Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Asa-i Anda a fost horror ... e prima data cand pateste asa ceva. la spital i-au facut aerosoli cu adrenalina, apoi am mers acasa, a zis dr ca e o forma usoara de laringita ... nu vreau sa-mi imaginez cum e o forma mai grava
le-am zis ca avem aparat de aerosoli acasa, asa ca am facut acasa tratamentul, doar aerosoli si sirop cu calciu 4 zile.
Andanii merci de urari... cum mai e baiatul tau, il mai doare genunchiul?
Mihi mai zi o vorba cand poti... ma gandesc la tine
Mariaa e bine acuma Ale? cum mai e pe la gradi? la Alex al meu se pare ca ii place noua grupa ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Brrr...Getaaa, ma bucur ca sunteti oke acuma! Multa, multa sanatatee!

neeee, n-ati ghicit...nu ma trag nici la camesha, nici la pantaloni (cu ciorapi indesati falnic undeva)...io as zice, in ciuda frigului, sa incalzim putin atmosfera asa

facem valuri? ha? va bagati?

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mariaa moamaaaa ce faina-i poza .... superrrrr chiar imi place

geta multumesc de intrebare , nu prea bine , il dor acuma ambele picioare .... cred ca trebuie sa mai merg si la alt doctor , e deja o saptamana de tratament si nici o amelioarare .... nu mergem la dans inca, e suparat cam asta e .... la Vasilie am fost la cabinet (chirurg ortoped) ce parere aveti de el ???
cu ochisorii in schimb e bine, am fost la control si dupa zece luni de purtat lentilele de contact inca nu se schimba dioptriile , asta e un lucru minunat pentru noi pentru ca pana acuma i se schimba cate o jumatate de dioptrie la 4 luni ,eram deja disperati , nu stiu la cine nu am fost , pana si la Szeghed cu problema asta , acuma se pare ca stagnam datorita lentilelor de contact .... e minunat oricum

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

din Mezozoic, de pe vremea serialului 'tanar si nelinistit' pe DC e opera lui Doris, nu-i a mea
cautam de fapt poza cu 'tiganu' si am dat de paietele sau paiatele (?!) astea
si laba jos de pe Figo, da?! sa nu avem discutii la proces

sanatate multa si refacere rapida la junior

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

ma bucur sa vad ca atmosfera s-a incalzit ...

Maria ... veniti voi in tinuta aia la Pizza Hut si vin si io sa fac stire

Geta, imi pare tare rau de boala puiutzului, am trecut si noi prin din astea si stiu cum e. Multa sanatate ....

Andanii, ortoped pentru copii nu stiu, are jenel patrascu o clinica de ortopedie destul de faina undeva pe strazile dintre Gh Doja si brancoveanu, nu stiu ce repere sa-ti dau, restaurantul intim daca stii pe unde vine... Tin pumnii si pentru voi sa se rezolve cu bine ....

Anda, sa-ti fie de bine coastele ....

La tearu la Alba ca zapada nu se anunta nimeni cu pruncii?

Si acum ta-ta-ta-tam ..... incepe circul: am primit propunere sa-mi schimb job-ul si ma cam tenteaza ....

Mergi la inceput

deci io nu te mai inteleg deloc, jur intai te maninca rau de tot, apoi te scarpini si porma te plangi ca-s cam ascutite unghiile pe cuvant ca nush ce sa-ti urez in cazul asta

ba, io vreau detalii despre 'virgina' aia al meu asa a botezat-o (intre noi fie vorba) cand e teatrul si unde, pls

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

din Mezozoic, de pe vremea serialului 'tanar si nelinistit' pe DC e opera lui Doris, nu-i a mea
cautam de fapt poza cu 'tiganu' si am dat de paietele sau paiatele (?!) astea
si laba jos de pe Figo, da?! sa nu avem discutii la proces

sanatate multa si refacere rapida la junior

_

ba-i a mea, ba-i a mea...opera
si aia cu tiganu o am io acasa ...hihihi...o scot la interval, da numa cu crop pe ce ne entereseazaaa
si vezi ca "tanar si ne" mai ruleaza inca....ie pe bune, sa ne intelegem...grija mare .
deci te strambi la mine sau itz intra soarele-n oki?? huuh? figo luat, bono adjudecat, ma lasa ma si la altele

in alta ordine de idei Danooo, ia camera mama si hai ca se anunta oricum o epoca de aur la intalneala....post mezozoic...si e bine si asa. o sa ajungem ca la liceu, intalnirea de 10, de 20, dupa care ...stiti voi, ceva de genu www.exit113.com/images/631_little_old_ladies.gif" target="_blank">asta sau asta sau asta

hai va tzuc la gramada, plec acasa...poate tot la coaste ajung ...nu mai cred nimic pe lume!

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai salut ,

La o havana si un trandafir prin cosite ma bag si io...

Asa , revenind la oile noastre:la ce ora se petrece intalneala de vineri?Si unde,pana la urma?Has vinii si io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

O la la, vine si Ana, musai ma rup intre doua jurnale sa dau si eu binete trupei !

Anda, nu te supara, am luat cu copy paste din comunicat si mi+e lene sa scot diacriticele, dar cred ca se intelege esentialul

ALB#258; CA Z#258;PADA #350;I CEI #350;ATPE PITICIle dau întîlnire tuturor copiilor din Timi#351;oara la Teatrul Na#355;ional, într-o adaptare feeric#259; a basmului cu acela#351;i nume.Premiera are loc sîmb#259;t#259;, 13 februarie 2009, de la ora 19, fiind urmat#259; de dou#259; reprezenta#355;ii în matineu, luni, 15 februarie, ora 11 #351;i vineri, 19 februarie, ora 11. Spectacolul are loc în Sala Mare a Teatrului Na#355;ional #351;i î#351;i invit#259; publicul într-o lume plin#259; de bucurie, culoare, muzic#259; #351;i dans

Maria, pai daca ma mananca logic ca ma scarpin, si daca ma zagarii cu ocazia asta logic ca o sa caut alt instument de scarpinat problema e mai incurcata, as vrea sa fac un pic altceva decat fac acum la actualul job si n+am loc, se adauga incertitudinea asta in legatura cu viitorul firmei, dincolo le merge foarte bine - imi place si trupa mult, programul e muuult mai flexibil, dar iarasi vin si spun, tot nu-i televiziune - adica marea mea dragoste. Si uite asa, stau si ma scarpin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Anooo, la trabuc te bagi? booon. si io votez pentru.

Deci cam asa suna stabilirea stabilirii:

Vineri 12 februarie, de la la orele 16 incepand, la mall la Pizza Hut, este linga Carturesti (fostul, actualul, nu mai stiu) cred, daca o mai fi acolo, daca s-o mutat...gasiti voi ca sunteti dejtepte
1. Aida, cu invitatul de onoare, foca preferata
2. Simo cu sau fara camasa si pantaloni
3. Ana, mova, roza, cum vrea ea
5. Getulica
5. Doris...numa pe-ntrebate, pe neconfirmate inca
6. Andanii?? Huuuh? Se face?
7. Danitina cu sau fara camera, hai mama, sa scarpinam impreuna, sa vezi ce idei iti vin...
8. Je, cu fata-n spate sau cum oi fi

Altcineva?

cam asta e oficial, neoficial om vedea.
pusike

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput