Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

am mai pus cateva poze din parc dr taberei,de prin ianuarie...ca am fost la socri vre-o 3 zile...si stau fix langa parc...
apropos de socri ,ai mei sunt....desi soacra mea naturala a murit acu 5 ani,iar mihai si-a cunoscut tatal abia vara trecuta,pot spune ca ei,socrul si sotia lui sunt niste oameni super...ma inteleg mai bine cu ei decat mi-as fi putut imagina...iar ei sunt topiti dupa noi,mai ales dupa marioooo........mai sunt si exceptii in ceea ce priveste socreala in general

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

ma bag la somn k bantui k nebuna...vad ca sasha nu mai intra...ea mai era pasare de noapte...dar deh...cu 3 indieni...nici eu nu as mai putea intra...apropos,sasha tu parca nu stateai in buc,parca undeva in cluj imi aduc aminte...sau gresesc?daca gresesc,uite aici sa nu te superidesi tu nu te superi asa usor....
s-a mai trezit si mihai(sotu)si a vazut k iar uploadez poze...are si el un fix...cu pozele pe net...voi ce le-ati dat la ai vostrii ?sau nu au avut treaba cu asta???al meu e mai "homeopat"?k sa nu zic altcumva

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
se pare ca sunt prima! asa ca va invit la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

neata si de la mine!

hai la o cafea mare,ca eu sunt chioara de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza! Multumim de cafea. Servim.

Sa va povestesc...In urma experientei de alataieri cu piscina dupa care Raresu a dormit neintors, am incercat si aseara. Ne-am dus pe la 9 si ceva, pana am intrat s-a facut vreo 10 fara un sfert. Am stat pana copchilu era ca o carpa. Am zis...Gata. te-am invins. Dormim in seara asta.

Ei, cum am ajuns acasa ce sa credeti a miorlait pana l-am spalat si imbracat apoi OCHII CAT CEPELE....LA 12 si 10 a adormit

Pai daca stiam nu mai stateam ca in stilul asta fac planul degeaba la piscina.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Dar papam tot mai greu, mai putin, nu a luat deloc in greutate, deci tot la categoria "pana" suntem, cu 7,200 kg si 70 cm. Asta pt cine se plangea ca nu mai sunt ghiocei sub 8 kg. Si noi avem peste 2 saptamani 1 an.
Nu mai avem nici un dintisor nou, desi am fost primul ghiocel cu dintisori, din vara nimic, avem doar 6, tot aia de pana acum.
Stim sa facem o multime de lucruri, mai putin ne interseaza comunicarea, dar stiu ca vine si vremea picuratorii.

Eu eram ala de-a zis, dar m-am corectat. Noi inca nu avem 7kg, o sa cer si azi o renumarare, poate-poate, desi si la noi masa decurge destul de... anevoios.

Dintzishori nu avem deloc...

Adela nu stie sa faca asa multe lucruri, iar de vorbit... trancane in legea ei. A mai invatat un cuvant nou: "toto". Toto e cainele nostru, dar ea zice Toto la orice caine.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..vreau si eu o tona de cafea..se poate?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza
eu sunt super odihnita; a dormit mutzu meu de la 9 la 5 jumate si dupa aia iar pana la 8; acuma am timp de net, ca-si face "rondul" de dimineatza in premergator; a trecut de bucatarie, dormitorul lui si acuma l-a asteptat pe cumnatelu' in fata usii de la baie sa iasa si s-a dus dupa el in dormitorul mare ; il urmareste ca un catelus, e disperat dupa el...., bine, il si corconeste la greu si se joaca enorm cu el
in sfarsit am inceput din nou sa slabesc, dupa 3 saptamani de "platou" la 65,3 in 2 zile am scapat de 900g; poate in 2 luni scad sub 60 , ma gandesc ca reusesc eu da scap de 4 kg; oricum am ajuns la concluzia ca trebuie sa bag sp[ort la greu, macar o ora de eliptica pe zi si tot o sa fac penytru ca mi s-au lasat muschii... nu prea mai am tonus bun; la conformatia mea conteaza enorm tonusul, adica la 49 de kg aratam naspa, muschi lasati si aiurea si dupa un an de sport mult, la 58 de kg aratam super bine, e adevarat cu masa musculara mai mare... dar mult mai "tonic" aspectul

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza..vreau si eu o tona de cafea..se poate?

O, da! Fara zahar si cu lapte 1.5% e bine?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput