Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
iertaciune ... nu am mai intrat de f mult timp pe forum ... timpul asta fuge de mine zau ca da
Sper sa pot sa intru mai icolo sa va citesc si sa va povestesc una - alta
Merci de instiintare cu intalneala ... io f curios , cand vreti voi la ce ora vreti ... desi vinearea nu ar prea fi ok ca trebuie asteptat husbandu si gadilat la oo cand vine
, dar de o fi vineri pana la urma gadilam mai tarziu
Oricum eu vin cu Erikosu in timpul saptamanii ... asa ca poate ma anuntati si pe mine ce hotarati
Va pana mai pe seara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
unde e pizza hut ????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](images/user_woman.png)
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii unde e pizza hut ???? ![]() ![]() ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" la mall Danutza. hai ca au salate garla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
ooo da ? la mall ce inculta sunt
salate mda neaparat ... la cat bagaj am luat cu mine dupa sarbatori , vai de capul meu
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
danitin spune:
Salut!
Bine ca v-ati mai adunat, ca la un momnet dat ma luasem de ganduri, pe unde umblati si ce faceti de nu mai scrieti nimik ....
In weekend am reusit sa stau mult cu spiridusul, stiti voi off-ul me ca nu petrec suficient timp cu ea. Am fost sa dam mancare la porumbei si ne-am trezit cu ei navala pe noi, saracii, cred ca erau rupti de foame. Am mers pe urma la palatul baroc sa vedem expozitia de arme si cea de obiecte de decor ... frumos, dar cam putine. M-a dezamagit crunt "sectia" unde expuneau mobilier si obiecte de epoca ... o camera si un antret, slabut-saracutz, nu pot sa cred ca nu exista mai multe lucruri interesante care sa fie expuse. Am profitat si de zapada, la greu ... construit om si iglu, bulgarit ... a fost frumos. Din pacate, dupa trei zile bune am facut iarasi o criza de-a mea si acum ma lupt sa ies din ea. La lucru liniare rau, asa ca visez in sinea mea la o cabana printre brazi plini de zapada, la foc molcol intr-o soba mare care duduie monoton, la dimineti cu zapada pe colturile ferestrelor si la plimbari luuungi prin omat curat.
PS la intalnire poate reusesc sa dau o fugutza scurta intre jurnale ....
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Salut! PS la intalnire poate reusesc sa dau o fugutza scurta intre jurnale .... |
nu se aproba raspunsul asta.....vreau mai mult de la tine
![](icon_smile_big.gif)
![](bibe.gif)
![](pupic.gif)
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
btw de vazut/auzit. Mihilicaaaaaa, muntele catre mahomed...merge, merge? se invarte? cum esti fata? pusi.
danitin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anda
nici nu mai stiu cum arati, daca te vad pe strada nu te mai recunosc, de cind nu te-am vazut.... ![]() O U T S T A N D I N G S & P I D U K If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen." btw de vazut/auzit. Mihilicaaaaaa, muntele catre mahomed...merge, merge? se invarte? cum esti fata? pusi. |
Simplu: ceva mai grasa, mult mai incruntata, un pic aeriana si foooarte preocupata. Daca nu raspund la salut din prima .... sigur sut eu
Nu pot mai mult, am stiri la 18.10 si la 21.10 si e de lucru
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
anda spune:
Danutzaaa ete na eta na...insiiiist vreau sa vad cit de incruntata esti
va tzuc, o seara molcoma, io fug la teatru, am insotitor ce flutura invitatia cu nerabdare . btw...fost careva? merge?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
ahaaaaa si pe langa salatele alea au niste sosuri gretoase rau cu muuuuuulte multe calorii