Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
dayanara spune:
irinabobe, ai un link cu vreun sling asemanator cu cel care l.ai luat de pe ebay? e chiar babasling sau alta marca?
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bluekidoo spune:
fetelor am o intrebare poate stiti voi ceva.. dupa cum am mai spus eu nu lucrez.. mai bine spus eram in cautare de loc de munca cand am aflat ca sunt insarcinata.. drept urmare nu beneficiez de foarte multe de la stat.. cred ca doar de alocatia copilului.. asa ca ne-am gandit la urmatoarea solutie: sa vorbeasca sotul cu directorul lui (care e super om) si dupa ce nasc sa ma angajeze pe mine si sa intre sotul in CIC.. binenteles ca tot sorin se va duce la munca, eu voi fi doar cu numele acolo... cine ii acorda CIC? unde se depun actele?.. stiti ceva?
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
31+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
irinabobe spune:
dayanara uite si pretul e mult mai mic ...acum sper ca va fi bun ce sa zic
http://cgi.ebay.co.uk/Baba-sling-baby-carrier-Babasling-0-3-years-Pink_W0QQitemZ120517200165QQcmdZViewItemQQptZCarriers_Backpacks?hash=item1c0f628925
PS acum vazui ca asta nu e nou dar arata cam la fel difera doar culoarea e maro la al meu si in mod cert nu am dat 50 euro pe el.
30
Rares
Ioanact spune:
Buna seara!
In sfarsit reusesc stau si eu (numai in picioare am stat) ..am facut eclere, am pregatit carnea pt maine, cand o voi pune la cuptor si baita Ioanei..acum sunt linistita, ca am dus-o in patut sa doarma.
Aaa..inainte sa fac eclerele, i-am calcat Ioanei cateva hainute (ca se uscase).
Roxana da, e frumos! Mai ales ca au dansat copii, spus poezi, iar seara a avut loc dansul parintilor!![]()
Oana nu tb sa-ti faci griji ca vei naste prin cezariana..va fi totul bine chiar daca asa alege bebe sa iasa.
Azi mi-am sunat Dra ginecolog sa o anunt ca pe 18 (Luni) nu voi ajunge la control, si m-am reprogramat pe 8 Februarie..s-au adunat cam multe luna asta , am facut atatea drumuri, nu mai pot, am obosit..am gasit motiv ca sotul e plecat si noi fiind la 80 km de CT, nu am cum sa ajung..nu prea i-a convenit, dar asta e..important e sa ma simt bine si sa nu fie nevoie sa ma duc la ea ..
La sarcina cu Ioana, am facut 3-4 eco, si nu m-a chemat in fiecare luna..nu m-am m dus la Dr aceia, pt ca nu mi-a placut cum vb la fiecare control (respingator..etc) si la nastere m-a lasat 10' singura in sala de nasteri.![]()
Trimit mesajul, si merg sa citesc
ce-ati m scris.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
26+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinabobe dayanara uite si pretul e mult mai mic ...acum sper ca va fi bun ce sa zic http://cgi.ebay.co.uk/Baba-sling-baby-carrier-Babasling-0-3-years-Pink_W0QQitemZ120517200165QQcmdZViewItemQQptZCarriers_Backpacks?hash=item1c0f628925 30 Rares |
merci, am sa iau si eu unu mai incolo
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
honeybaby spune:
Irina - eu cred ca poti sa incepi cu crema avand in vedere ca e posibil sa nasti mai devreme.
Eu cred ca astept pana la 33-34 de sapt.
Bluekidoo- merge cu ceara dar sa se stii sigur cand te apuca. Daca te ia prin surprindere nu cred ca mai iti arde de dus la salon si facut cu ceara.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Nemary - copilul e mult prea mic sa stea doar in centura, nu-i vine peste gat?
In cel mai rau caz ii pui doar inaltator, dar la varsta asta eu iti recomand scaunul auto.
Vezi ca sunt pe grupe, Nati are de-asta, dar pe rosu http://www.c h icbebe .ro/products/555-chicco_scaun_auto_jet_vector.mbs (vezi ca am pus niste pauze), iar Irina, pt ca e putin mai mare, are unul de 18-36 kg (e tot de la Chicco, dar vad ca nu-l mai au pe site).
Ale mele nici nu vor sa plece pana nu le pun centurile, le-am obisnuit de mici si ma simt si eu in siguranta asa.
Rebiana27 spune:
Happyjoy eu am comandat absorbantele pentru lehuzie de pe farmaciaverde.util21.ro insa nu au confirmat, inca, daca au primit pe stoc. Cand am sunat mi-au spus ca saptamana viitoare...
Cauta in farmaciile Dona sau pe net, absorbante pentru lehuzie Natracare.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Mi-am amintit de Dona.
Acum o sapt pana sa comand biberoanele Dr Brown's am intrebat de ele la Dona. Se uitau la mine de parca intrebam de nave spatiale.
Azi le-am vazut in farmacie
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
happyjoy spune:
Babyangel, ziceam de tampoane externe... nici nu-mi imaginez cum ar fi cu interne 
Nici n-am stiut ca se poate naste si in 2 ore - asta deja complica lucrurile ca pot face si 1 sau mai mult pana la spital, daca e trafic si nu ma vad nascand in masina 
De asta zic ca e bine sa discutam si subiectul asta ca asa mai aflam variante. Nu vreau sa creez panica cu aducerile aminte 
Acum chiar sunt in ceata... asta inseamna ca incepand cu saptamana 35 sa facem epilare zilnic
ca sa fim pregatite in orice moment (daca ajungem, Doamne ajuta, pana acolo).
Mentionez ca asta e tehnica mea de coafare si inainte de sarcina si mi-se pare aiurea sa se ocupe altcineva de asta ![]()
Acum e greu cu manevrarea oglinzii ca nu ma vad de burta si am 1000 de nervi
dar mai tarziu 
29+