Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Teatru, zici? La ce piesa? Noi vrem sa mergem sambata, cu Lori, la "Alba ca Zapada".

Aida, taci ca

Dorisake, spor la invatat si multumim de urari.

Getutza, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, zic si eu La multi ani!

Mihi, un pic mic, mititel, nu intrii si tu sa zici ce mai faci?

Andanii, nu cred eu ca te-ai ingrasat chiar asa ....

Restul trupei, liniste si pace, toate liniare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

btw...fost careva? merge?

pfff...fost'am odata student....ooooioiiii...reprezentatie reusita

si io, si io la intalneala, io nu maninc nimic, io beau..se pune?! la cate absente au tot fost, aproape ca o sa fim ca la prima intalnire

hai va pupacesc si io si somn usor sa aveti.

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

chiar mariaa ca la prima intalnire ... te tragi la camasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

deci piesa de teatru...o noapte furtunoasa...a fost ca la mama acasa :) ca sa zic asa...
adica pe usa operei era un afis pe care scria ca din cauza conditiilor meteo s-a mutat reprezentatia pe data de 1 martie .....drept urmaareee....tadaaam...am sfarsit la coaste, nu-i asa?!!....suntem pe deplin si pe de-a-ntregul satisfacuti

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si asa cum ai zis , toate drumurile duc la coaste sa-ti fie de bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

chiar mariaa ca la prima intalnire ... te tragi la camasa?

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

desi simt ca o sa ne traga doo dupa cap, io as zice mai mult, sa nu se traga ca la a saptea intalneala, aka balu' mascat , ca avea ceva dupa mustata aia (adicalea in pantaloni) de io si acuma imi amintesc ...cu drag. no ca aia imi veni in cap...oare neuronu meu alta treaba n-are?!
si daca Simo zice ca se trage la camasa, ma trag si io la ceva...nu spui ce ....sumpriza
Si sper ca si Ana se trage la ceva mov, are ea o kestie facuta de dinsa, nu de alta da as mai numara o tura ochiurile alea, poate iese si mie...una pe fata una pe dos...desi is lemn la impletituri.
hai va tzuc, ma duc sa-mi pravalesc coasta undeva

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

Citat:
citat din mesajul lui anda

btw...fost careva? merge?

pfff...fost'am odata student....ooooioiiii...reprezentatie reusita

si io, si io la intalneala, io nu maninc nimic, io beau..se pune?! la cate absente au tot fost, aproape ca o sa fim ca la prima intalnire

hai va pupacesc si io si somn usor sa aveti.

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

depinde ce bei :))
voua si la gogo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata

asa, pe scurt: suntem bine cu totii, Alex o tras o laringita sapt trecuta de-am ajuns cu el noaptea la urgente ca o facut spasm laringian .... dar acu' e bine ...
merci mult de urarile de ziua sotiorului meu, am fost plecati pe weekend la arad, ne-am chefuit un pic acolo.
la intalnire sper ca ajung ... adica aproape sigur, da' io nu vreau salata ... io vreau pizza

fug la munca,

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata zuzelor
anda super faza cu "s-a mutat reprezentatia" las ca o sa fie fain si la 1 martie .... O noapte furtunoasa ... cred ca e super ... fost in tinerete

geta sanatate puiutului si La multi ani sotiorului cu intarziere ... acu am vazut si io talamba cum sunt

mariaa io nu ma mai joc .... io nu vin la tzol festiv nu de alta da nu am la dimensiunile astea

danitin hai sa ne vedem, cunoastem

fetelor tot anunta astia zapezi ... da nu mai ajung sambata cand ningea cu fulgi mari offff adoram nu alta .... mergeam cu masina si ningea , ningea, ningea .... vai ce mi-a placut ... oi fi eu defecta??

va pup pe toatele

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

iooi Getule, sanatate maxima lui Alexu mic.
Mi se face paru cret cind aud de laringite. Am tras 3 cu urgente in 7 ani plus vreo doua acasa mai usoare....e horror. Nu v-au internat? Ati reusit sa plecati??

cafaaa multa si spor la trebi!

Mergi la inceput