Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

bluekidoo- poate sa intre sotul in CIC foarte bine si fara sa te angajezi tu. Sau poate vrei sa stea eu un an si dupa sa stai tu ( cand faci 12 luni pe cartea de munca)
Eu te sfatuiesc sa nu spuneti colegilor de munca ( ai sotului). Oamenii sunt cu doua fete si te trezesti ca ii face reclamatie ca e in CIC si vine la munca.

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mai fetelor, dar aveti o viteza la scris...
Eu am avut o stare de "lasa-ma sa te las", am tot motait, am facut niste minisnitele, am mai vorbit la telefon, si uite ca a trecut si ziua de azi.

Vroiam sa va intreb de ovulele de clotrimazol daca a avut cineva probleme de la ele. Ma ustura rau zona si greu se mai "introduc". Ce ovule is astea de zici ca is pastile, nu aluneca deloc.
Mai incerc si diseara si daca tot asa ma simt le las, ca mi le-a dat sa nu fac candida dupa antibiotic, desi oricum iau un pansament gastric care protejeaza si flora de la duda.

Castelana, multa sanatate mamei tale!

Ami imi pare rau pentru colestaza. La Odiseea vecina o tipa din Anglia a nascut natural desi avea colestaza.Si a mai avut si un travaliu de vreo 3-4 zile

Cata multumesc. Ma incurajeaza exeprientele voastre. O sa fiu puternica pentru puiul meu.

Cu celulele stem noi nu recoltam. Primul motiv ar fi financiar, dar si faptul ca mi se pare ca e doar o afacere pentru acele firme si ca nu se stie nimic ce va fi peste ani si ani.

Ina si pe cutie la Garmastan scrie ca se poate folosi dinainte de nastere. Eu folosesc de pin sapt 32, nu chiiar in fiecare seara, dar cam la 2 zile.

Andira oki oki, nu ne pui poze, dar poti macar sa ne opresti "fanteziile" Sunt pe masura spuselor Ellei?

Rebiana ce harnicuta esti.
Si eu mai am de spalat una alta, le las pe luni incolo.

Delia cum esti????Nu ne fac vreo surpriza sper.

Yaia ce povestesti tu, la noi e de domeniul SF. Dra mea nici nu a pomenit de nastere naturala la pelviana. Dr-ul la care am fost sapt trecut si care e la aceeasi maternitate zicea ca unii medici se baga, dar ca riscurile sunt mai mari ca la cezariana si ca nu se merita sa risc.

Denisa ma bucur ca esti mai indrazneata, eu nu reusesc. Daca as putea sa le scriu pe forum, atunci is buna de dat din gura, dar in fata ma pierd.

Cori m-am prapadit de ras cu berea ta. Bravo tie pentru indrazneala.

Irina cum i-am zis si Inei eu am inceput de la 32 de saptamani sa ma dau cam la 2 zile.
Secretii am si eu si serioase. Zici ca sunt crema, dar la analiza secretiei nu mi-a iesit nimic. Astept rezultatul la Streptococ.

Bluekidoo desi mi se pare cam riscant, si pentru sot sunt aceleasi conditii ca si la noi.Tot statul il plateste.

Alina pupici la mamicuta harnica.

Cu epilatul pe mine ma face sotul. Are o indemanare exraordinara, sper doar sa ajunga in timp util acasa la momentul respectiv.

Multumim fetelor pentru povestile cu nasterile.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - eu nu ma inteleg cu clotrimazolul. Tot la fel ma ustura.
Secretii am si eu . Toata ziua schimb la chiloti ( cate 4-5 pe zi) ca nu suport tampoanele zilnice.

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Seara buna fete dragi!

Am dormit si io de pe la 10 pana la 1 jumate, acum nu mai am somn (ca am dormit si la pranz 2 ore, asa ca stiam ca daca ma culc devreme sunt huhurez in noaptea asta). Au cedat contractiile, revenim la numaratoare inversa initiala, AMR 6 saptamani...

Yaia-- sa stii ca wrapul poti sa il pui si FARA copil si apoi pui copilul inauntru. Cel putin la pozitia pentru bebe mic, in celelalte pozitii nu am invatat cum se pune inca. As vrea sa il vad si eu pe asta al tau, daca gasesti un link.

Honey -- nici aici nu se da/face mai nimic in sarcina, adica la spitalele Chinezesti. Numai la cele straine. Ma intreb daca o avea legatura cu mentalitatile comuniste, pe bune, ca altfel nu inteleg de ce sa te lase sa te chinui in sarcina. Io parca bronsita am avut si am tusit ca un latrat de caine de faceam pipi pe mine si imi curgeau lacrimile, 3 saptamani. Apai daca au vazut ca nu merge cu 2 tipuri de antibiotice, normal ca mi-au dat cortizon. S-a consultat la telefon cu ginecologul si au decis in functie de greutatea mea doza minima si mi-au zis ca daca trece tusea, sa nu mai iau dupa o zi-doua. Iar cu anestezia nu mai comentez -- sa nu iti faca nici anestezia dentara, asta mi se pare ceva de neimaginat. Pai se pot face si operatii sub anestezie totala, chiar si in primul trimestru (vezi de exemplu cerclajul) -- nu zice nimeni sa abuzezi, ca si aici dentistul nu mi-a facut opturatiile, ca trebuia sa ma duc de 3 ori la maxim o saptamana distanta si a zis ca nu vrea sa faca asa ceva in timpul sarcinii, dar sa nu iti face ceva sa scapi de durere decat pe viu, ma trec fiorii...

Mihaela -- slingul cu inel nu e ideal la nou-nascut, pentru ca e ca un sac, nu stiu cum sa ma exprim, nu tine copilul lipit de tine si intr-o pozitie fixa. Adica il poti pune in sling, dar tot tre sa iti folosesti mainile sa il sustii. Din ce am observat aici, unde e o adevarata febra cu aceste metode de carat printe mamicile straine, pe la 4-5-6 luni devine ideal acest tip de sling, pana atunci fie wrap-ul, fie slingul acela tub.

Nemary -- ABSOLUT pune copilul in scaun, ca daca DOamne-fereste se intampla ceva nu o sa te ierti toata viata ca nu ai protejat-o.

Am uitat sa dau drumul la caldura aici cand m-am trezit si stau si tremur pe canapea da mi-e prea lene sa ma scol...

Va pup!

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Denisa ii mai dau o sansa clotrimazolului diseara, daca face figuri stop cu el.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara tuturor v-am citit zilele astea dar cum forumu a mers greu nu am apucat sa va mai scriu.Bluekidoo asa cum a zis cineva mai sus mare grija cu sotul ca intr-adevar nu stii cum sunt oamenii si eu zic ca e o solutie buna pt a beneficia si de alocatie si de indemnizatie.Honeybaby ai intrebat doctorul de secretiile alea ca si eu le am de cateva zile si al fel ca tine ma schimb destul de des, eu merg luni la control si am sa intreb doctora mai ales ca a inceput de ieri sa ma doara mijlocu si am dureri ca la menstruatie .Sper sa nu fie nimic rau.Am inteles ca absorbante din alea se gasesc si pe la City pharm.
30+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare burtici de toate marimile. greu mai reuseste omul sa tina pasul cu voi
ami ai tinut bine minte ca am azi programare si raportez ca bebele meu are aproximativ 1.300 grame, pozitionat cu cu capul in jos, placenta de grad I, ceea ce ma face fericita, bataile inimii ok, dar ce m-a pus pe ganduri e ca dr mi-a zis sa ma astept la cezariana si eu. ca daca se dezvolta in urmatoarele saptamani peste 3.500 grame e musai sa fie cezariana. tare mult imi doream o nastere naturala, dar totusi sunt pregatita de orice... sunt fericita ca mititica a luat in greutate si se dezvolta armonios
am citit f multe despre voi, felicit mamicile harnicute.
harnicuta ma pot declara si eu caci am spalat 3 masini de hainute si acum va trebui sa le calc(atunci cand imi va permite timpul), mi-am cumparat 99% din listele scumpei noastre oanaiacovita. mi-am luat si patut si hainute, si cosmetice, si biberoane, solutii de dezinfectat, toata lista cu ce am nevoie la spital si ar mai fi cateva chestii marunte pe care sper sa le pot lua luni sau marti.
ma simt mult mai linistita acum pt ca stiu ca sunt luate de manuta mea si voi gasi totul acasa lasat in ordine, caci dupa nastere nu voi avea incredere in nimeni sa cumpere ceva pt copilul meu.
greu ma descurc in continuare si cu sotul meu caci se prinde f greu operatia si inca se umezesc pansamentele si il doare. gafaim seara amandoi si ne mangaiem burtile, iar daca vrem la baie de impingem reciproc de spate pt a ne ridica din pat. asa ma distrez singura, caci imi imaginez cat de comici vom fi la batranete, icnind de dureri de sale...
asa multe imi doresc sa va scriu dar nu doresc sa va obosesc cu ale mele, singura chestie e ca ma simt asa jenata uneori ca traiesc in romania. in toate cele 33 de saptamani de sarcina nu am avut nici un avantaj ca sunt insarcinata(in public). nimeni nu mi-a facut vreun favor la cozile din farmacii sau supermarketuri, nici la achitatul facturilor...si colac peste pupaza era sa fiu data jos din picioare de o usa ce mi-a fost trantita in nas do o doamna azi la un magazin. a trecut val vartej peste mine care tocmai puneam mana pe clanta, am facut un pas in spate vazand cat e de grabita, dupa care a lasat usa sa vina spre mine... si m-a lovit f tare in burta...ce sa le spui unora ca acestia?? sunt mahnita si nu stiu daca se va schimba cu ceva situatia ...cu toate ca eu mereu am fost atenta cu femeile insarcinata inainte sa fiu si eu...
iertati-mi poliloghia de seara. va pup pe toate si sa aveti o seara linistita si on somn cat mai odihnitor

Oana33+ - Maria-Emilia
AMR 6+
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*[red]mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

andira mi-ai facut pofta cu cozonacul.. am cozonac, dar e cumparat, nu se compara cu cel facut in casa.
happyjoy eu am nascut-o pe Ioana, natural.
Travaliul a durat max 1 h (am avut noroc), cand m-a cusut am simtit ca mor de durere, a fost tare nasol... Dupa ce m-a cusut, m-a luat usor , de fapt si cu ajut meu sa ma asez pe masa cu care m-a dus intr-un salon, unde erau mamici care doar ce nascusera..dupa 30' am incercat sa am duc la baie, am reusit, dar cand m-am intors ameteam si ma tineam de perete..am asteptat 4 h pana s-a eliberat rezerva, unde urma sa stau cu bebelusa.
Aaa, nu numai ca a fost nasol cand m-a cusut, dar nici nu puteam sa stau in sezut (fund), de durere..abia reuseam sa o alaptez pe Ioana..daca imi puneam supozitor imi trecea (cred cu glicerina).
Am avut dureri toate 3 zile cat am stat in spital..
In fiecare zi mergeam sa ne faca toaleta..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 26+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna burtici! M-am mai linistit un pic cu trebile pe aici prin casa , am mai bagat la spalat o masina si faceam ordine prin acte si chitante (cu cele din urma sunt in acelasi stadiu de acum o ora jumate..)
Am recuperat in mare cam ce ati scris, multumesc mult fetelor care ne-au povestit despre experientele lor, imi sunt de mare ajutor.
Eu sunt cu ceara traditionala, cred ca o sa ma duc cu cateva zile inainte de dpn iar apoi...aparatul de ras, inainte sa plec la spital (cred ca n-am mai bagat lama de mai bine de 6 ani). N-as suporta sa ma cosmetizeze asistentele pe acolo.
Merci ella ca mi-ai mai descris doua burticute

Sunteti tari cu faza cu duda-n luminitza sau luminitza-n duda la metoda asta nu m-am gandit..oricum la ultimul control bebe era cu capul in jos, sper sa se mentina asa. Desi nu stiu ce sa mai cred, am senzatia ca s-a pus de-a curmezisul, misca in toate directiile, m-a zapacit azi de tot

Hai ca ma mai uit la ce ati palavragit

Mergi la inceput

Oanka mea draga ma bucur ca vestile sunt bune la eco(cred ca ai vrut sa zici 2300 gr ). Vad ca Mariuta si Eric merg in tandem cu dezvoltarea si poate chiar si cu nasterea. Nu degeaba i-am "cuplat".

Abia astept poze cu achizitiile.

Si imi pare rau de doamna aia nebuna care te-a lovit cu usa. Pupici sa treaca.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput