Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Magdy, Gabriel, felicitari! Tine-o tot asa!
Pai ati vazut ce va spuneam? Ca facea Luana la 10 luni? Si ca-i normal? Asta fac si ceilalti ghiocei la aceasi varsta.
Pisigri, rabdare, mami, ca apoi...vezi tu ce urmeaza. Luana nu doar ca merge, dar unbla peste tot, si...se catara peste tot.

M-Monique condoleante!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

m-monique....categorie grea zici?mie mi-e sa nu fim pana....dar dk tu asa zici...sa speram ca asa esi sa scap si eu de stresul asta ca e prea slab....nu il vreau nici obez...dar stiti voi...am si eu un stres stresat

iar cu olita ,am mai zis imi e usor doar cand face kk....pt k el fuge sa se ascunda atunci...iar eu fug dupa el,il inhat si "jap pe olita"(bine...metoda e mult mai blanda)...nu avem discutii sau trancaneli...pt pipi,e clar ca nu il pot invata acum,dar seara cand ii pun pampersul de noapte...il tin 5 min pe olita...si ne jucam...asa k un ritual...mai imit eu sunetul acela..."PSSSSS" iar uneori mai face...destul de des,ce-i drept.
ce ma supara pe mine acum este ca se cam trezeste speriat...dar cred k ii iese vre-un canin k e cam mofturici asa in gen si cu papa,si cu joaka...poate ii da vre-un junghi...

simplyana,k mi-am amintit,copii transpira excesiv si din lipsa calciului (asa a zis dr),lui luca ii dai calciu supliment?sau are o alimentatie suficient de bogata in calciu?si mario a avut o perioada de groaza,in care il schimbam de 3-4 ori pe noapte...si asternuturile si perna...pana cand am zis dr asa intr-o doara...si i-a dat calciu...acum nu mai avem pb de acest fel...poti intreba med lui.

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monique, condoleante !

Ayla, multumesc. Nu e chiar in greva foamei, azi dupa ora 14 a papat chiar bine, borsulet cu carnita, borcanel si un iaurt mic, si "grisul" din faina de orez cu banana seara... Numai pe mine ma streseaza diminetile astea in care eu tot insist si ea se tot strimba...

Pensionari sintem si noi, mergem la bunica-mea la masa duminica daca e vremea ok...si cam atit. Dar dupa ce la intorsul de la Sibiu am scapat cam la unghie de inzapezit...nu ma pling. Mai stam cumintei, mai ales ca la Iasi iar ninge de aproape 2 zile. Apoi vine vremea de pescuit si o sa mergem pe balta, iar in iulie si septembrie concediu...si cind se incalzeste si weekenduri pe la Bicaz cu cortul... abia astept, ca n-am mai zburdat de prea multa vreme.

Mda, cu mersul am vazut...oricum a mea e lenesa si fricoasa... ca poate sa faca multe, dar... Sincer va spun, acum 2 saptamini cam eram morcovita ca nu se ridica in fundulet. Am zis ca normal nu poate sa fie la 10 luni...si am surprins-o intimplator, cind credea ca nu o vede nimeni, nu numai ca se ridica, dar o face si foarte usor. Iar in patut nu mai sta decit in picioare... Acu ma bucur ca am pus o mocheta provizoriu in camera aia cu inundatia si are loc sa misune in voie, ca in camera ei nu prea e loc, e f mica...pe holuri e gresie si nu prea o las...biroul lui tas-su e offlimits ca acolo fumeaza la geam si fireste ca mai intra fum si inauntru...iar in bucatarie fireste ca cel mai interesant este??? Ghiciti??? Cosul de gunoi !!!

gata, ma potolesc cu forumitul, ca s-a trezit la fiecare mesaj pe care l-am scris in seara asta...

Iar era sa uit...super tare subiectul ala legat de inapoierea cadourilor...abiua astept sa vina Motanu de la job sa ii arat ce minte au unii

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!

Am aterizat si noi acasa, am fost la bunicuta mea de 88 ani careia iarasi i -a crescut tensiunea la aproape 20 cu nu stiu cat si ne-am cam speriat, sper sa fie totul bine, o iubesc fff mult si tare as vrea sa o vada pe Alexandra alergand prin curte !!

ce frumos ca mai ai bunica! pe bunicul meu ieri l-au inmormantat. avea 88 de ani si jumatate.

Ooo, imi pare rau, condoleante !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Astazi baiatul meu a facut primii pasi nesustinut, singur, singurel. ARIS ne primiti si pe noi in club????

Felicitari !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

dar restul lumii pe unde umbla?Ilinca...Sasha...Moonvas...Pisik...Anca Nicolae...Bianca si restul vorbaretelor...unde v-ati ascuns???

va asteptam aici la

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Acu ma bucur ca am pus o mocheta provizoriu in camera aia cu inundatia si are loc sa misune in voie, ca in camera ei nu prea e loc, e f mica...pe holuri e gresie si nu prea o las...biroul lui tas-su e offlimits ca acolo fumeaza la geam si fireste ca mai intra fum si inauntru...iar in bucatarie fireste ca cel mai interesant este??? Ghiciti??? Cosul de gunoi !!!

Daa si Alexandra vrea sa fie gunoiera !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
ce frumos ca mai ai bunica! pe bunicul meu ieri l-au inmormantat. avea 88 de ani si jumatate.

monique, condoleante mie imi e tare greu cand aud de bunici care se duc, pentru ca ai mei s-au dus amandoi (cei foarte apropiati mie) la 6 luni distanta; si amandoi mi-au murit in brate, nu m-am dezlipit de ei in ultimele ore; nu-mi pare rau, ca i-am vazut cu cata pace si liniste s-au dus... dar e tare greu fara ei; si au trecut deja aproape 8 ani, si parca a fost ieri; m-am gandit enorm la ei de cand am nascut, cat de mult l-ar fi iubit pe david.... dar stiu ca-l iubesc si-l protejeaza de acolo de unde sunt ei

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pisigri, Claudiu mergea cum merge Luana acum la 13-14 luni, dupa spusele lui Alex. Deci...e timp.
Pune un covoras din ala din puzzle, cum avem noi, pe unde ai gresie si are acces Pisilinca.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si intrebare: mai sunt ghiocei care scrasnesc din dinti?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Si Gabriel scrasneste din dinti. Banuiesc ca e normal, la inceput imi faceam griji, dar acu m-am obisnuit.

Astazi baiatul meu a facut primii pasi nesustinut, singur, singurel. ARIS ne primiti si pe noi in club????

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Bravo!!!!

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput