cosmonaut dar gen sac, de ala cu taietura pentru centura, calitate super, germana si isteata de mine nu l-a luat. Azi m-am dus glont acolo si bine-nteles ca nu mai era . Acum chiar ca ce vad o sa cumpar, nu mai aman. De fapt, chiar de azi am inceput

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu am un cosmonaut cu craci de la ivan, dar daca o fi chiar asa de frig afara as lua unul fara picioare, nu stiu de ce dar mi se par mai practice

nu.mi vine sa cred cand vad 34 la semnaturile voastre...parca ieri scriam in dorul leli :)) convinsa ca nu o sa ajung pana aici

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Child e vorba de cosmonautul maro? Cred ca il stiu. Si eu l-am vazut si era cat pe ce sa il iau dar m-a oprit sotul ca mai am unul. Asta de care zic eu era 35 de lei parca.
Ce ai cumparat azi?

Roxana nici mie nu imi vine a crede ca am 34 de sapt. A fost o sarcina cu emotii, dar per ansamblu a fost f frumoasa. Sa vedem cum va fi si ce urmeaza, ca incerc sa imi iamginez din ce povestiti voi si imi e greu sa cred ca voi fi si eu in sfarsit MAMA.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput