Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*
Raspunsuri - Pagina 25
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m novus, 88 de ani are bunicuta ta? Multi inainte! Parca magdy mai avea bunic asa batran. De fapt parca era si mai batran...si perfect lucid. ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Mersic de felicitari

Sotul meu are bunicul asa de batran si lucid
Marti pe 12 ian, i s-au serbat cei
Iar Gabriel este al 25-lea stranepot si cred ca si ultimul, ca pe urmatorii nu cred ca-i mai apuca bunicul. De fapt nu se stie niciodata
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Dyana, la copii le plac prunele. Eu ii faceam Luanei dulceata proaspata, taiam prunele in 4, le fierbeam in apa putina, apoi le faceam la blender, si le amestecam in orez sau cu paste. E yamy-yamy. ![]() |
Si acum spui?
I-am mai pus si eu in piureul de fructe cand era sezonul... dar nu am sesizat o pasiune deosebita. Tot marul rules!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m petrean, legat de linkul la articolul despr e vaccinuri...nush ce sa zic...parca americanii astia (eu nu-i iubesc deloc) prea au o teorie a conspiratiei pt orice, vorba deniseimada...E adevarat ca eu personal as prefera imunizarea naturala, daca chiar e sa fie, dar nu cred ca s-ar risca vietile copiilor in asa hal, la nivel mondial, numai pt bani... http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Imunizarea naturala se obtine... dupa boala.

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Cu mersul la piscina eu am un pitic pe creier de care as vrea sa scap impreuna cu voi: "pe vremea mea" eu nu aveam voie la piscina/strand ca se luau tot soiul de boli de piele. Acum, stiu ca apa aia e schimbata des si se pun tot felul de dezinfectanti in ea, dar totusi nu e riscant pt pielea lui bebe, fie pe motiv de chimicale fie pe motiv de crocobauri? Zau io nu-s de-aia paranoica, si a mea linge pe jos prin casa dar cu piscina cred ca e adinc inradacinata ideea...da v-am zis, as vrea sa scap de ea...Cu mersul la mare la anul: banuiesc ca nu e problema cu apa? Stiu ca intrebarea mea nu e de sezon, dar daca tot sintem la capitolul "acvatic"... Si nu, nu imi plac solutiile de genul aquamagic sau piscina hotelului Petrean, multa sanatate sotului! "Analiza" minune care arata ca e infectie trebuia sa fie gata in citeva ore dupa internare...parerea mea. Asteptam si noi sa se faca bine, orice ar avea. Si tie...multa putere si rabdare, ca altceva nu stiu ce as putea sa iti urez... |
Nici eu nu-s fan piscina.. Imi place prea mult marea...
A-propos de mare, nu cred ca o sa avem curajul sa mergem cu bebe la cort... Oricum, ne trebuie up-grade la cort, ca ala de-l avem noi e ... studentesc..

Dupa parerea mea (din ce am inteles), cred ca e vorba de rezultatul unei culturi, care dureaza ceva mai mult de cateva ore...

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Magdyi, felicitari pentru primii pasi ! Abia astept si eu momentul - cred ca nu stiu ce-mi doresc... Dar nu mai pot de spate tinind-o mereu de minute prin casa, ca io-s de-aia care nu a vrut premergator. Mai este vreo zuza ca mine? Cu vaccinul ce sa zic...noi am decis sa nu il facem, eu oricum stau mai mult in casa si in jurul blocului... Ce nu inteleg eu (si poate ma ajuta Denisa sau care se mai pricepe): - virusul asta nu o poate imbolnavi pe Pisilinca decit daca intra in contact direct cu o persoana bolnava? Nu i-l poate aduce sotul de ex, de prin magazine, si sa i-l paseze fara ca el sa faca boala clinica? - citeam pe aici ca o tipa din Germania parca (cred ca blackpanterro, daca nu ma insel) a vaccinat intii copiii si apoi s-au vaccinat parintii. Eu inteleg ca la noi pt adulti s-a vrut sa se produca aici vaccinul din motive financiare, dar daca pt copiii de 6-16 ani vaccinul va fi disponibil abia la sf lunii, iar pt copiii sub 6 ani nu avem disponibil nici un vaccin, nu era normal sa importam de la unii care au deja asa ceva? Ca totusi inseamna ca sint descoperiti copii care merg la gradinita si la scoala, nu? Bine, stiu ca virusul a fost mai periculos pt categoria de virsta 20-50 de ani, dar totusi... |
Io!
- sigur ca poate transmite boala si in cazul in care boala nu este clinic manifesta...
- din cate am inteles importul de vaccinuri nu e kiar "la liber", ca-s putini producatori... de-aia ma tot intreb ce-ar fi spus astia la tv daca Inst Cantacuzino nu ar fi produs vacciul si ar fi trebuit importat. Ca ce spun acum... stiu.

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Nikoleta20 m-monique....categorie grea zici? si sa scap si eu de stresul asta ca e prea slab....nu il vreau nici ob ez...dar stiti voi...am si eu un stres stresat![]() |

Ai vazut, Monn, ca am perseverat!!
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Pisigri, Claudiu mergea cum merge Luana acum la 13-14 luni, dupa spusele lui Alex. Deci...e timp. Pune un covoras din ala din puzzle, cum avem noi, pe unde ai gresie si are acces Pisilinca. |
Aaahhhh, voiam sa te intreb daca si tu patesti ca mine cu puzzle-ul ala (am vazut in poze ca aveti si voi), de vreo 2 zile Adela s-a prins ca le poate desface si le ia, si le scutura... toata ziua stau sa fac puzzle!

Denisa-Madalina
fericita de

Eva Maria (23 aprilie 2009)