Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Noua, dupa aproape o luna de chinuri si de lipsa poftei de mancare, ne-au iesit trei din cei patru dinti care ne chinuiau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

rivali 3 deodata?oauuuuu!!!!!!
noua cred ca ne vor iesi 2 deodata de asta ne chinuie atat

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Acum sa nu credeti ca vreau sa zic ca dintii astia i-au iesit peste noapte; nu, dar pe gingia de sus mai greu ii vad, doar cand o pun pe spate si o gadil sub barbie sau cand o fac avion deasupra mea si rade. Pe cei de jos ii gineam una doua...
Nu, pisik, n-a fost de la dinti voma, ea n-a avut asa manifestari la dinti, nici voma, nici febra, poate doar ceva mai multa agitatie seara, pe care eu nici n-o asociam cu dintii...Ideea e ca ea nu era obisnuita cu galbenus, pana acum ii dadusem doar de 2 ori, cat o unghie. Acum i-am us unul intreg in iaurt si a balotat mai bine ca niciodata, totusi i-a picat greu.
Alt episod, azi-noapte: la 1 noaptea se trezeste sa suga, dar dupa aia, in loc sa adoarma ca de obicei instantaneu, incepe sa se foiasca si sa miaune. O mangai pe spate si simt ud, iesise pishu, clar n-am pus ca lumea scaiul la pampers seara. Cat am stat si-am meditat cum s-o schimb pe semi-intuneric a adormit, dar n-am vrut s-o las asa, in niciun caz. I-am schimbat pampersul si hainele cat de finutz am putut dar tot am trezit-o si a inceput sa planga. Nu tacea decat luata-n brate pe verticala si eu sa stau in picioare! Muream de somn, am avut vreo 3 tentative s-o pun jos, urla si urla...M-am gandit ca e nervoasa ca am trezit-o si se razbuna tinandu-ma in picioare. Pe umarul meu era f. calma, pusa jos plangea. Pana cand a scos un boeuf de s-au cutremurat peretii si apoi a acceptat s-o pun la orizontala fara probleme. Deci totusi bebelusii astia spun ceva cand plang, trebuie sa avem noi rabdare pana ne dam seama ce.
Asa ca io metoda aia cu lasatul sa planga pe minute si zile n-as aplica-o nici dac-as sti ca nu mai dorm o noapte intreaga legata pana peaca la facultate!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Eu de doua nopti sunt chiopara de somn. Stefan se trezeste de 3-4 ori pe noapte de cand cu dintii , si cand nu se trezeste Stefan ma trezesc sa vad cum respira Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ziua buna..sau nebuna...
sunt intr-un ritm alert..am un sot in spital..la contagioase..care nu se stie ce are...e cu febra de 4 zile care nu scade nu trece nicicum...analize preliminare..indica h1n1 negativ....plamani..super ok...deci..sunt intr-un stres..infernal..
am 3 copiii..unul pe care-l mai duc si la gradi..si nush sincer..cum fac fatza...(sau spate)..ca am senzatia ca inertia functioneaza...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
ziua buna..sau nebuna...sunt intr-un ritm alert..am un sot in spital..la contagioase..care nu se stie ce are...e cu febra de 4 zile care nu scade nu trece nicicum...analize preliminare..indica h1n1 negativ....plamani..super ok...deci..sunt intr-un stres..infernal..am 3 copiii..unul pe care-l mai duc si la gradi..si nush sincer..cum fac fatza...(sau spate)..ca am senzatia ca inertia functioneaza...
Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006
Offf, Petrean....imi pare asa de rau...suntem alaturi de tine virtual si temami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

offf, Bogdana, imi pare tare rau!
cred ca esti la capatul puterilor!
suntem alaturi de tine si dorim insanatosire grabnica sotului

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Sa o iau sistematic, sa nu uit...1. balaceala la piscinuta la Brasov, sambata, 30 ian., (cati, anca_nicolae, pisik, bianca-deocamdata)2. sofat: am permis de 4 ani, am condus de nevoie cate o suta de km zilnic timp de un an scolar, apoi ocazional, soferita de we si petreceri. de cand am pe piti, am condus de doua ori din vointa proprie: o data cand am plecat la tara doar cu ea si m-a urlat de nu mi-a mai trebuit nimic si a doua oara sambata, ca doar are sotul masina noua de la serviciu si trebuia probata3. socrii: ne vedem la sf de saptamana cand mergem noi la ei, nu am pretentii sa stea cu fi-mea pt ca nici de nepoata-mea n-au grija. cumnata-mea si sotul ei fac cu schimbul la munca sa stea cu fetita pt ca soacra-mea s-a jurat ca nu se duce in Bucuresti la ei. orgolii4. Ilinca, la inceputurile divesrificarii noastre, am intrebat eu cat sa dau la bb sa manance pt k ma temeam ca va manca prea mult si va varsa, asa ca inteleg perfect prin ce-ai trecut. eu si acum ma tem sa nu verse dupa ce mananca, atunci cand "rade" cu pofta ceva. si sa fie experienta unicamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, Ilinca, dar tu esti calma...eu am patit acelasi lucru cu Eva - voma puternica (bine, insotita de greata, tu nu ai pomenit nimic de greata) si m-am speriat groaznic. Mai ales cand am vazut ca a facut s febra.Adevarul e ca-i esential sa ne pastram calmul in situatii din astea. Eu am simtit si aseara ca e ceva in neregula. Pe la 1 a inceput foiala si am linistit-o cat de cat cu laptic, dar scotea niste sunete ciudate, ca si cum ii venea mancarea inapoi. Am luat-o in brate si a adormit totusi. Ma gandeam daca sa ii dau ceva preventiv pentru greata. Dar a adormit pana la 5, cand a inceput distractia. Cu greu a adormit iarasi la 6 pana pe la 8. Bine-nteles ca a picat lata dupa 3 h.Si i-a spart si gingia de sus, deci avem 6 dinti. Eu cred ca e totusi o legatura intre voma si dinti, in cazul nostru vreau sa spun, oricum nu a ajutat la combinatia grea de mancare pe care i-am facut-o. PEtrean, multa sanatate sotului si tie forta sa rezisti cu bine!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

bogdana multa sanatate sotului; sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede; cred ca esti rupta, sa ramai cu 3 gaze singurica; iti e mai usor cu andrei la gradi??? ma gandeam ca poate-l ti acasa cu tine, scapi de un drum... dar ai dreptate, macar el e in siguranta acolo si ai si tui ceva timp pentru gazele mici

ilinca si noi am patit la fel azinoapte; adica dupa ce a supt l-am simtit ud... si n-am mai patit din astea de cand era bebe miiiiic; si la fel dormea rupt, si pana l-am schimbat de costumas si pemparas... a facut ochii mari, s-a pus pe gangurit si avea chef de vorba; doar ca l-am pus in patut si a adormit la loc; dar i-am deranjat somnul, si s-a trezit din juma' in juma' de ora dupa aia

hai ca mai scrisesem o mare polologhie despre socrii... dar am sters-o, ca ce era la gura mea.... si vorba olishkai... astea raman scrise pe aci; pe scurt, aveti dreptate, si eu am ceva cu ei, zic eu mai mult decat justificat... dar nu prea le pot scrie pe toate.....

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput