Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
oooo, monique considera-te o fericita daca poti sa le lasi copii; eu mai bine iau primul om de pe strada si-l las sa vada de copil decat pe ei; nu mi-am imaginat nici in cele mai negre vise ca o sa fie atat de incapabili cand e vorba de copil; daca as avea vreo urgenta acum, singura solutie ar fi sa plec cu copilul de gat.... sau sa o chem pe tanti care ma ajuta la curatenie si pe care o voiam bona (dar pleaca in america la fata ei); bine, pe surioara nu o pun la socoteala pentru ca are 4-5 garzi pe saptamana.... deci nu prea da pe acasa... ca altfel ar fi alegerea directa, fara discutii.
eu chiar ma simt "handicapata" la capitolul ajutor; ai mei sunt tineri, inca lucreaza, sunt in campina.... nici o sansa sa se mute vreodata in bucuresti.... cand va aud pe voi ca lasati bebii cu bunicii.... ; cu ai mei il las fara probleme.... dar la vizitele scurte in care vin ei, o juma de zi, maxim un week-end... eu nu ma pot dezlipi de ei

Daca e asa, atunci eu am grad si mai mare de handicap, ca n-am nici surioara, nici tanti la curatenie.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetele voi cum rezolvati mesele cand refuza puii sa pape ce le-ati facut?? adica la noi se rezolva cu titi, dar nu-i mai tine de foame; si lui ii e fomica, dar daca nu-i place ia prima gura, se uita gales pe sub genele alea lungi ... si mi-o scuipa in ochi ; si dupa aia se pune pe marait ca vrea sa pape; am mai rezolvat-o cu borcanele, ca stiu ca pe alea le papa, dar el a cam inceput sa se constipe, si vreau sa renunt la borcanele de tot; stiu de variantele de borcanele care inmoaie scaunul.. dar lui nu-i plac; azi am facut o papica super buna, cu gaina de casa si fasole verde, o lingura de bulion.. o bunatate a iesit.... mi-a facut-o masca de fatza... cu presiune mi-a scuipat-o ; i-am dat titi a adormit.. si am papat eu dupa el, ca e monti
si stiti ceva remedii homeopate pentru constipatie??? nu stiu daca e cazul sa incep tratament, dar daca nu se regleaza nici saptamana viitoare... obligatoriu incep, pentru ca-l doare burtica, se screme de-l trec toate apele, se face grena la fata... si degeaba;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

sa va spun eu o perla..ce-am auzit-o azi..spusa de o mama...cica...
Andrei e tare necajit ca tati e la spital..si tot intreaba de ce..cand vine..dc scoate bebelus din burtica(singura lui amintire legata de spital..e de cand mami a scos doi bebelusi din burtica)...si..cand am povestit cuiva...mi-a zis.."dc mai intreaba spune-i ca tati e la spital ca a fost Andrei rau"
Astea sunt imbecilitati...si lucruri care nu merita decat ...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana - noi patim frecvent la masa de la 9.30 - br+fructe(in general nu prea-i plac fructele) si cand nu vrea si nu vrea sau mananca totusi cu chiu cu vai putin putintel, incerc cu cereale (ca altceva oricum nu am ce sa-i dau)
in general ia si cateva guri din ele si pot sa consider masa bifata

nu stiu ce sa zic cu homeopatele si constipatia
eu am mers pe varianta asta in sarcina si a fost ok insa pt bebe mi-a recomandat sa reglez din alimentatie

nu se amelioreaza daca ii dai para/caise/mazare/dovleac turcesc nu se rezolva + apa mai multa ?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
fetele voi cum rezolvati mesele cand refuza puii sa pape ce le-ati facut?? adica la noi se rezolva cu titi, dar nu-i mai tine de foame; si lui ii e fomica, dar daca nu-i place ia prima gura, se uita gales pe sub genele alea lungi ... si mi-o scuipa in ochi ; si dupa aia se pune pe marait ca vrea sa pape; am mai rezolvat-o cu borcanele, ca stiu ca pe alea le papa, dar el a cam inceput sa se constipe, si vreau sa renunt la borcanele de tot; stiu de variantele de borcanele care inmoaie scaunul.. dar lui nu-i plac; azi am facut o papica super buna, cu gaina de casa si fasole verde, o lingura de bulion.. o bunatate a iesit.... mi-a facut-o masca de fatza... cu presiune mi-a scuipat-o ; i-am dat titi a adormit.. si am papat eu dupa el, ca e montisi stiti ceva remedii homeopate pentru constipatie??? nu stiu daca e cazul sa incep tratament, dar daca nu se regleaza nici saptamana viitoare... obligatoriu incep, pentru ca-l doare burtica, se screme de-l trec toate apele, se face grena la fata... si degeaba;diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel minune la 9 luniPRIMUL CRACIUNcum am venit pe lume
eu mereu am doua feluri de mancare, unul nou, o inovatie culinara, si unul pe care stiu sigur ca-l mananca (dovlecel cu orice), pt pranz zic. daca refuza categoric orice, renunt la masa pt ca -zic eu- nu-i e f foame. daca maraie de foame si nu vrea nimic-nimic, un pic de titi, de pofta, apoi mancare.uneori merge.despre constipatie...nepoata mea sufera de problema asta...plange pana face..."mami, kk nu, doae tundu" va imaginati ce durere pe ea...stiu ca a dus-o la un homeopat, chirila parca, i-a dat niste ceiuturi si niste "graunte" si s-a rezolvat.petrean, aia-i mama? mama cui? o cretina... da-i "ignore"mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

