Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Pentru fetele care au comandat " puncte de cotitura" de Brazelton la Fundatia Genesis, tocmai m-au sunat sa-mi spuna ca€ vor intarzia cu \livrarea, mai multe volume fiind inca la tipografie la Iasi.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Pentru fetele care au comandat " puncte de cotitura" de Brazelton la Fundatia Genesis, tocmai m-au sunat sa-mi spuna ca€ vor intarzia cu \livrarea, mai multe volume fiind inca la tipografie la Iasi.

mami de Silvia Ioana

da, da acum am vorbit si eu la telefon
asta e, mai stam in nestiinta o saptamana

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Pentru fetele care au comandat " puncte de cotitura" de Brazelton la Fundatia Genesis, tocmai m-au sunat sa-mi spuna ca€ vor intarzia cu \livrarea, mai multe volume fiind inca la tipografie la Iasi.mami de Silvia Ioana
da, da acum am vorbit si eu la telefonasta e, mai stam in nestiinta o saptamanaGianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 9 lunihttp://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Si pe mine m+au sunat acu cca o ora. Si eram asa nerabdatoare sa primesc volumele...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Bogdana sanatate multa si putere pe masura!

La discutia cu socri... Ai mei sunt civilizati cu mine, soacra chiar ma iubeste mult (si viceversa), insa am si eu piticii mei. Socrul e un tip dur, n-a ezitat la viata lui sa mai si ridice mana la nevasta sau la copii si asta se vede in comportamentul soatzei mele. Care nu e misogin declarat, dar are comportamente de misogin. De exemplu, nu spala niciodata vasele fiindca "asta nu e treaba de barbat". Si din categoria socri: ieri se juca piticul cu o jucarile cantatoare si socru-meu s-a ratoit la mine sa i-o iau ca-l deranjeaza.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

eu initial nu am putut raspunde la telefon...n-om gresi fundamental intr-o saptamana....cat om fi gresit in 9 lunimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

ziua buna..sau nebuna...
sunt intr-un ritm alert..am un sot in spital..la contagioase..care nu se stie ce are...e cu febra de 4 zile care nu scade nu trece nicicum...analize preliminare..indica h1n1 negativ....plamani..super ok...deci..sunt intr-un stres..infernal..
am 3 copiii..unul pe care-l mai duc si la gradi..si nush sincer..cum fac fatza...(sau spate)..ca am senzatia ca inertia functioneaza...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Sanatate multa! Si putere!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

salutare fetelor,am sa scriu cu liniute ca la scoala si sper sa nu uit ceva:
-dyana ,l-am vazut pe mutzu linguroi,cu tot cu genele lui,este ffffff frumos si fffff simpatic;pentru constipatie poti incerca cu compot de prune sau pruna ca atare,nu prea stiu pe unde poti gasi acum prune...sau ... poti incerca cu lass baby,eu i-am dat cand avea 3 luni si jumatate,am facut un tratament cam 3 saptamani,caci el atunci nu facea kk decat stimulat,si dupa lass baby sa stii k isi revenise si facea fara pb.sper sa ajute si la voi,daca ai de gand sa incerci
-petrean-insanatosire rapida sotului,iar tie multa rabdare,cred k esti cu nervii intinsi la maxim,dar o sa treaca repede,un pt tine si pt cei mici
-bianca-nu ne mai delectam cu nici o pozica cu vladimir?ca nu ai mai pus nici una....asteptam
-vad ca ati inceput si voi sa va plangeti k bbeii nu mai papa mancarica pe care le-o pregatiti...va doresc succes caci noi am depasit faza asta,slava Doamnului...cred k este o etapa,asa cum zicea si aris
-de asemenea cu trezitul noaptea uzi...noi o patim destul de des,desi folosim papmers,cei mai buni au fost aceia pants,am mai zis...nu prea se pot uda,caci nu au scai,sunt k niste chilotei,pt cine vrea sa incerce
-iar legat de somnic,aseara si in ultimele zile mario adarme singur,se plimba ,se foieste pana cand adoarme,fara tipete sau mieunaturi...dar cand este prea agitat,il infofolesc bine bine in paturica ,in sacul de dormit,si in carucir,apoi il scot afara cateva minute,max 10 si adoarme imediat,la noi este simplu,stam la curte si nu ne trebuie f mult sa il pregatesc...e cam greu sa iesi cu el la 23 plangand daca stai la bloc...
-poze am si eu o multime de incarcat,dar tre sa efectuez operatiunea cand nu e sotu' de fata ca nu ii prea convine...faza cu pozele lui fiesu pe net...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

LA MULTI ANI! Calin Cristian, Maria Teodora,Anastasia, Sarah Ioana,bebe de Gessy

DYANA, am vazut pozici cu Mutzu E dulce rau

Aseara a fost ok, a adormit domnisoara la 20:15. Am combinat metodele: a obosit-o taica'su tare tare inainte de baie, au treierat casa cand de manute, cand cu antemergatorul (ii e cam frica de el si cred ca s-a consumat ceva in incercarile lor), s-au jughinit. Apoi am bagat baita pe la opt fara zece, baita la care ne-am jucat, am lungit-o un pic, apoi bibele i l-am dat in patut cu lumina stinsa si mangaind-o pe cap. A picat lata si am fost si noi oameni

Azi sa vedem cum facem, ca nici nu o sa fim acasa (ma duc la dentist si pe urma ne dregem cu un film si sta mama cu bebelina) si si-a si dat programul de somn peste cap, ca de la opt nu s-a mai culcat si la zece si un sfert a picat secerata si doarme si acum

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Pisik, ma bucur ca ati avut si voi putina liniste aseara. Incearca sa respecti ora de somn si pe viitor si ai sa vezi ca nu vor mai fi probleme.

Si din cate imi aduc eu aminte se facea o listuta cu bebeii care adorm singuri. Si al meu face parte din categ asta.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ziua buna
incerc sa recuperez acush...pana atunci intrebare:
pot sa-i dau ciuperci? champinion normale?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

dyana - noi patim frecvent la masa de la 9.30 - br+fructe(in general nu prea-i plac fructele) si cand nu vrea si nu vrea sau mananca totusi cu chiu cu vai putin putintel, incerc cu cereale (ca altceva oricum nu am ce sa-i dau)
in general ia si cateva guri din ele si pot sa consider masa bifata

nu stiu ce sa zic cu homeopatele si constipatia
eu am mers pe varianta asta in sarcina si a fost ok insa pt bebe mi-a recomandat sa reglez din alimentatie

nu se amelioreaza daca ii dai para/caise/mazare/dovleac turcesc nu se rezolva + apa mai multa ?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Gianina, si noi pateam asa la amsa aia de fructe. Tot branzica cu fructe. In cazul nostru fructele nuaveau nimic. Branza nu o mai vroia. Pur si simplu nu mai vrea barnza de vreo saptamana.

Mergi la inceput