Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Simplyana, vreau sa-ti spun ceva, pt ca mereu cand ma uit pe blogul lui Luca vreau sa comentez cate ceva si apoi uit. Vreau sa te felicit, si pt umorul cu care iei toate etapele vietii, umor pe care eu l-am cam pierdut si imi pare rau...prea am ajuns sa iau totul in serios. Si apoi pt libertartea cu care iti cresti copiluil, lasandu-l sa exploreze, sa guste, sa cunoasca lumea. Recunosc, in unele situatii nu as fi reactionat asa, si am admirat reactia ta. Iar Luca este superb, si frumos (ca tine), cu ochi mari si gene lungi...si...buzeeeee groase (cum visa si Alex fetitele noastre).

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Simplyana, vreau sa-ti spun ceva, pt ca mereu cand ma uit pe blogul lui Luca vreau sa comentez cate ceva si apoi uit. Vreau sa te felicit, si pt umorul cu care iei toate etapele vietii, umor pe care eu l-am cam pierdut si imi pare rau...prea am ajuns sa iau totul in serios. Si apoi pt libertartea cu care iti cresti copiluil, lasandu-l sa exploreze, sa guste, sa cunoasca lumea. Recunosc, in unele situatii nu as fi reactionat asa, si am admirat reactia ta. Iar Luca este superb, si frumos (ca tine), cu ochi mari si gene lungi...si...buzeeeee groase (cum visa si Alex fetitele noastre).

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Ayla, multumesc, ma faci sa .
Mai ales sa primesc asa complimente de la tine, care esti destul de exigenta...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetelor de unde iau un grafic de crestere?vreau sa stiu in ce categorie este si mario....are 10kg si 79cm...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

eu zic ca se inscrie in categoria grea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Niko, Ana, multumesc
"Prostii" nu ii dau sa pape, ca nu ma ajuta cu nimic daca ii plac salamul si brinza topita... Na, oi cauta si eu magiunul minune - daca il vede careva si in alta parte decit in Real sa imi spuna si mie, ca noi nu avem Real in Iasi - sa i-l pun in tocanita poate merge figura. Rid eu, da nu m-as supara deloc sa o pacalesc sa pape si paste...

Cu lichidele, noi bem apa cu lingurita. Deocamdata nu am gasit nici o cana de bebe care sa ii placa, biberon nu serveste iar cu cana normala ne udam cam tare; asa ca ne chinuim...

Cu mersul la piscina eu am un pitic pe creier de care as vrea sa scap impreuna cu voi: "pe vremea mea" eu nu aveam voie la piscina/strand ca se luau tot soiul de boli de piele. Acum, stiu ca apa aia e schimbata des si se pun tot felul de dezinfectanti in ea, dar totusi nu e riscant pt pielea lui bebe, fie pe motiv de chimicale fie pe motiv de crocobauri? Zau io nu-s de-aia paranoica, si a mea linge pe jos prin casa dar cu piscina cred ca e adinc inradacinata ideea...da v-am zis, as vrea sa scap de ea...

Cu mersul la mare la anul: banuiesc ca nu e problema cu apa? Stiu ca intrebarea mea nu e de sezon, dar daca tot sintem la capitolul "acvatic"... Si nu, nu imi plac solutiile de genul aquamagic sau piscina hotelului, ca stam la cort si nu ne place in imbulzeala...

Petrean, multa sanatate sotului! "Analiza" minune care arata ca e infectie trebuia sa fie gata in citeva ore dupa internare...parerea mea. Asteptam si noi sa se faca bine, orice ar avea. Si tie...multa putere si rabdare, ca altceva nu stiu ce as putea sa iti urez...

Aris, prea tare clipul cu Vitamina in tricicleta. I-am aratat si mamei in seara asta si nu a picat pe spate de admiratie cum am facut eu .

Am comandat si eu cartea...si cica mai dureaza...si devenisem asa curioasa..

Am vazut ca si Florinela a avut un scurt come-back; nu am apucat atunci sa zic nimic, dar ii urez acu, daca m-o citi, multa sanatate Platinatului!

Ma opresc pina nu umplu o pagina intreaga...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
care esti destul de exigenta...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Ups, asa impresie rea ti-am lasat?

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!

Am aterizat si noi acasa, am fost la bunicuta mea de 88 ani careia iarasi i -a crescut tensiunea la aproape 20 cu nu stiu cat si ne-am cam speriat, sper sa fie totul bine, o iubesc fff mult si tare as vrea sa o vada pe Alexandra alergand prin curte !!

Ne-am intalnit pe scurt si cu Olishka + David + Cristi care sunt asa relaxati, se vede ca au fost in vacanta !!

Revin

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

ce frumos ca mai ai bunica! pe bunicul meu ieri l-au inmormantat. avea 88 de ani si jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu ma las cu pagina aia...

Monica, bine ai revenit !
Magdyi, felicitari pentru primii pasi ! Abia astept si eu momentul - cred ca nu stiu ce-mi doresc... Dar nu mai pot de spate tinind-o mereu de minute prin casa, ca io-s de-aia care nu a vrut premergator. Mai este vreo zuza ca mine?

Cu vaccinul ce sa zic...noi am decis sa nu il facem, eu oricum stau mai mult in casa si in jurul blocului... Ce nu inteleg eu (si poate ma ajuta Denisa sau care se mai pricepe):
- virusul asta nu o poate imbolnavi pe Pisilinca decit daca intra in contact direct cu o persoana bolnava? Nu i-l poate aduce sotul de ex, de prin magazine, si sa i-l paseze fara ca el sa faca boala clinica?
- citeam pe aici ca o tipa din Germania parca (cred ca blackpanterro, daca nu ma insel) a vaccinat intii copiii si apoi s-au vaccinat parintii. Eu inteleg ca la noi pt adulti s-a vrut sa se produca aici vaccinul din motive financiare, dar daca pt copiii de 6-16 ani vaccinul va fi disponibil abia la sf lunii, iar pt copiii sub 6 ani nu avem disponibil nici un vaccin, nu era normal sa importam de la unii care au deja asa ceva? Ca totusi inseamna ca sint descoperiti copii care merg la gradinita si la scoala, nu? Bine, stiu ca virusul a fost mai periculos pt categoria de virsta 20-50 de ani, dar totusi...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, ai vazut ce spuneau si alte fete, problema pe care o avem si noi, ca, asa cum trec prin puseurile de crestere, asa cred ca este o perioada si cu refuzul asta de hrana. Eu zic sa nu te panichezi, si in nici un caz sa nu renunti la alaptat, sau sa-i reduci mesele de titi. Pai cum ramane cu "alimentul de baza pana la 1 an e laptele?". Daca nu prea papa altceva dar papa titi, nu e cauza pierduta de tot. Si Luana bea cu placere laptele, desi in rest ii mai plac piscoturile cu iaurt dar cat nu e in greva foamei, inca nu ma sinucid.
Cu apa de piscina...noi am fost la Felix la cateva luni, cat avea, vreo 6, si nu am avut probleme. Dupa piscina ii faci dus neaparat, si grija mare la inghitit apa. Dar tinuta in brate sau in colac, barcuta, ce o fi, nu aunge taman cu boticul in apa. Si, iti dau o veste foarte proasta. Tentatia sa bea apa din piscina o va avea si la 3-4-5 ani, noi cu Clau si acum avem aceste probleme.
La mare la anul (avand in vedere ca noi am fost deja si nu suntem singurii), e deja maricica, si daca va inghiti o gurita din apa aia, si o sa vada cum e, ii trece pofta. Luana nu a baut, dar a si stat foarte putin la mare, mai mult la piscina a stat cu tati.
Si noi vrem sa mai evadam macar in w/e la Felix, ca s-a trezit Alex ca am ajuns ca pensionarii, stam toate w/e numai in casa. Si da, o sa o bag putin si in piscina, chiar daca e apa termala, eventual la jacuzzi unde e apa mai putina si schimbata regulat. La interior nu au piscine pt copii.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Nikoleta20 eu te admir ca ai reusit sa te mobilizezi sa-l inveti cu olita.
poate reusim sa ne cunoastem si sa ma mobilizezi si pe mine, ca se pare ca nu m-am invatat mine cu andrei.
cu andrei m-am chinuit cu olita abia pe la 2 ani si a fost cea mai grea exerienta pe care am avut-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Astazi baiatul meu a facut primii pasi nesustinut, singur, singurel. ARIS ne primiti si pe noi in club????

bravo

Mergi la inceput