petrean multa sanatate sotului si tie puitere sa rezisti.

dyana cand nu-i place drei mancarea incep si i-o amestec cu putin iaurt. daca asta nu tine, cand e posibil, i-o amestec cu mancare de-a mea, varianta care chiar are succes. trec lingurita prin farfuria ei, apoi prin farfuria mea, si ioana fascinata de spectacol, deschide gura mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

A, pt constipatie, am mai incercat si pere la borcanel sau "natur". a functionat.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

sa va spun eu o perla..ce-am auzit-o azi..spusa de o mama...cica...
Andrei e tare necajit ca tati e la spital..si tot intreaba de ce..cand vine..dc scoate bebelus din burtica(singura lui amintire legata de spital..e de cand mami a scos doi bebelusi din burtica)...si..cand am povestit cuiva...mi-a zis.."dc mai intreaba spune-i ca tati e la spital ca a fost Andrei rau"
Astea sunt imbecilitati...si lucruri care nu merita decat ...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mare e gradina ta, Doamne!...Si zici ca asta a spus o mamica?
Multi pt Andrei, dragul de el, si pt gemeni, si pt tine, si multa sanatate sotului!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:

fetele voi cum rezolvati mesele cand refuza puii sa pape ce le-ati facut?? adica la noi se rezolva cu titi, dar nu-i mai tine de foame; si lui ii e fomica, dar daca nu-i place ia prima gura, se uita gales pe sub genele alea lungi ... si mi-o scuipa in ochi ; si dupa aia se pune pe marait ca vrea sa pape; am mai rezolvat-o cu borcanele, ca stiu ca pe alea le papa, dar el a cam inceput sa se constipe, si vreau sa renunt la borcanele de tot; stiu de variantele de borcanele care inmoaie scaunul.. dar lui nu-i plac; azi am facut o papica super buna, cu gaina de casa si fasole verde, o lingura de bulion.. o bunatate a iesit.... mi-a facut-o masca de fatza... cu presiune mi-a scuipat-o ; i-am dat titi a adormit.. si am papat eu dupa el, ca e monti
si stiti ceva remedii homeopate pentru constipatie??? nu stiu daca e cazul sa incep tratament, dar daca nu se regleaza nici saptamana viitoare... obligatoriu incep, pentru ca-l doare burtica, se screme de-l trec toate apele, se face grena la fata... si degeaba;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Despre mutrite la masa, descopera ingredientul minune, cum e iaurtul la Sophiphi si strecoara-l in mancarica. Sau mai testeaza trucuri cum a fost apa in timpul mesei (poate nu-i mai place consistenta mancarii, poate vrea sa muste singur, etc)...La noi acum papa minune este...ciorba! de orice fel (fara bors, ca noi suntem olteni). Casca o guraaaa...ii place la maxim sa mestece legumele cubulete.

In privinta contipatiei, e foarte bun iaurtul, simplu daca se poate, si magiunul de prune Topoloveni. La noi magiunul face minuni, si mai e si foarte sanatos...eu am mai scris de el pe-aici dar vad ca nu-l mai foloseste nimeni...NU ARE ZAHAR, e doar din prune fierte bine!

Si pupa si de la noi mutzu ala bestial....e frumos si duuulceeee, parca ar avea miere pe el!

Mergi la inceput

carmencar

Calin Cristian,bebe de mababei
Maria Teodora,bebe de Mititica82
Anastasia ,bebe de Andiaroro
Sarah Ioana,bebe de Timi07
bebe de Gessy

Mergi la inceput